Dodaj do ulubionych

PIĄTEK :-)))

IP: 217.97.138.* 21.02.03, 09:36
Dziędoberek! :-) Meczyk był debeściarski :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: vereen Re: PIĄTEK :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 21.02.03, 09:44
      Tiaa,a ile emocji...piękny był, a jaki efekt przy tak skromnym budżecie;)))

Wpadam tylko na kawkie, bo niestety ostatnimi czasy wir pracy pochłonął mnie
      niczym ruchome piaski:( Ale, byłam na "Solaris"...niesamowityfilm, niesamowity
      klimat...polecam.
      • Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 09:59
        Ale, mam nadzieję, że nie znikniesz tak całkiem??? Bo wiesz...wiosna sie
        zbliża, czas pomyśleć o sadzeniu kwiatków wokół naszego Zamku :-)
        Popatrz - a tak zjechali tego McLema :-( a on może się podobać...
        • Gość: vereen Re: PIĄTEK :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 21.02.03, 10:11
          Tak, sadzenie kwiatków to to, co koboldy lubią najbardziej:))) Myślę, że do
          tej pory się odrobię:)))

A film jest więcej niż dobry, niestety nie mam czasu toczyć polemik na forum.
          Nie jest to czyste kino SF, oszczędność efektów specjalnych dla mnie na plus,
          piękny, wartościowy film pełen emocji...wiesz, taki o życiu i śmierci;)))
          Cyborgowi się też podobał i ganiam za książką, może sama sobie też odświeżę.

Jakie kwiaty lubicie? Ja na wiosnę narcyze, tulipanki, nie wspominając
          wszelakich dzikich gatunków:))))
          • Gość: Amy Re: PIĄTEK :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 10:22
            Witam piątkowo, a więc niezwykle radośnie, pomimo pogody wrednej że łeee się
            chce. Wszędzie widzę praca kwitnie i pleni się jak gąszcz dikiego dżunglowego
            zielska. Na szczęście w samą porę porozdzierałam ten pancerz epifitów
            rozszalałych.... Kafusia ze śmietanką, mnia, mniam, może ktoś refleksi do tego
            torcik orzechowy...??? Że tak zakuszę... z masą kawową, hęę?
            • Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 10:26
              O...Amy!!! :-) Ciasteczko bardzo uprzejmie poproszę, bo się odchudzam ostatnio
              w związku z czym jadam mniejsze śniadanka - no i chyba jestem głodna :-)
          • Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 10:23
            Takim moim ulubionym (lub jednym z ulubionych) wiosennym kwiatem jest chyba
            piwonia. Jest piękna! I prześlicznie pachnie! O! I bez!!! I konwalie!!!
            Narcyzy!!!! :-))) Tulipany w pękach wetknięte w szklaną formę!!! :-)))))
            Oooo...i takie małe dzwoneczkowate...już wiem - szafirki!! :-)))
            ...no a jak zaczynają kwitnąć drzewka owocowe (jabłonie!!!!!!!) to popadam w
            ekstazę!!!! :-)))))))))
            • tchernobog Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 10:43
              Gość portalu: monia napisał(a):

> Takim moim ulubionym (lub jednym z ulubionych) wiosennym kwiatem jest chyba
              > piwonia. Jest piękna! I prześlicznie pachnie! O! I bez!!! I konwalie!!!
              > Narcyzy!!!! :-))) Tulipany w pękach wetknięte w szklaną formę!!! :-)))))
              > Oooo...i takie małe dzwoneczkowate...już wiem - szafirki!! :-)))
              > ...no a jak zaczynają kwitnąć drzewka owocowe (jabłonie!!!!!!!) to popadam w
              > ekstazę!!!! :-)))))))))

Urgggghhhhhh cóż za okrpopieństwa!!!! Nie lepiej mieć zgniłe kwiaty z
              cmentarza, grzyby z krypty oraz flakonik z najnowszym chanel de turpe (z
              zapachem gnijących ciał) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              Tak niestety muszę wracać do roboty :(
              Miłego okropniastego dnia życzę khie khie
              • Gość: vereen Re: PIĄTEK :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 21.02.03, 10:52
                aaa fuj...coś tu zalatuje, kto nie domknął drzwi od krypty?!:)))

Piwonie i bzy uwielbiam, niestety od dwóch lat na odległość...uczuliłam się:|

A pląsy w kwitnących sadach i smętne (bądź wesołe)śpiewy (czytaj zawodzenia)to
                najpsiękniejsze chwile są:))...niestety odległe:(
                rozmarzyłam się...
                -Vereen DO ROBOTY!
                -Już idę, już idę....:(
                • Gość: Amy Re: PIĄTEK :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 11:08
                  No to dla pana na kurhanach przed pracą, dla kurażyku oczywista, setunia wody
                  spod kwiecia ciętego. Książę mości niech nie gardzi to bardzo dobry rocznik.
                  Stary ale jary, hie, hie, jak to mówią :-)))
                  • jolajola1 Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 11:27
                    Cóż za miły widok od rana, Mevelandia kusząca wypitkiem i jadełkiem. Napitek
                    poprosze jak zawsze do dużego pucharka, jedzonko przeczekam, po wczorajszej
                    późnej/wystawnej kolacji jeszcze w sobie mam kalorie. Jabłuszkiem się zadowolę.

ops, panienki, gdzie wy te wiosnę widzicie ? bo u mnie nie ma! co prawda
                    znajomy ornitolog pisał, ze bociany już w Turcji, ale to jeszcze im zostało co
                    najmniej 2 tygodnie drogi ...
                    • Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 11:41
                      Witaj, Jolu...a cóż to była za kolacja? Czy to z okazji tych wczorajszych
                      zakupów bieliźniarskich?:-)))
                      No, właśnie - gdzież się nasza Okazja podziała??? Gdzieś zniknęła i ja NA PEWNO
                      dlatego finansowo tak cienko przędę...OKAZJO!!! HOP, HOP!!!!!!
                      A do wiosny, co prawda, jeszcze miesiąc - ale zawsze możemy ogłosić
                      przedwiośnie, prawda? Może to pomoże :-) Śmiało, Jolu...jakie kwiatuszki lubisz?
                  • jolajola1 Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 11:27
                    Cóż za miły widok od rana, Mevelandia kusząca wypitkiem i jadełkiem. Napitek
                    poprosze jak zawsze do dużego pucharka, jedzonko przeczekam, po wczorajszej
                    późnej/wystawnej kolacji jeszcze w sobie mam kalorie. Jabłuszkiem się zadowolę.

ops, panienki, gdzie wy te wiosnę widzicie ? bo u mnie nie ma! co prawda
                    znajomy ornitolog pisał, ze bociany już w Turcji, ale to jeszcze im zostało co
                    najmniej 2 tygodnie drogi ...
                    • Gość: amy Re: PIĄTEK :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 11:37
                      No tak nawet pierwszy bocian wiosny nie czyni :-))
                      Jakieś czary by się przydały, jeżeli można to tak określić, realne :-)))
                      • Gość: Meve Re: PIĄTEK :-))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 11:52
                        C'est moi:)
                        Tez ledwo żyję.
                        A jutro na wieś wyjeżdżam to jest ... hmm do letniej rezydencji:))))
                        pierwszysh oznak wiosny szukać:))
                        • Gość: monia Re: PIĄTEK :-))) IP: 217.97.138.* 21.02.03, 12:00
                          Witamy Królową...niech Królowa spocznie :-)
                          Wyrazy zazdrości z powodu wyprawy..Też bym się gdziesik wypuściła, ale
                          niestety - okoliczności niezbyt sprzyjające..:-( Ale - nic to!
                          O! Słońce!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))
                          • jolajola1 Re: PIĄTEK :-))) 21.02.03, 12:16
                            jakie słońce ? chmury jeno u mnie za windowem ...

kwiatki ?.... hm.... lubie wszystkie, byle na żółto i pomarańczowo nie kwitły,
                            we włościach mam mnóstwo wiosennych, jak mi ukochane ogromne sklaniaki i bzy
                            kwitna, to jest niebiesko-biało-fioletowo-różowo-błękitnie-szaro, i obficie
                            bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka