mtq 17.08.03, 11:09 Napisane było smart. Ale to nie byl taki zwykły smart :-D To tak jakby jakiś niewiem ferrari tylko w skali 1:2 :-DD No ochydztwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 19:38 Sportowy Smart :) Mi się podoba :) -- www.kazimierz.com Amba fatima - było i ni ma! Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_bart_nick Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 20:25 to był pewnie Smart w wersji roadster - jedyne 90 tys. zł; ale ładny jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 21:08 mtq napisał: > Napisane było smart. Ale to nie byl taki zwykły smart :-D > To tak jakby jakiś niewiem ferrari tylko w skali 1:2 :-DD > No ochydztwo... Taki czarny? To też go widziałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 23:40 Tak, czarny sportowy ochydny roadster na Groblach :-)) 90 tys.??? Wolne żarty :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 23:42 mtq napisał: > Tak, czarny sportowy ochydny roadster na Groblach :-)) Heheh, burak nam drogę zajechał :D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 23:47 mtq napisał: > Chcial sie pochwalic? :-))) Mnie jakoś nie zaimponował :D Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 23:47 PS Widzialem Cie w 2 o 18:15 pod Jubilatem, ale sie nie zatrzymaliscie na przystanku, wiec nie moglem pomachac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 23:50 mtq napisał: > PS Widzialem Cie w 2 o 18:15 pod Jubilatem, ale sie nie zatrzymaliscie na przys > tanku, wiec nie moglem pomachac :-( Wtedy to już do zajezdni jechaliśmy, a gdzie stałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 23:57 Szedlem pod hotelem, skandal ze sie nie zatrzymujecie! Chociaz byście numerek zdjęli :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 17.08.03, 23:59 mtq napisał: > Szedlem pod hotelem, skandal ze sie nie zatrzymujecie! Też tak uważam ;P Brakuje nam tych babć w czasie zjazdu do zajezdni :D > Chociaz byście numerek z > djęli :-P Numerek jest dla jaj ;P Poza tym on jest niezniszczalny :D Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 18.08.03, 17:28 kuba203 napisał: > mtq napisał: > > > Szedlem pod hotelem, skandal ze sie nie zatrzymujecie! > > Też tak uważam ;P Brakuje nam tych babć w czasie zjazdu do zajezdni :D No jakie to przykre, a babcie tez by sie ucieszyly, że jedzie jeden kurs więcej :-))) > > Chociaz byście numerek z > > djęli :-P > > Numerek jest dla jaj ;P > Poza tym on jest niezniszczalny :D Jak terminator? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 18.08.03, 17:34 mtq napisał: > No jakie to przykre, a babcie tez by sie ucieszyly, że jedzie jeden kurs więcej > :-))) I tak się pakują do środka, ale mam satysfakcję przynajmniej, jak je wyganiamy :) > Jak terminator? :-)))) Nawet bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 18.08.03, 20:01 kuba203 napisał: > mtq napisał: > > > No jakie to przykre, a babcie tez by sie ucieszyly, że jedzie jeden kurs > więcej > > :-))) > > I tak się pakują do środka, ale mam satysfakcję przynajmniej, jak je > wyganiamy :) Świnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 18.08.03, 22:36 mtq napisał: > Świnia :-) Tylko troszeczkę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 18.08.03, 22:39 > Tylko troszeczkę ;P A z której strony?? ;P _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ale 'auto' widziałem :-)) 18.08.03, 22:42 garg_ul napisał: > A z której strony?? ;P A to już zależy, jak pada światło ;) Odpowiedz Link Zgłoś