trudny2002 13.06.07, 11:55 chyba nie. Chlodno, nic szorstkiego no i ladnie pachnie...a czasem wejdzie kto i zapyta o wedzone...no chyba nietrudno...tylko z liczeniem reszty klopot bo sliskie palce, nie? jest kto z rybnego? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:05 jak nic szorstkiego? o mrozone filety ? no i zapach nie każdemu przypada ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:10 Wy tu panowie o rybach i łowieniu i sklepe A w Krakowie taka burza jest i deszczs siarczysty... a grzmi ., że po oczach świeci.....boje sie troche i nie wiem czy komputer wyłączac czy nie.. . Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:16 wieje , grzmi ale nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:17 o przepraszam teraz kropi... no a woda jakoś tam z rybami ponoć się łączy... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:19 O jezu ! Laki ..u mnie szyby chce wyrwać.. A taka strachliwa to ja znowu nie jestem...)) p.s. tak na wszelki wypadek... lubie was wszystkich..i wiecej grzechów nie pamietam )))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:21 uuuu teraz leje fest i znowu grad mi wali w auto , ku... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:23 a wrzuciłem sobie właśnie widok z krakowskich kamer i tylko na babińskiego mokro :www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/kamery_zb.php?RejID=14 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:29 chcesz powiedziec , ze razem w wariatkowie jesteśmy >>)) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:32 ja tam wiem gdzie jestem , no ale teraz już wiem gdzie Ty się ukrywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:35 ale nie mow nikomu , dobra ))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:37 no coś ty, wszystkie rozmowy obejmuje tajemnica forum nie dowie sie nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:40 bardzo Ci dziekuję za dyskrecję .. p.s. wiesz jacy ludzie są...paplajeą , paplają..a gowno sie na miłośći znają..)). Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:43 to nie ludzie , to wilki Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:49 i plotkarze straszliwe , mysla ,ze jak tak dwie osoby se na forum pływaja ;..to ,ze od razu...do jednego ( wiadomego ) miejsca dopłyna ... ludzie sa jak..jak te hieny..i tylko im żarło podac ..to a szkoda gadać...)) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:56 wszystko to potwierdza stare przysłowie, że głodnemu chleb na myśli.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:59 Ty się smiej..)) zobaczysz jak niedługo ktoś przylezie i zacznie o nas plotkowac )) p.s. i ciekawe skąd oni to wszystko wiedzą...) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:26 a jak szyby chce wyrwać to może okno trza otworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:29 nie da sie ...wyrwało by mnie na ulice...)) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:33 jakby cie wyrwało to uważaj na giepeha, bo mu coś po głowie od rana chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:37 a nie wiesz w której części on przebywa ..żebym sie na niego nie nadziała..?)) taki błysk miał na te lolitki , że aż strach ppomyśleć...)) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:43 w godzinach popołudniowych powinien ze wschodu nadciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy praca w rybnym jest trudna? 13.06.07, 12:50 kurde...to muszę rewir zmienić ))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:08 No w tym to jak widze glownie ploteczki, opowiastki, podgaduszki...a narzekania...ze niby filet szorstki? To go glaskaj a wyslizgasz...a jakie tam osci chlopie, toz to filet... a zapach? no trzeba bylo zamknac lodowka na noc to byloby czym powycierac stolik...odkazic...zdezynfekowac...zreszata co tu gadac to rybny jest a nie perfumeria i tu a nie w Toruniu...kmac... trudny a wedzone co byloby? Wegorz albo moze i nie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:21 I tak fajnie było , tak sie lekko gaworzyło .. i znowu przyszedł trudny..i znowu wszystko wydaje sie nielatwym być ))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:23 trzeba mu sprzedać tego węgorza wędzonego to pójdzie ale ja tylko sardynki mam to trudno będzie mu sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:23 ale pojde pojde bo nie bede tu stal w tej chlodnej atmosferze sklepu gdzie tylko zimne oczy popatruja i tylko co raz chlasnie pletwa...plask, plask... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:27 zostań , trudny , zostań - ; tymczasem ja odchodzę ; mam dość pisania , może sobie coś teraz poczytam..)) p.s. a słneczko wyszło...i jest fajnie i już za grzechy wiecej nie przepraszam...)) ży Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:33 jakie słoneczko? nima zadnego słoneczka! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:34 no nie dosc ze rybny to jeszcze meski... ide serwus trudny:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:35 piękne jest vza oknem i niebo czyste... i okno już moge otworzyc i na ulice juz nie muszę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:40 a nie boisz sie że przez otwarte okno ci jakiś giepeh wpadnie? trudny zostań , ja pójde do magazynu po tego węgorza! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:40 a jak okna pozamykane to musisz na ulice? no to piekna perpektywa...i pewnie i powietrzna i zbiezna) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:42 powietrza świezego lubie zażyć czasami ...))) w ty rybnym czasami trudno )) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:41 a pamiętacie Centralę Rybną z czasów słusznie minionego ustroju? To były placówki handlowe! Smród w promieniu kilometra, w środku zupełnie nie do wytrzymania. I jak tu się dziwić, że spożycie zdrowych przecie ryb u nasz takie marne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:42 I Ty w tym rybnym Krzychucie też dorabiasz..))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 13:43 smród był ale ryb nie było! to było osiągniecie... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 14:04 luckystrike napisał: > smród był ale ryb nie było! to było osiągniecie... Podobnie jak w mięsnym: na szyldzie "Mięso i wędliny" a w środku był tylko rzeźnik. Do gosi.43: Uwaga: Nie odpisuję na posty łamiące regulamin! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Raj a nie praca w rybnym . 13.06.07, 14:17 krzychut napisał: > Do gosi.43: > > Uwaga: > Nie odpisuję na posty łamiące regulamin! a jakiż to wstyd dorabiać... doświadzcenia zawodowe trzeba zdobywać i wszelkie kwalifikacje podnosić ) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 zaraz smrod. 13.06.07, 13:44 phi...osobliwy zapach , aromat rozny od powszechnie przyjetego won nieprzyjazna nosom, ale zeby smrod? no ja nigdy blisko nie mieszkalem to moge miec zle info ale przy Dietla rog Stradomia owszem dalo sie odczuwac takie jakby z podniesionym jodowaniem mikrokliamtyczne obszary...no i fakt ludzie tam jakby inni:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś