Gość: monia IP: 217.97.138.* 21.02.03, 09:36 Dziędoberek! :-) Meczyk był debeściarski :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vereen Re: PIĄTEK :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 21.02.03, 09:44 Tiaa,a ile emocji...piękny był, a jaki efekt przy tak skromnym budżecie;))) Wpadam tylko na kawkie, bo niestety ostatnimi czasy wir pracy pochłonął mnie niczym ruchome piaski:( Ale, byłam na "Solaris"...niesamowityfilm, niesamowity klimat...polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 09:59 Ale, mam nadzieję, że nie znikniesz tak całkiem??? Bo wiesz...wiosna sie zbliża, czas pomyśleć o sadzeniu kwiatków wokół naszego Zamku :-) Popatrz - a tak zjechali tego McLema :-( a on może się podobać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: PIĄTEK :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 21.02.03, 10:11 Tak, sadzenie kwiatków to to, co koboldy lubią najbardziej:))) Myślę, że do tej pory się odrobię:))) A film jest więcej niż dobry, niestety nie mam czasu toczyć polemik na forum. Nie jest to czyste kino SF, oszczędność efektów specjalnych dla mnie na plus, piękny, wartościowy film pełen emocji...wiesz, taki o życiu i śmierci;))) Cyborgowi się też podobał i ganiam za książką, może sama sobie też odświeżę. Jakie kwiaty lubicie? Ja na wiosnę narcyze, tulipanki, nie wspominając wszelakich dzikich gatunków:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: PIĄTEK :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 10:22 Witam piątkowo, a więc niezwykle radośnie, pomimo pogody wrednej że łeee się chce. Wszędzie widzę praca kwitnie i pleni się jak gąszcz dikiego dżunglowego zielska. Na szczęście w samą porę porozdzierałam ten pancerz epifitów rozszalałych.... Kafusia ze śmietanką, mnia, mniam, może ktoś refleksi do tego torcik orzechowy...??? Że tak zakuszę... z masą kawową, hęę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 10:26 O...Amy!!! :-) Ciasteczko bardzo uprzejmie poproszę, bo się odchudzam ostatnio w związku z czym jadam mniejsze śniadanka - no i chyba jestem głodna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 10:23 Takim moim ulubionym (lub jednym z ulubionych) wiosennym kwiatem jest chyba piwonia. Jest piękna! I prześlicznie pachnie! O! I bez!!! I konwalie!!! Narcyzy!!!! :-))) Tulipany w pękach wetknięte w szklaną formę!!! :-))))) Oooo...i takie małe dzwoneczkowate...już wiem - szafirki!! :-))) ...no a jak zaczynają kwitnąć drzewka owocowe (jabłonie!!!!!!!) to popadam w ekstazę!!!! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 10:43 Gość portalu: monia napisał(a): > Takim moim ulubionym (lub jednym z ulubionych) wiosennym kwiatem jest chyba > piwonia. Jest piękna! I prześlicznie pachnie! O! I bez!!! I konwalie!!! > Narcyzy!!!! :-))) Tulipany w pękach wetknięte w szklaną formę!!! :-))))) > Oooo...i takie małe dzwoneczkowate...już wiem - szafirki!! :-))) > ...no a jak zaczynają kwitnąć drzewka owocowe (jabłonie!!!!!!!) to popadam w > ekstazę!!!! :-))))))))) Urgggghhhhhh cóż za okrpopieństwa!!!! Nie lepiej mieć zgniłe kwiaty z cmentarza, grzyby z krypty oraz flakonik z najnowszym chanel de turpe (z zapachem gnijących ciał) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tak niestety muszę wracać do roboty :( Miłego okropniastego dnia życzę khie khie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: PIĄTEK :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 21.02.03, 10:52 aaa fuj...coś tu zalatuje, kto nie domknął drzwi od krypty?!:))) Piwonie i bzy uwielbiam, niestety od dwóch lat na odległość...uczuliłam się:| A pląsy w kwitnących sadach i smętne (bądź wesołe)śpiewy (czytaj zawodzenia)to najpsiękniejsze chwile są:))...niestety odległe:( rozmarzyłam się... -Vereen DO ROBOTY! -Już idę, już idę....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: PIĄTEK :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 11:08 No to dla pana na kurhanach przed pracą, dla kurażyku oczywista, setunia wody spod kwiecia ciętego. Książę mości niech nie gardzi to bardzo dobry rocznik. Stary ale jary, hie, hie, jak to mówią :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 11:27 Cóż za miły widok od rana, Mevelandia kusząca wypitkiem i jadełkiem. Napitek poprosze jak zawsze do dużego pucharka, jedzonko przeczekam, po wczorajszej późnej/wystawnej kolacji jeszcze w sobie mam kalorie. Jabłuszkiem się zadowolę. ops, panienki, gdzie wy te wiosnę widzicie ? bo u mnie nie ma! co prawda znajomy ornitolog pisał, ze bociany już w Turcji, ale to jeszcze im zostało co najmniej 2 tygodnie drogi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 11:41 Witaj, Jolu...a cóż to była za kolacja? Czy to z okazji tych wczorajszych zakupów bieliźniarskich?:-))) No, właśnie - gdzież się nasza Okazja podziała??? Gdzieś zniknęła i ja NA PEWNO dlatego finansowo tak cienko przędę...OKAZJO!!! HOP, HOP!!!!!! A do wiosny, co prawda, jeszcze miesiąc - ale zawsze możemy ogłosić przedwiośnie, prawda? Może to pomoże :-) Śmiało, Jolu...jakie kwiatuszki lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 11:27 Cóż za miły widok od rana, Mevelandia kusząca wypitkiem i jadełkiem. Napitek poprosze jak zawsze do dużego pucharka, jedzonko przeczekam, po wczorajszej późnej/wystawnej kolacji jeszcze w sobie mam kalorie. Jabłuszkiem się zadowolę. ops, panienki, gdzie wy te wiosnę widzicie ? bo u mnie nie ma! co prawda znajomy ornitolog pisał, ze bociany już w Turcji, ale to jeszcze im zostało co najmniej 2 tygodnie drogi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: PIĄTEK :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 11:37 No tak nawet pierwszy bocian wiosny nie czyni :-)) Jakieś czary by się przydały, jeżeli można to tak określić, realne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: PIĄTEK :-))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 11:52 C'est moi:) Tez ledwo żyję. A jutro na wieś wyjeżdżam to jest ... hmm do letniej rezydencji:)))) pierwszysh oznak wiosny szukać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 12:00 Witamy Królową...niech Królowa spocznie :-) Wyrazy zazdrości z powodu wyprawy..Też bym się gdziesik wypuściła, ale niestety - okoliczności niezbyt sprzyjające..:-( Ale - nic to! O! Słońce!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 12:16 jakie słońce ? chmury jeno u mnie za windowem ... kwiatki ?.... hm.... lubie wszystkie, byle na żółto i pomarańczowo nie kwitły, we włościach mam mnóstwo wiosennych, jak mi ukochane ogromne sklaniaki i bzy kwitna, to jest niebiesko-biało-fioletowo-różowo-błękitnie-szaro, i obficie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś