Gość: peteen IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 21:04 dżozef, ojczyzna w niebezpieczeństwie, przyjdź, bo ja z paranoikami nie potrafie rozmawiać, nerwy mnie puszczają... dżozef !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joseph Re: dyszel do woza !!!............ IP: *.interkom.pl 18.03.03, 09:41 Czekaj czekaj, niech no tylko uzyskam na powrót możliwości techniczne - poznają smak mojej szpady! (hmm, smak szpady? chyba mi coś nie wyszło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dyszel do woza !!!............ 18.03.03, 09:50 czego ci, druhu, potrzeba, mów głośno, a my zajmiemy się resztą ! aha, pamietaj o sobotnim OBOWIĄZKOWYM mityngu twa... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: dyszel do woza !!!..bez kobyłki? IP: *.it-net.pl 18.03.03, 10:48 Bez kobyłki nawet wóz z dyslym sam nie pociągnie! Sukać kobyłki, Panowie, kobyłki, he, he... Co jest z wami? Kaz hambit gazdowski... He? Tak bez kobyły nic nie uciągniecie, to jo wom godom, zakiela rusem sie do roboty. Myślem, ze jak sie wróce to i kobyłki bedom i ś nimi dość dalyko ujedziecie na Forum, ba haj!Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś