Gość: yyyyy? Wszystko po to zeby zobaczyc jakiegos murzyna? IP: 193.138.241.* 25.08.08, 12:25 yyyyy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimka Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.veracomp.pl 25.08.08, 12:42 kilka uwag... po pierwsze trochę dziwnie sie czyta Wasze wpisy - obrzucacie się błotem i wyzwiskami jak Warszawa z warszawką, a jeśli nie pamiętacie to Kraków! Tu nie wyzywa się innych od wieśniaków tylko dlatego że nie chodzą do Wierzynka. Ps. i nie ma znaczenia czy muzyk czy ktokolwiek inny. To kłamstwo i tyle! po drugie - każdy kro choć trochę zna sie na PR wie, że w tym zawodzie po pierwsze jest etyka! I sorry ale nikt nie może mówić że promocja polega na kłamstwie. Da się walczyć o pozycję na rynku z klasą i odrazu łącząc po trzecie niestety Pani F. klasy nie ma za grosz. Bazuje na cudzych pomysłach i oszustwie - a to juz wiem z własnego doświadczenia! Wierzynek może i symbolem Krakowa jest - bardzo dobrze, ale z takimi zagrywkami i dalej zostawiając go w rękach Pani F. niedługo zniknie z Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.gumm.org 25.08.08, 12:44 a bzdury gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 12:48 Gość portalu: baba napisał(a): > a bzdury gadacie Fora panie, fora. Takie czasy som teraz. Wierzynek oszukuje a na forach panie mizeria panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 13:11 mówi się "podać szampan" a nie "podać szampana".. rażący błąd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_Silencio_Loco "fanki czekają na Timbalanda" IP: 212.244.167.* 25.08.08, 13:29 nie fanki, tylko zwykłe rury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszulka Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: 208.53.147.* 25.08.08, 13:29 Fajne miejsce (lepiej dokonać rezerwacji), dobra i fachowa obsługa. Jedzenie smaczne, porcje słuszne, raczej nie do przejedzenia. Dobra cena za dobrą jakość. Niestety nie jest to lokal dla podrzędnych raperów takich jak osławiony koleś na literę "T" Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 13:31 Gość portalu: Urszulka napisał(a): > Fajne miejsce (lepiej dokonać rezerwacji), dobra i fachowa obsługa. Ale chyba nie ta od PR :D > Jedzenie > smaczne, porcje słuszne, raczej nie do przejedzenia. Dobra cena za dobrą > jakość. I to wszystko nie na temat bo jak wiesz tematem jest to jak miła pani z Wierzynka okazała się oszustką. > Niestety nie jest to lokal dla podrzędnych raperów takich jak > osławiony koleś na literę "T" A co ów koleś na literę T ma wspólnego z oszustami z Wierzynka poza tym, że wytarli sobie nim gębę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie sknera Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: 208.53.147.* 25.08.08, 13:33 Bardzo miła i sympatyczna restauracja. Jedzenie bardzo dobre (ogromne porcje mix mięs - wszystko mięciutkie, sandacz palce lizać, przystawki również bez zarzutu, doskonałe wino), obsługa szybka i sympatyczna, słowem same pozytywy. Za 4 osoby zapłaciliśmy 800 zł. Nie wiem jak to miejsce wygląda w weekendy, ale w środku tygodnia zdecydowanie polecam! Widać TIMBER jest sknerą i kolesiem wolącym stołować się w kebebowni jego wybór... szkoda że fanów zawiódł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.ghnet.pl 25.08.08, 13:45 urszulka, ty się już wpisałaś. (IP kochana;)) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 13:48 Gość portalu: WG napisał(a): > urszulka, ty się już wpisałaś. (IP kochana;)) IP nie ma żadnego znaczenia. W przypadku TOR'a klikasz "zmień tożsamość" i wychodzisz z kolejnym IP. Seria durnowatych postów nie na temat w większości jest dziełem jednej osoby być może mających związek z oszukańczą kampanią w której Wierzynek, jak to już ładnie ujęto zamiast zyskać na popularności zyskał miano oszustów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:56 Ela, daj już spokój. Nie pisz tyle, Januszowi lepiej sandacza podej co go Timbalnd nie chcioł :-) Przypalł się ? ło jezuu, lanie bedzie :-))) W mikrofali trza było, nie na rzepaku wierzynkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty TROLL unhappy IP: 208.53.147.* 25.08.08, 13:36 unhappy przestaniesz wreszcie trolować Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: unhappy 25.08.08, 13:37 Gość portalu: anty TROLL napisał(a): > unhappy przestaniesz wreszcie trolować Pozdrowienia dla kolegów kolejarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: administracja unhappy kłamiesz IP: 208.53.147.* 25.08.08, 13:38 unhappy zmów trolujesz i kłamiesz Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: unhappy kłamiesz 25.08.08, 13:39 Gość portalu: administracja napisał(a): > unhappy zmów trolujesz i kłamiesz Ja kłamię? Nie... ja jestem latającym, niebieskim kaktusem. Jeśli kłamię mordo ty moja to napisz gdzie albo się zamknij :D Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 13:43 promos napisał: > dodu.pl sraj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
imiona Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 14:00 No jest sie czym podiecac.... * * * * * * * Letizia Filippi www.fx4.pl/index.php?str=linkif&zdjecia=14850 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: 213.199.243.* 25.08.08, 14:10 wg mnie cała ta sprawa została rozdmuchana, Wierzynek jest restauracją, która nie potrzebuje "szeptanej" autopromocji. jednak to, że ta plotka pojawiła się wokół tej restauracji świadczy o renomie tego miejsca. P. Elżbieta jest kobietą biznesu i na pewno nie posunęła by się do tak beznadziejnego sposobu by promować swoją restaurację. pozdrawiam złośliwców :) O. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 14:12 Gość portalu: obiektywna napisał(a): > P. Elżbieta jest kobietą > biznesu i na pewno nie posunęła by się do tak beznadziejnego sposobu by promowa > ć > swoją restaurację. A jednak posunęła się. Wniosek? Czyżby jednak była beznadziejna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.commerzbank.com 25.08.08, 14:54 Unhappy jestes strasznie przepelniony nienawiscia do tego Wierzynka. Opowiedz nam co sie stalo... bo to chyba nie kwestia jakiegos odwolanego obiadu dla zagranicznego artysty? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 14:55 Gość portalu: m. napisał(a): > Unhappy jestes strasznie przepelniony nienawiscia do tego Wierzynka. Myślisz, że jak napiszesz, że jestem przepełniony nienawiścią do Wierzynka to będzie to prawda? Nic bardziej mylnego :D > Opowiedz nam co sie stalo... bo to chyba nie kwestia jakiegos > odwolanego obiadu dla zagranicznego artysty? Nie zachowuj się jak dziecko. Pisz na temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku IP: *.commerzbank.com 25.08.08, 15:00 Nic Ci nie wmawiam. Ale w pyskowce nie chce mi sie juz brac udzialu. Dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Timbaland a sprawa sandacza po polsku 25.08.08, 15:03 Gość portalu: m. napisał(a): > Nic Ci nie wmawiam. Czyli to nie ty napisałeś: "Unhappy jestes strasznie przepelniony nienawiscia do tego Wierzynka." Odpowiedz Link Zgłoś