Gość: Obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:59 Ten Widacki to kolega Majchrowskiego! Pamietam jeszcze sprzed wyboru M. na prezydenta. Widzialem go dzis w TV- to ten! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Pan mecenas W. 10.11.04, 21:04 ma też epizod dyplomatyczny w kierunku wstajacego słonka, choć ze wskazaniem ku północy... Czy ja wiem czy to aż tak dobrzy koledzy? Palestra? Śmiem niesmiało powątpiewać.... trudny:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Pan mecenas W. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:59 Nie mówię, że dobrzy koledzy tylko, że wszystko się w swoim sosiku kisi. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Tatarski myślisz ? 10.11.04, 22:06 Tatarski sosik idzie pod moskaliki? No pewnie ze po kolejnej buteleczce Stolicznej, to i kapary w kisielu nie musza być egzotyką, tym bardziej ze w lodowce tylko szampan i słoiki z kawiorem... trudny ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Tatarski myślisz ? 12.11.04, 00:58 trudny2002 napisał: tym bardziej ze w lodowce tylko szampan i słoiki z kawiorem... > trudny > ;-)) Zagladałes do mojej lodowki????? vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Majchrowski- Widacki- Kulczyk IP: *.chello.pl 11.11.04, 11:44 Kiedyś mieszkalam w K-wie, poznalam Widackiego osobiście. Majchrowski jest teraz prezydentem k-wa? A z tym sosikiem to trafne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Majchrowski- Widacki- Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:36 Owszem. Majchrowski jest teraz prezydentem Krakowa. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Majchrowski- Widacki- Kulczyk IP: *.chello.pl 12.11.04, 09:38 Zdecydowanie wolalam Lasote!!! Zdecydowanie jego postawe polityczną bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Ale nam zrobił przykrość. Broni kogoś, na kogo 11.11.04, 22:53 nasze dzielne prawicowe ubeki wydały już wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enja Majchrowski i Kulczyk- biedactwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 00:10 Kto wam zrobił przykrość? I na kogo te ubeki wydały wyrok? Na Majchrowskiego czy na Kulczyka? A może na obu, biedaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Majchrowski- Widacki- Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:13 Rozpacz... co sie w tym kraju wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś