Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbieźnia

24.03.11, 11:09
Mimo poszukiwań w sieci nie udało mi się odnaleźć żadnej wypożyczalni sprzętu fitness w Krakowie, chyba nie ma po prostu czegoś takiego, a szkoda.
Wiecie coś na ten temat?
Chętnie wypożyczę orbitreka lub bieżnię, zastanawiałam się nad kupnem, ale problem w tym, że mam małe mieszkanie i nie wyobrażam sobie trzymania w pokoju takiego dużego sprzętu na stałe.

Obserwuj wątek
    • totus.tytus znam człowieka, który 24.03.11, 13:22
      wypożyczał mi w zimie rowerek stacjonarny, ale z tego co wiem, to innych sprzętów nie miał do wypożyczenia.
      • spokojny.zenek ja poproszę tę lubieżnię :-) 30.03.11, 21:19
    • wicehrabia.julian Re: Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbi 24.03.11, 17:21
      daniela11 napisała:

> Chętnie wypożyczę orbitreka lub bieżnię, zastanawiałam się nad kupnem, ale prob
      > lem w tym, że mam małe mieszkanie i nie wyobrażam sobie trzymania w pokoju taki
      > ego dużego sprzętu na stałe.

po co masz wypożyczać cokolwiek, wyjdź z domu i zacznij biegać, a nie będziesz musiała zaśmiecać mieszkania jakimiś utensyliami
      • daniela11 Re: Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbi 30.03.11, 10:16
        Problem w tym, że ja nie lubię biegać, wolę coś stacjonarnego.
        • szto_tawariszczi Re: Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbi 30.03.11, 10:37

proponuję - na leżąco - seks...
          • wynick Re: Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbi 30.03.11, 21:36
            Tysz bym polecał - będzie lubbieżnie i jak partner(ka) się sprawdzi wyjdziesz na orbitrek;-)
    • lenka_krk Re: Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbi 02.04.11, 21:10
      A może pomyśl o kupnie? Ja kupiłam sobie w zeszłym roku orbitreka i nie żałuję ani złotówki;)
      • zgr-edo Re: Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbi 03.04.11, 08:00
        co jeszcze ?
    • nattan_89 Re: Wypożyczalnia sprzętu fitness -orbitrek lubbi 12.10.18, 22:51
      jest wypozyczalnia w krakowie sklep aktywnych można wypozyczyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka