Gość: chetny Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: *.ntlworld.ie 07.10.08, 14:00 Hehehe cool!!!Ja tez moge wynajac nawet mieszkanie 40m za "obsluge" raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca lokum Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: *.compi.net.pl 07.10.08, 14:18 A niech sobie ludzie robią co chcą - ich sprawa, są dorośli. Tylko niech sobie stworzą osobny dział ogłoszeniowy bo naprawdę irytują już mnie te go typu ogłoszenia. Zaśmiecają, przeszkadzają i tyle. To samo dotyczy drobnych ogłoszeń o pracę w wyborczej. Jak by sex oferty wsadzić w osobny dział było by o 1/3 mniej do czytania i człowiek nie tracił by czasu babrając się w tym śmietniku. A osoby zainteresowane takimi ofertami też by je łatwiej znalazły i wszyscy by byli zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonu Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 14:55 Niech każdy sobie śpi z kim chce, gdzie chce i jak chce, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wen_yinlu Re: Pokój za seks wynajmę IP: *.lutn.cable.ntl.com 07.10.08, 16:12 No, jakbym była takim żałosnym, a jednocześnie cwanym i wyrachowanym siurem co nie potrafi normalnie kobiety znaleźć, to też bym się na coś takiego pisała. Zwłaszcza, że jak syf w domu, to by jeszcze studenciątko posprzątało, zupę zrobiło... byle nie za słoną. Normalnie śmiać mi się chce :) Że są takie żałosne zwierzaki, co na mieszkanie muszą łapać. I to tak młode! Normalnie musi być coś z tymi facetami nie tego. Ja bym się nie zniżyła do takiego poziomu, żeby sobie młodszego kochanka znaleźć w taki sposób. Musiałabym być mieć chyba naprawdę niskie poczucie własnej wartości i nic więcej do zaoferowania nie mieć :) Jest to jedno z - jeśli chodzi o męską (??!!) stronę tego układu - zabawniejszych zjawisk ostatnio. A kobiety zawsze się znajdą takie, którym w trudnej sytuacji włącza się "opcja tyłek". Jednym słowem jedni warci drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol ciekawe czy kobiety też wynajmują za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.08, 16:17 spotkał się ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ przyszła "elita" to kvrwy i dupodajki. nieźle IP: 80.50.230.* 07.10.08, 16:31 w sumie do tego się nadają, aby nam było przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheche Pokój za seks wynajmę IP: 89.108.208.* 07.10.08, 17:24 Fajnie, dać mozna pupy 4 razy i mieszkac za darmo super!!! Nic tylko studiowac! Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Pokój za seks wynajmę 07.10.08, 20:10 A tak naprawde...strasz wilka lasem a babe k....em. Da i ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Pokój za seks wynajmę...czyli obraz nirobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 20:26 Łatwiej siedziec w pracy 8 godz czy na 10 min sie wypiac?? Rezultat, jak widze po waszych komentarzach i po tym artykule, ten sam... A gdzie jakakolwiek moralnosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
cartahena Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks 07.10.08, 21:23 Dla mnie to jakas sciema ten artykul. chyba pismaki z wybiorczej juz nie maja co pisac i sensacje wymyslili. caly tamten rok uzalali sie nad biednymi studentami i krwiopijcami wynajmujacymi. teraz postanowili chyba sprawe "podrasowac", czyli wlaczyc element erotyczny, skoro ujadanie o "castingach" nie pomoglo. Zenujace. W spoleczenstwie oczywiscie moga znalezc sie jakies zepsute moralnie jednostki,ale robienie z tego jakiegos spolecznego zjawiska jest razacym naduzyciem, zwlaszca w stosunku do mlodych studentek. nie wiem, o co chodzi wybiorczej? ze niby Polacy katolicy to w gruncie rzeczy degeneraci? jeszcze raz - zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma44 Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks 07.10.08, 21:28 Chyba wynajmujący zdesperowani . Lepiej do Agencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofi Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: 132.188.32.* 07.10.08, 21:42 Nic dziwnego, że się szerzy... publikacje pomagają! Taka historia zdarza się raz do roku w przynajmniej jednej rozgłośni radiowej w kraju: na wieść o kolejnym letnim podpaleniu trawy dziennikarz dzwoni do Straży Pożarnej i zaprasza do studia komendanta, żeby ostrzegł, poopowiadał itp. I co słyszy w słuchawce? "Nie będzie żadnego wywiadu. Komendant jedzie do radia - liczba pożarów rośnie!" Ludzie nie są tak kreatywni, stają się nimi m.in. dzięki Gazecie... Po wcześniejszych artykułach O ISTNIENIU procederu trudno się nie śmiać na głos z artykułów O ZWIĘKSZENIU POPULARNOŚCI procederu... A. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jarzę Co w tym złego? IP: *.uznam.net.pl 07.10.08, 23:02 Wymiana coś za coś, facet chce seksu a dysponuje lokalem, kobieta chce lokalu a dysponuje seksem. Z czego tu problem robić? Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Duzo latwiej jest w kraju z dulska tradycja 08.10.08, 00:23 oparta na wstecznictwie religijnym napietnowac seksualna i erotyczna jesli juz nie rozwiazlosc to na pewno dwuznacznosc niz walczyc z poblazliwoscia dla taniego, tajnego, sprzedajnego, zdradzieckiego donosicielskiego scierwa, wyrazajaca sie w kontynuowaniu wyrozniania i honorowania szmatlawego nomenklaturowego pzpr-owskiego rynsztoka jakie nadal ma powszechnie miejsce po odrzuceniu przez naszych "uswieconych" wyksztalciuchow wielokrotnie i w roznej formie proponowanej lustracji. GW napietnujac, szuka w tym temacie taniej popularnosci wsrod mocherowego talatajstwa schowanego po uszy w swojej "uswieconej" na uzytek konfesjonalu hipokryzji . Pokój za seks wynajmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 03:36 chcecie wolnego rynku to oswójcie się wreszcie że wszystko jest towarem, seks bardziej niż jakieś impulsy, którymi sami handlujecie głupie przekupnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: *.socal.res.rr.com 08.10.08, 05:58 mysle ze ci co daja takie ogloszenia powinni miec sprawa karna za za namowe na handel cialem kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Pokój za seks wynajmę IP: 212.191.132.* 08.10.08, 07:50 Panowie , widze, ze potepiacie kobiety ale jak nazwac męzczyzn , którzy to proponują? Dziwne to , ze męzczyzna w tym przypadku nic złego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Pokój za seks wynajmę IP: 217.8.167.* 08.10.08, 11:51 ja nie potępiam. Czasy ciężkie, trzeba sobie radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Pokój za seks wynajmę IP: *.netia.pl 08.10.08, 08:37 Gdybym nie miał żonki, to sam chętnie przygruchałbym jakąś fajną laceczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj82 Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: *.chello.pl 08.10.08, 09:10 Oto pokolenie wolności urodzone po '89 pokolenie karmione pożywką duchową najwyższej próby nieskalane tym wstrętnym socjalizmem, który pozostawił pręgi od łańcuchów na szyjach wielu z nas. Wartościowe i roztropne gotowe wejść bez kompleksów życie aby móc budować swoją przyszłość ale na jakich ja się pytam podstawach. Kiedy czytam takie doniesienia zastanawiam się do czego my zmierzamy, jakie jeszcze upodlenie będzie trzeba przeżyć aby wreszcie odbić się od dna upadku moralnego Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroo82 Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks 08.10.08, 09:11 Oto pokolenie wolności urodzone po '89 pokolenie karmione pożywką duchową najwyższej próby nieskalane tym wstrętnym socjalizmem, który pozostawił pręgi od łańcuchów na szyjach wielu z nas. Wartościowe i roztropne gotowe wejść bez kompleksów życie aby móc budować swoją przyszłość ale na jakich ja się pytam podstawach. Kiedy czytam takie doniesienia zastanawiam się do czego my zmierzamy, jakie jeszcze upodlenie będzie trzeba przeżyć aby wreszcie odbić się od dna upadku moralnego Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec liberalna hipokryzja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:13 Najpierw różne Magdaleny Środy, Kingi Dunin i Kazimiery Szczuki wspomagane przez Wojewódzkich i Majewskich walczą z tradycyjnymi wartościami, religią i tzw. moralnością a teraz drą szaty że kobiety się prostytuują za mieszkanie... To wynik waszej publicystyki między innymi. Pani profesor Środa ostanio rozpaczała że jakies Amerykanki wystawiają na aukcjach swoje dziewictwo... Drobnomieszczańska hipokryzja!! Naprzód towarzyszki młode dziewice - sex za mieszkanie to obyczaj nowych czasów, prawdziwa lewica nie ma żadnych oporów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.08, 13:22 chyba takie ogloszenia i propozycje sa karalne co na to policja, obciac j.j. palantom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Czy Zydorcza bedzie rozdawac narkotyki za darmo? IP: *.crowley.pl 08.10.08, 17:13 A moze w ramach upodlenia mlodziezy Zydorcza bedzie rozdawac tez narkotyki za darmo? Co za problem Zydorcza w Polsce moze wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Kolejny pomysl Zydorczej by nas upodlic IP: *.crowley.pl 08.10.08, 17:15 A moze w ramach upodlenia mlodziezy Zydorcza bedzie rozdawac tez narkotyki za darmo? Co za problem Zydorcza w Polsce moze wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Pokój za darmo wynajmę. Czyli za seks 08.10.08, 17:46 Ta metoda jest juz nie nowa. Slyszalem juz dawno o tych praktykach. Czy to grzech? jeden drugiemu dobrze zrobił, i do tego jeszcze dal dach nad glowa. Czy to nie dobry Chrześcijanin, nie chce się znów kłócić, jak z tym odszkodowaniem dla Zydow, ale cos mi mowi Arek taki pokój, i trzy ladne Studentki. To bis zyl jak Moslemski terrorysta w niebie. Jezusie, nie masz baby co ci dokucza i docina, zadne Alimenty albo beczące dzieci, świeża rąbanka co drugi dzien, a w niedziele bys se zasłużenie odpoczol. Nie to jest wspaniały pomysł, tyle ze państwo nie może brac podatków. Tusek by udawał ze nie widzi, a Prezydencik to tak myli, ze nikt by tego nie zauwazyl. Arek Odpowiedz Link Zgłoś
daslicht Pokój za seks wynajmę 08.10.08, 18:03 A wyobraźmy sobie taką sytuację: mam mieszkanie w dużym mieście i zamieszczam ogłoszenie o treści: "Wynajmę pokój miłemu studentowi. Opłaty: brak. Wymagania: przynajmniej raz DZIENNIE". I kto się teraz puszcza? Przypuszczam, że nadal ja, bo jestem kobietą :/ Nie wykluczam, że zamieściłabym takie ogłoszenie, niestety nie mam mieszkania w dużym mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Pokój za seks wynajmę IP: *.citynet.pl 09.10.08, 03:22 pewnie tak... :( ale rozumowanie niektorych jest dziwne... jak dziewczyna chce sie przespac z facetem za mieszkanie to bee, ale jak sie przespi tak sobie (z tzw 'milosci', albo i nie ;) ), to juz jest OK... Nikt nie karze dziewczynie sie 'oddawac', jak jej 'wlasciciel' nie pasuje, to przeciez nie musi sie na to godzic. Jak chlopak sie spotyka z dziewczyna i mieszkaja razem, to naprawde tak wiele sie to rozni od opisanej w artykule sytuacji? chyba tylko sposobem przeprowadzenia 'randki'... :P Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek no i nijak nie da się w DRUGą stronę 10.10.08, 13:24 daslicht napisała: > A wyobraźmy sobie taką sytuację: mam mieszkanie w dużym mieście i > zamieszczam ogłoszenie o treści: > "Wynajmę pokój miłemu studentowi. Opłaty: brak. Wymagania: > przynajmniej raz DZIENNIE". > I kto się teraz puszcza? Przypuszczam, że nadal ja, bo jestem > kobietą :/ > Nie wykluczam, że zamieściłabym takie ogłoszenie, niestety nie mam > mieszkania w dużym mieście ;) Gdybyś byłą kobietą nawet bez zbytniej urody do lat 50-ciu miałabyś mnóstwo chętnych i część z nich dopłacałaby, aby wygrać z innymi w konkurencji do oferty (wzięłabyś tego, który dopłaca najmniej lub wcale ?). Gdybyś byłą kobietą nawet bez zbytniej urody do lat 30-tu miałabyś nieprzeliczone mnóstwo chętnych a setki oferowałyby po ok. 500-2000zł miesięcznie, aby wygrać z innymi w konkurencji do oferty. Wzięłabyś tego, który dopłaca najmniej lub wcale czy poczekałabyś na takiego, który zapłaci kilka tysięcy miesięcznie bo i takie oferty znalazłyby się (od tych co zostawiają w burdelach po 3000zł i płacą za mieszkanie 2000zł/m-c). Im dziwniejsze rozwiązanie znalazłabyś (typu: przyjęcie za friko do mieszkania częstego bywalca burdeli z dużymi potrzebami) tym większe zdumienie wzbudziłabyś, a bezgraniczne zdumienie czasami przeradza się w niewybredne epitety. Oczywiście, sytuacja niewystępująca w praktyce więc niewarta głębszego analizowania. Owszem, są podobne sytuacje z przyjęciem "niebieskiego ptaka", który obiecuje, że kocha nad życie i do grobowej deski i stara się straszliwie ukrywać swe prawdziwe oblicze przed zakochaną dziewczyną, u której ma mieszkanie. Sytuacje też bardzo rzadkie i tak odbiegające od Twojego hipotetycznego modelu, że nijak je do niego przypiąć. W takich sytuacjach dziewczyna uchodzi za "głupią i naiwną", ale nie za dziwkę. Odpowiedz Link Zgłoś