Dodaj do ulubionych

Cystersów-Geo-WSA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:12
Witam...
Jest termin rozprawy - 20 czerwiec, godz.13,30...
Może ktoś z sąsiadów znajdzie wolną chwilę...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: 62.77.184.* 28.05.07, 14:41
      hej, co sie moze okazac na tej rozprawie?
      • Gość: edek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:42
        pewnie upadłość , rozbiórka i brak szans na zwrot kasy
      • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:23
        No cóż...Wprawdzie wszystko wskazuje na to że dwa pierwsze budynki mogą dostać
        zgodę na użytkowanie przed prawomocnym wyrokiem (sprawa sama się załatwi)ale
        pamiętasz nieobliczalne postanowienie sądu z pażdziernika...W tej sprawie
        dziwne rzeczy się zdarzają - na pierwszej rozprawie przynajmniej dowiemy się co
        tak naprawdę jest przedmiotem skargi - a to dużo wyjaśni...
        sąsiadki i sąsiadów pozdrawiam
        • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: 62.77.184.* 29.05.07, 14:45
          20 czerwca raczej nie bede w krakowie.
          nie jestem psychicznie przygotowana na niespodzianki...
          czy zglaszales juz (jesli zamierzasz cos zmieniac) zmiany planu mieszkania do
          Geo?
          • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:13
            Hmm...Jeszcze wogóle o tym nie myślałem...jakoś straciłem zapał do tego wszystkiego po prawie dwuletnim wyczekiwaniu.Ale, oczywiście jest to niezbędne...Tyle że nieco przedwczesne - robią dopiero strop nad 3 piętrem...Będziemy potrzebowali porządne rzuty,wod-kan,elektrykę i może grzejniki...
            P.S.Podobno ta część Cystersów wygląda teraz jakby ktoś wysypał pierze...Kwiaty topoli są wszędzie-przyjemnie tam nie będzie...
            pozdrawiam
            • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.wejchert.ie 30.05.07, 14:05
              ja chcialabym zmienic nadproze w scianie nosnej... dzwonilam wczoraj do geo.
              maja wysylac jakies ankiety tyczace zmian w tym tygodniu. mam nadzije, ze rzuty
              beda w CADzie. Dla mnie topole to nie problem, ale moj maz jest alergikiem.
              pozdrawiam
    • Gość: willy Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:06
      mozesz podać jakiś kontakt do siebie. Na tym forum nie ma co dyskutować wsród
      tych 99% zakompleksionych oszołomów
      • Gość: Rav Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:45
        możecie napisać czego ma dotyczyć ta rozprawa???
        • Gość: prawnik Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:50
          Utrzymania bądź uchylenia pozwolenia na budowę. jeżeli WSA utrzyma to bardzo
          dobra wiadomość dla mieszkańców, jeżeli uchyli to prze... Faktem natomiast jest
          że Geo kłamie że ma prawomocne pozwolenie na budowę bo ono jest tylko
          ostateczne, to znaczy że może budować na własne i klientów ryzyko do czasu
          rozstrzygnięcia skargi przez Sąd i to nie tylko WSA, ale również NSA.
          Orzeczenie które teraz zapadnie podlegać będzie również skardze kasacyjnej. Czy
          ktoś wie o której jest rozprawa?
    • Gość: Zozolek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:16
      Ja bym sie chętnie przeszedł :) Jako przyszły mieszkaniec i prawie magister prawa mam nadzieje, ze cos zrozumiem i przekaze dalej na forum :) Może komuś się uda wybadać salę, bo rozumiem, że to jest w WSA na Rakowickiej :)
      • Gość: ewa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:13
        przyszły mieszkaniec ? chyba przyszły bankrut oj naiwni na co liczycie
        • Gość: jwwp Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:42
          Jesteś ewo taka głupia czy też taka zawistna lub zazdrosna że tobie się nie
          udało. A jak ci sie nie udało to dalejże, niech się też innym nie uda.
      • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:15
        Sala nr 1, parter - wejście od ul.Rakowickiej, środa godz. 13,30
        pozdrawiam
    • Gość: Zozolek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 08:14
      Jeśli tylko posiedzenie nie będzie miało wyłączonej jawności to wejdę a potem zdam relację na foru. Pozdr.
      • Gość: Zozolek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:04
        Witam. Niestety na rozprawę nie zdążyłem i przyszedłem do WSA po 14. Rozprawa dużo wcześniej już się skończyła, z czego wnoszę, że nic się na niej nie działo. Dowiedziałem się, że Sąd postanowił odroczyć rozprawę z wyznaczeniem terminu na piśmie. Dla nie wtajemniczonych piszę, że to oznacza, iż najbliższa rozprawa będzie nie wcześniej niż pewnie za pół roku. Gdyby ktoś się dowiedział coś w Geo (co było na rozprawie) to niech napisze bo przyznam, że coś nie chce mi się tam dzwonić.
        Pozdrawiam.
        • Gość: prawnik Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.06.07, 17:38
          Zenujace jest to, żeby się coś dowiedziec to trzeba samemu kombinowc, szukac
          informacji drogą pantoflową.Geo jest na tyle nędznym deweloperem, ze nie
          informuje o wszystkim przyszlych mieszkańców, a jesli coś poda do informacji to
          z opóżnieniem.
        • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:42
          Rozprawa trwała 5 minut i została odroczona z powodu braku potwierdzenia
          dostarczenia pisma o terminie rozprawy do jednego z uczestników. Pełna kicha!
          Pozdrowienia dla sąsiadów którzy byli na sali.
          • Gość: Marcin Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:32
            To jakas paranoja... Totalna bezradnosc sadu!!!
          • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:23
            A czy ktoś może wie co wspólnego z budową GEO przy ulicy Cystersów ma
            Spółdzielnia Mieszkaniowa UGOREK?
            • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:05
              No, dzięki za odpowiedź.
              • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: 89.125.97.* 23.06.07, 14:17
                dziekuje za wiadomosci z sadu.
          • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:47
            Hmm...
            Faktycznie trwało to ok. 5 minut...Z tego co się zorientowałem to następny
            termin może być po wakacjach ale raczej nie za pół roku...
            W GEO pewnie nie są z tego zadowoleni bo ta sprawa psuje im sprzedaż, ale dla
            nas to raczej dobrze bo w tym układzie nie ma szans na prawomocny wyrok nim
            dostaniemy klucze...
            A swoją drogą to dlaczego nie było przedstawiciela wojewody - przecież to jego
            decyzja jest zaskarżona...(bezczelność, no ale przecież facet jest PISu)
            sąsiadki i sąsiadów pozdrawiam
            • Gość: wujo Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:27
              Nie ma to jak kupić sobie mieszkanie za ciężką kasę, a potem biegać po sądach i
              kibicować, żeby deweloperowi pozwolenia na budowę nie upieprzyli. Cudo.
              • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:18
                Jaki kraj takie prawo, procedury aministracyjne i sądy!
            • Gość: klucze Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 02:13
              Albo archimedia jest porąbany, albo jest z gó..anego geo. Jakie klucze, gupi
              marewicz zrzucił rozprawę na 2 miesiące, a potem może byc wielka wtopa, koniec
              budowy i początek końca geo!
              • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:59
                Hmm...No cóż,widać efekty strajku lekarzy bo znowu ci się pogorszyło...Z drugiej strony chyba i tak niewiele potrafili dla ciebie zrobić.
                Ja niestety lekarzem nie jestem - ale bardzo pragnę ci pomóc bo twoje cierpienie jest nie do zniesienia...Tak się zastanawiam...a gdybyś tak przez jeden dzień,spróbował nie myśleć o GEO,Śmietańskim,sądzie,upadłości i syndyku - wyskoczył w góry i długo patrzył w niebieskie niebo...- może to by ci pomogło?
                • Gość: klucze Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 01:37
                  Nie pinkol wyrobniku, bo ludzie przez ciebie przeżyją dramaty. Odnosnie
                  leczenia - to ostatni moment dla ciebie, na prawdę nie zwlekaj!
                  • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 09:40
                    Kolorowy Misiu, zanim zaczniesz robic burze w szklance wody wez lepiej slownik
                    jezyka polskiego, bo naprawde nie pisze sie tak samo jak na pewno debilku!!! ;)
                    • Gość: klucze Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:05
                      I co z tego matole, wolisz pod innym pseudonimem odwracać uwagę od prawdziwych
                      problemów. Jak im Sąd zatrzyma budowę, to nie tylko jej nie dokończą, ale i nie
                      będą mieli z czego zwrócic kasy, a ty pal.ancie bedziesz szukał nowej roboty!
                    • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:58
                      Niepotrzebnie się denerwujesz - przecież to jakiś idiota...
                      Pewnie ekspracownik GEO - zwolniony za analfabetyzm...
                      Wysłałaś jakieś rysunki?
                      pozdrawiam
                      • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: 89.125.184.* 02.07.07, 08:52
                        hej, wpis "M z 01.07.07, 09:40" to nie moj wpis. Mysle, ze to tego idioty
                        `klucze`. wyslalam rysunki. powiem, ze trudno bylo wydobyc jakies rysunki od
                        GEO - najpierw wyslali bardzo marny skan projektu budowlanego. po kilku dniach
                        wysali inne rysunki, juz lepszej jakosci.
                        pozdrawiam.
                        • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:02
                          Miałem całkiem podobne problemy - pierwsze skany były po 26kb...No ale jakoś to potem załatwili a ostatecznie nie muszą się w GEO znać na technikach graficznych...Dostałem dziś pismo - mam wrażenie że ostatnio jakby trochę drepczą w miejscu...
                          pozdrawiam
                          • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: 89.125.184.* 03.07.07, 20:32
                            hej. drepcza w miejscu? co masz na mysli? budowe?
                            cala ta sprawa z propozaycja zmian w mieszkaniach troche mnie zniesmaczyla.
                            1. miesiac czasu na nanoszenie zmian - niby wystarczajaco... Geo nie wyslalo
                            planu mieszkania z ankieta - trzeba bylo sie o niego prosic. dostalam malo
                            czytelny skan (i sugestie by go wyostrzyc), na podstawie ktorego narysowalam
                            rzut. kontaktowalam sie z panem z Geo odpowiedzialnym za zmiany (pan okazal sie
                            na koncu bardzo fajny) i na wstepie uslyszalam, ze ja powinnam miec cztery
                            rzuty, i na nich naniesc zmiany, i ze nikt nie ma czasu czytac moich maili.
                            nikt nie byl laskaw wczesniej poinformowac, ze te cztery rzuty sa dostepne!!!
                            deweloper ma rok spoznienia, i nie mial czasu na przygotowanie dokumentow w
                            jakiejs sensownej formie!!!juz kolo 24 czerwca mielismy rzuty i moglismy na
                            nich naniesc zmiany.
                            2. specyfikacja kibelkow, umywalek, drzwi, parapetow itp fatalna. nie ma
                            mozliwosci zidentyfikowania tych urzadzen w internecie, bo GOE podalo za malo
                            informacji.
                            3. brak informacji na temat ewentualnych zmian w mieszkaniu. nie wiem, ile
                            kosztuje dodatkowe gniazdo itp.
                            za przyklad firmie GEO powinna sluzyc firma DOM-BUD: plany wysylane w CADzie,
                            dokladna specyfikacja sprzetu, wytyczne do kosztorysu zmian, fachowa obsluga
                            osoby, ktora ma czas czytac maile:)
                            pozdrawiam :)
                            • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:08
                              Cześć...DOM-BUD zawsze był moim faworytem, a przynajmniej od czasu kiedy chciałem kupić od nich mieszkanie na Radzikowskiego.Ostatecznie nie kupiłem bo okolica okropna...Ale przyglądałem się budowie i widziałem gotowe mieszkania - naprawdę bez zarzutu.No i w ramach tych samych pieniędzy mieli zrobić co się chciało.Niestety dombud nie buduje na Cystersów...
                              Ale Kartex też oddaje budynki b.ładnie - wystarczy popatrzeć na te trzy na Rydla.
                              Doświadczenia z GEO pewnie wszyscy mają podobne - nie przejmuj się - chyba jednak ich klienci mają w mieszkaniach to co chcieli, skoro brak skarg na forum w tym zakresie (chociaż pewnie ten złośliwiec o wielu twarzach takowe w ich imieniu napisze...)
                              Budowa ogólnie ma się dobrze - ale co mnie obchodzi palowanie pod budynek 5 (nie jest nawet w sprzedaży).Na budynku 1 (który najbardziej mnie interesuje) ostatnio jakby przysnęli...A tak liczyłem że te dwa zarobione w zimie miesiące - zwrócą się i będzie w marcu...
                              No cóż pewnie zobaczymy się dopiero w maju...
                              pozdrawiam serdecznie ciebie i pozostałe sąsiadki!(sąsiadów oczywiście też)
                              • Gość: ster_s Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.telnet.krakow.pl 21.08.07, 19:07
                                Czy macie jakies nowe info?
                                • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.171.134.250.crowley.pl 11.09.07, 10:53
                                  Czy wiecie cos na temat nowego terminu rozprawy?
                                  • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: 195.69.228.* 13.09.07, 12:25
                                    3 październik - godz. 13,30.
                                    Co do budowy to mam info z dzisiaj że w B1 robią tynki i
                                    elektrykę...Ale generalnie zgadzam się że mamy 3 miesiące w plecy.
                                    Sąsiadki i sąsiadów serdecznie pozdrawiam!
                                    • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 09:50
                                      Tydzień temu byłem w B2. Elektryka i wod.-kan. zrobione. W zeszłym
                                      tygodniu zaczęli robić tynki wewnętrzne. Widziałe, że są już w
                                      mieszkaniach środkowych na parterze. Po tynkach będzi robione CO.
                                      Myślę, że za miesiąc lub dwa będzie można "zwiedzić" mieszkania w B2
                                      i B1A
                                    • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 26.09.07, 12:57
                                      hej, jak postep na budowie? nie mam pojecia czego sie spodziewac
                                      3ego pazdziernika - daj znac jak cos bedziesz wiedzial. czy my tam
                                      bedziemy mieszkac czy nie? czy geo mowi oficjalnie o przesunieciu
                                      oddania mieszkan?
                                      re: zdjecia z budowy - czesc blokow otaczajacych dziedziniec jest
                                      napraaawde wysoka:(. dobrze, ze dziedziniec nie jest maly.
                                      czy ktos myslal o tym, ze byloby lepiej, gdyby w barierkach
                                      balkonowych byly tafle szkla a nie te okropne plastikowe panele,
                                      ktore architekci geo wszedzie wciskaja?
                                      pozdrawiam wszystkich
                                      • Gość: jajacek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 09:16
                                        oficjalnie o przesunieciu terminu nie mówią ale postęp prac ( a
                                        raczej jego brak) każe o tym myśleć w kategoriach pewnika. Tym
                                        bardziej iż na ten rok zapowiadają długą i mrożną zimę a Geo nie
                                        doprowadziło żadnego budynku do takiego stanu aby w nim coś robić
                                        zimą
                                        Co do 3 X to trzeba być dobrej myśli- skoro tyle instancji to
                                        sprawdzało i odwaliło to coś w tym jest.Ale wyroki sądów są
                                        niezbadane. Ja też chciałbym już tam zamieszkać ale to jeszcze
                                        trochę potrwa.
                                        Pozdrawiam
                                        • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.171.134.250.crowley.pl 03.10.07, 14:15
                                          i znowu powtórka z czerwca
                                          • Gość: Marcin Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 15:06
                                            Moze jakies szczegoły dotyczace rozprawy?? Dzieki
                                            • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.zax.pl 24.11.07, 14:24
                                              Czy wybiera się ktoś na rozprawe 26.11.2007r?
                                              • Gość: jajacek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:35
                                                szkoda że dowiedziałem się tak póżno- poszedłbym
                                                A może ktoś był
                                                Swoją drogą informacje o naszej inwestycji są na tym forum ostatnio
                                                dość skąpe
                                                pozdrawiam
                                                • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.171.134.250.crowley.pl 27.11.07, 09:20
                                                  rozprawa jest podobno 28.11.2007 a nie jak wcześniej napisałem
                                                  26.11.2007
                                                  • Gość: jajacek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 09:08
                                                    coś wiadomo na temat wyników tej rozprawy?
                                                  • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.171.134.250.crowley.pl 10.12.07, 09:57
                                                    odroczenie ogłoszenia wyroku na 11 grudnia godz 12
                                                  • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 07:50
                                                    Witam sąsiadów i innych.
                                                    Czy ktoś ma może informacje dotyczące rozstrzygnięcia?
                                                  • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.171.134.250.crowley.pl 13.12.07, 09:42
                                                    oddalili skarge
                                                  • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:50
                                                    Dzięki za informację. Pozdrawiam.
                          • Gość: antyarchidupek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 00:25
                            oczywiscie oni naa niczym sie nie znaja, ale w koncu nie muszą. mają archidupka
                            który zawsze ich jakoś usprawiedliwi za 3 tysiaki miesięcznie które od nich
                            dostaje... Do wszystkich rozsądnych - uważajcie bo Was wyrolują bez skrupułów.
                            Wiem o czym piszę!
                            • Gość: Nesta Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.chello.pl 24.10.07, 14:46
                              Wiecie może dlaczego Biuro sprzedaży Geo zmieniło godz pracy???
                              Dzwoniłem ostatnio i nie mogłem sie dodzwonic.
    • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 09.02.08, 12:28
      witam,
      kiedy bedziemy sie wprowadzac do bloku b1 przy takim tempie budowy?
      • Gość: xyz Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 10:35
        hop...
        czy ktoś umie ocenić?ma wiedzę jakie są ewentualne opóźnienia co do
        oddawania mieszkań na Cystersów co do podawanych na stronie
        terminów? Czy wogóle są?Będą opóźnienia?Czy wszystko zgodnie z
        planem?czyli pierwsze mieszkania w maju a potem październik (b3)
        • Gość: endju Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:29
          Przejezdzalem ostatnio Cystersow i moim zdaniem opoznien nie bedzie
          tym razem! A co z tym sadem w koncu? jest jakis wyrok?
          • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 27.02.08, 13:34
            Chcialam zauwazyc, ze, moim skromnym zdaniem, kolory na elewacji sa
            okropne (znam je glownie ze zdjec w internece). No ale to bylo widac
            juz na modelu. Szkoda, ze architekt nie zmienil zdania...Tak ladnie
            wyszedl im blok na Glowackiego, ten w ktorym jest siedziba GEO.
            • Gość: archimedia Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 21:16
              No, niestety estetyka realizacji GEO na terenie Krakowa w ostatnich latach jest okropna - z wyjątkiem może budyneczku przy Dobrego Pasterza...Daje się zauważyć że to co robią we Wrocławiu wygląda trochę lepiej.Gmaszysko na Cystersów jest urbanistycznie przerażające a architektonicznie po prostu prymitywne...Blokowisko o ogromnej skali przy "kameralnej" podobno ulicy.Ja tam co prawda nie bywam ale mam wiadomości z drugiej ręki-podobno elewacja frontowa już w całości pomalowana-przedziwne 4 kolory-chce się wyć...
              Co do budynków z PRL to często wyglądały lepiej-projektanci wkłdali w nie więcej serca...
              pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu...
              • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 12:24
                Widziałem "na żywo" i potwierdzam, kolory i wzór elewacji przypomina
                raczej Ukrainę. Paleta od bieli do pomarańczu!
                • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 28.02.08, 18:04
                  te lososiowe i zolte kolory to chyba daja darmo w sklepie... GEO
                  powinno:
                  - zmienic architekta
                  - instalowac drewniane okna
                  - zaprzestac instalowania balustrady balkonow z tworzywa sztucznego
                  (np na rzecz szklanego)
                  ciekawe jak im wyjdzie wykonczenie tego budynku.
                  • Gość: Jurand Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:47
                    Tez widzialem ten dziwoląg... Pseudo apartamentowiec z plastikowymi
                    oknami, bedzie blado wygladal kolo apartamentow Zasady na rogu
                    Fabrycznej. Na wizualizacji budynki wygladaja pieknie, ale to co
                    zobaczylem przerosło moje najgorsze oczekiwania...
                    • Gość: Jurand Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:48
                      A pewnie Złota Brama bedzie matowa, ale brazowa... ;(
          • Gość: Syndromex Te bloki GEO to jedna wielka kupa IP: *.autocom.pl 27.02.08, 13:58
            za kilka lat nikt nie bedzie wiedzial,ze to niedawno wybudowali.Wyglada to ja blok z PRL-u
            • Gość: xyz Re: Te bloki GEO to jedna wielka kupa IP: *.eranet.pl 29.02.08, 21:50
              odwiedza może ktoś forum kto ma podpisaną już umowę przedwstępną z
              GEO?
              Płacicie waloryzację rat? Jeżeli nie to jak sobie z tym
              poradziliście? Wychodzą jakieś chore kwoty - 1 % miesięcznie od
              niewpłaconej kwoty, za co tak naprawdę GEO każe sobie płacić?Nie
              ponoszą przecież najmniejszych kosztów w związku z tym, że wpłaca im
              się najpierw 20% a resztę przy odbiorze...

pozdrawiam
              • Gość: cysters Re: Te bloki GEO to jedna wielka kupa IP: 194.0.103.* 04.03.08, 11:10
                Sytuacja na rynku już się tak ustabilizowała, że jeśli deweloper
                próbuje od was wyciągnąć nieuczciwie jakieś pieniądze to możecie iść
                gdzie indziej. Obok GEO w tych okolicach są conajmniej dwie podobne
                lokalizacje, gdzie mieszkania są już do odbioru lub niedługo będą.
                Jeśli deweloper nie chce zrezygnować z "waloryzacji" (czyli z
                wyciągnięcia dodatkowych pieniędzy - żadne nowe koszty przez fakt,
                że się płaci na raty nie powstają) niech się buja dalej z
                mieszkaniami, tym bardziej że patrząc na stronę GEO sprzedaż idzie
                marnie.Pozdrawiam
          • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.171.134.250.crowley.pl 09.04.08, 09:39
            Czy ktoś wie coś nowego ?
            • Gość: M Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 09.04.08, 23:09
              ja nic nie wiem... czy ktos wie, czy b1 beda oddawac w terminie?
              • Gość: aaa Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.171.134.250.crowley.pl 10.04.08, 08:59
                Podobno w tym tygodniu ma wyjść pismo o przesunięciu terminu o 2
                miesiące
                • Gość: ZieL Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:54
                  Potwierdzam.
                  Zakończenie budowy B1 i B2 przesunięte o dwa miesiące!
    • Gość: marek Re: Cystersów-Geo-WSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 12:37
      To ta złodziejska firemka jeszcze istnieje i dalej żeruje na
      ludzkiej naiwności.O ZGROZO!!!
    • ster_s Cystersów 12.05.08, 20:46
      Zapraszam na nowe forum gdzie powinno byc bardziej przytulnie i
      więcej przestrzeni do dyspozycji

cystersow.4.pl/lub
      cystersow.phorum.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka