epracownia2 05.06.06, 18:55 Poszukuję pilnie osób po anglistyce chcących sobie dorobić. Niezbędny dobry dostęp do Internetu, umiejętność dobrego pisania w języku angielskim, ukończone studia. Proszę NIE przysyłac cv. epublikacje@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmargaritka Re: Do współpracy anglistów 10.06.06, 16:25 Jestem anglistka, nie dawno ( w kwietniu) ukonczylam studia na AP w Czestochowie ( fil. ang.) lubie pisac na komputerze i chetnie pomoge przy opracowywaniu publikacji, sama tez podejmuje takowe proby ( przerobilam opowiadanie folklorystyczne "Lutey and the Merrymaid" z Cornish na British English i wierzę, że slowo pisane czemus sluzy; prosze okreslic warunki tejze wspolpracy tj cene i warunki mieszkaniowe( czy musze sama szukac i ewentuialnie gdzie), mieszkam w Radomiu i konczy mi sie praca); jestem zainteresowana glownie praca na wakacje. Malgorzata glegola emails: maggie_diving@interia.pl ; mmargaritka@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
o.evelina Re: Do współpracy anglistów 20.06.06, 17:53 Witam, Jestem zainteresowana panska oferta. Prosze podac szczegoly tego zajecia. Znam biegle jezyk angielski i konczylam studia wyzsze w Kanadzie (B.A. International Relations, University of Calgary). Dostep do Internetu mam na bierzaco. Przebywam obecnie w Krakowie, u siostry, i zastanawiam sie nad pobytem stalym. Chetnie odpowiem na wszelkie pytania. Prosze pisac mail na: o.evelina@gmail.com Dziekuje slicznie, Ewelina Odrzygozdz Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1422 Re: Do współpracy anglistów 12.07.06, 15:32 Spełniam powyższe wymagania i jestem zainteresowana. Proszę o kontakt i szczegóły dotyczące zasad współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1422 Re: Do współpracy anglistów 12.07.06, 15:41 Sorry, zapomoniałam dołączyć mój adres emailowy: dorota1422@wp.pl Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś