Dodaj do ulubionych

PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu

20.11.08, 08:30
Witam, zapewne wielu osobom nie podoba się pomysł petycji dotyczący rozbudowy
placu zabaw. Proszę wpisujcie się, jeśli sprzeciwiacie się rozbudowie placu zabaw.
Obserwuj wątek
    • zm0rka Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 20.11.08, 08:56
      Rozbudowie??? Hmmm.... ciekawe :-) proszę podaj w którym miejscu jest ten plac
      zabaw, który ma ulec rozbudowie, bo jakoś nie mogę go na naszym osiedlu znaleźć :-)

pozdrawiam
      • 00jacek00 debilny watek 20.11.08, 12:32
        a ja sie podpisze jak bedzie petycja dotyczaca pozbycia sie z osiedla takich
        pajacow jak ty...
        • rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 13:01
          dlaczego obrażasz ludzi, którzy mają odmienne zdanie od Ciebie. Też Cię mogę
          zwyzywać, ale nie sprawi mi to żadnej przyjemności bo ewolucja Cię ominęła i
          dalej łazisz bo drzewach i banany wpierdalasz. Ja jestem przeciwny powstawaniu
          nowych placów zabaw na OE. Zapewne wiele osób się z tym zgodzi i dla Nich jest
          ten wątek. Jak masz zamiar obrażać innych rób to swojej rodzinie w zoo
          • 00jacek00 Re: debilny watek 20.11.08, 13:19
            tak, tak, oj jak ci zapewne ulzylo, ojej,kici kici miaul miaul
            podziele sie z toba bananami, moze ci potasu brakuje...wiedzialem, ze jak
            uderzysz w stol to nozyce sie odezwa he he, typowe dla frustratow na tym osiedlu:D
            • rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 13:30
              nie jesteś odbiorcą tego wątku to się nie wypowiadaj i nie obrażaj innych tylko
              dlatego, że ktoś ma inne zdanie niż ty. Gdybyś miał chociaż trochę honoru to
              przeprosiłbyś za to że od razu obrażasz innych.
              • 00jacek00 Re: debilny watek 20.11.08, 13:49
                pajac (wł. pagliaccio ‘klaun’ od naz. Pagliaccio postać komedii wł., od paglia
                ‘słoma’ z łc. palea) 1. postać daw. komedii wł. i fr.; arlekin; błazen, trefniś,
                klaun. 2. przen. ktoś zachowujący się niepoważnie. 3. rozr. zabawka
                przypominająca taką postać, często ruchoma z kończynami poruszanymi sznurkami
                lub drutami

mozesz sie do czegos podpiac...nie uwazam, ze ten wyraz jest obrazliwy,obrazliwe
                byloby gdybym uzyl inne wyrazy:debil,idiota,imbecyl itp, to jest obrazliwe...

temat moze i mnie nie dotyczy, ale zlosliwy nie jestem i w niczym mi nie
                przeszkadza poszerzenie placu zabaw,mieszkam w bloku a to oczywiste, ze sa tu
                dzieci, ze sa tu inni ludzie i ze sa tu potrzeby!! o ktorych zapomnial
                deweloper, wiec sobie daruj panie obrazalski, czepialski, marudny i upierdliwy:D
                • rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 13:53
                  jacku dziękuje ci że jesteś. Dziekuje za twoj głos. Nie mów nic wiecej, bo jest
                  to nie na temat. Prośba jest o wpisywanie się ludzi przeciwnych dodatkowych
                  placów zabaw.
                  • 00jacek00 Re: debilny watek 20.11.08, 14:21
                    dobrze Rysioo, na koniec, wbrew swojej woli moge zyczyc ci powodzenia w
                    zbieraniu podpisow ludzi tak samo zlosliwych jak ty i zaproponowac abys urzadzil
                    jakas pikiete przed sklepem, moze zyskasz dzieki temu wiecej;), koniecznie
                    szybko dzialaj i zabezpiecz sie odpowiednio przed wiatrem, co by cie nie porwalo
                    i twojej pikiety, bo wielka szkoda bylaby, strata taka dla spoleczenstwa;D
                    • rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 21:59
                      jacku zajmij się dzieckiem bo jeść woła.
                      • 00jacek00 ta 21.11.08, 09:46
                        rysiooooooo, o ile mi wiadomo, to dzieci zadnych nie mam, moze ty popracuj nad
                        swoim potomstwem;), moze zmienisz swoje nastawienie złosliwca;)
                        • rysioo_tak Re: ta 21.11.08, 11:35
                          Słuchaj nie jestem złośliwy ani nie mam takiego nastawienia. Po prostu nie lubię
                          hałasu, wrzasku i drących się dzieci. Mieszkamy na osiedlu i musimy szukać
                          consensusu. Nie dorosłeś do tego, że można się różnić i mieć inne zdanie.
                          Potrafisz wyłącznie obrażać i oceniać ludzi negatywnie tylko dla tego, że nie
                          zgadzają się z Tobą. Ponadto nie rysiooooooo tylko rysioo_tak. To też jest
                          jakiś rodzaj kultury, że się nie przekręca nicka użytkownika.
                          • 00jacek00 Re: ta 21.11.08, 13:44
                            rysiooooo, rysioo...gdybys byl troche rozgarniety, to bys moze doczytal co jest
                            zaproponowane w petycji, jakos tam nie widzialem, ze pomyslem jest poszerzenie
                            placu zabaw, tylko znalezienie miejsca na
                            NOWY PLAC, ktory ma byc gdzies za atenami czy amsterdamem, wiec po jakiego
                            grzyba zakladasz jakis debilny watek a potem masz pretensje, ze cie obrazam i
                            silisz sie na wyszukiwanie slow, aby jeszcze ciagnac te nudna, bezproduktywna
                            klikanine...
    • paika Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 21.11.08, 11:08
      to jakiś ma być rozbudowany czy ma powstać nowy??? tzn. czy jest
      ludzenie się, że powstanie nowy? i jeśli pomysł rozbudowy ma mi się
      nie podobać, to chciałbym wiedzieć dlaczego? jest jakiś powód tej
      petycji czy to prowokacja?
      • rysioo_tak Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 21.11.08, 11:21
        tu masz linka:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40966&w=86892757
        co do osiedla każdy ma swoje oczekiwania. Skoro są zwolennicy dodatkowego
        miejsca są i przeciwnicy do których ja należę - ze względu chociażby na hałas.
        Nie widzę w tym żadnej prowokacji, że mam nieco inne zdanie niż młodzi rodzice.
        Dziękuje
        • paika Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 22.11.08, 16:12
          wydaje mi się, że ten plac zmniejszyłby hałas w kwartałach, no chyba
          że miałby być pod twoim oknem, to rozumiem. co do twojej dziwnej
          petycji, wydaje mi się kompletnie zbędnym mieszaniem w temacie, bo
          po pierwsze nikt tego nie poprze, po drugie nie wiem ile osób
          poparło już budowe dodatkowego placu i od ilu podpisów novomaar
          zacznie przynajmniej udawać, że zajmie się tematem ale cienko widzę
          te sprawę nawet bez kontrpetycji.
          • proskr Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 05.12.08, 00:03
            podpisuje sie za nie powstawaniem placu dla dzieci.

nie chodzi tylko o halas, a bardziej o wykorzystanie tego miejsca w
            inny sposób.

parking zróbcie.
            wtedy matki z wozkami beda mogly bez przeszkod smigac z
            gówniarstwem na łąki.
            moze część z tego towarystwa sie zgubi i nie wróci.

serdecznie pozdrawiam.
            • the.y Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 05.12.08, 12:49
              na prawde ty to jesteś kozak, ale pamietaj wyzej h... nie
              podskoczysz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka