rysioo_tak 20.11.08, 08:30 Witam, zapewne wielu osobom nie podoba się pomysł petycji dotyczący rozbudowy placu zabaw. Proszę wpisujcie się, jeśli sprzeciwiacie się rozbudowie placu zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zm0rka Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 20.11.08, 08:56 Rozbudowie??? Hmmm.... ciekawe :-) proszę podaj w którym miejscu jest ten plac zabaw, który ma ulec rozbudowie, bo jakoś nie mogę go na naszym osiedlu znaleźć :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 debilny watek 20.11.08, 12:32 a ja sie podpisze jak bedzie petycja dotyczaca pozbycia sie z osiedla takich pajacow jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 13:01 dlaczego obrażasz ludzi, którzy mają odmienne zdanie od Ciebie. Też Cię mogę zwyzywać, ale nie sprawi mi to żadnej przyjemności bo ewolucja Cię ominęła i dalej łazisz bo drzewach i banany wpierdalasz. Ja jestem przeciwny powstawaniu nowych placów zabaw na OE. Zapewne wiele osób się z tym zgodzi i dla Nich jest ten wątek. Jak masz zamiar obrażać innych rób to swojej rodzinie w zoo Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 Re: debilny watek 20.11.08, 13:19 tak, tak, oj jak ci zapewne ulzylo, ojej,kici kici miaul miaul podziele sie z toba bananami, moze ci potasu brakuje...wiedzialem, ze jak uderzysz w stol to nozyce sie odezwa he he, typowe dla frustratow na tym osiedlu:D Odpowiedz Link Zgłoś
rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 13:30 nie jesteś odbiorcą tego wątku to się nie wypowiadaj i nie obrażaj innych tylko dlatego, że ktoś ma inne zdanie niż ty. Gdybyś miał chociaż trochę honoru to przeprosiłbyś za to że od razu obrażasz innych. Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 Re: debilny watek 20.11.08, 13:49 pajac (wł. pagliaccio ‘klaun’ od naz. Pagliaccio postać komedii wł., od paglia ‘słoma’ z łc. palea) 1. postać daw. komedii wł. i fr.; arlekin; błazen, trefniś, klaun. 2. przen. ktoś zachowujący się niepoważnie. 3. rozr. zabawka przypominająca taką postać, często ruchoma z kończynami poruszanymi sznurkami lub drutami mozesz sie do czegos podpiac...nie uwazam, ze ten wyraz jest obrazliwy,obrazliwe byloby gdybym uzyl inne wyrazy:debil,idiota,imbecyl itp, to jest obrazliwe... temat moze i mnie nie dotyczy, ale zlosliwy nie jestem i w niczym mi nie przeszkadza poszerzenie placu zabaw,mieszkam w bloku a to oczywiste, ze sa tu dzieci, ze sa tu inni ludzie i ze sa tu potrzeby!! o ktorych zapomnial deweloper, wiec sobie daruj panie obrazalski, czepialski, marudny i upierdliwy:D Odpowiedz Link Zgłoś
rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 13:53 jacku dziękuje ci że jesteś. Dziekuje za twoj głos. Nie mów nic wiecej, bo jest to nie na temat. Prośba jest o wpisywanie się ludzi przeciwnych dodatkowych placów zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 Re: debilny watek 20.11.08, 14:21 dobrze Rysioo, na koniec, wbrew swojej woli moge zyczyc ci powodzenia w zbieraniu podpisow ludzi tak samo zlosliwych jak ty i zaproponowac abys urzadzil jakas pikiete przed sklepem, moze zyskasz dzieki temu wiecej;), koniecznie szybko dzialaj i zabezpiecz sie odpowiednio przed wiatrem, co by cie nie porwalo i twojej pikiety, bo wielka szkoda bylaby, strata taka dla spoleczenstwa;D Odpowiedz Link Zgłoś
rysioo_tak Re: debilny watek 20.11.08, 21:59 jacku zajmij się dzieckiem bo jeść woła. Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 ta 21.11.08, 09:46 rysiooooooo, o ile mi wiadomo, to dzieci zadnych nie mam, moze ty popracuj nad swoim potomstwem;), moze zmienisz swoje nastawienie złosliwca;) Odpowiedz Link Zgłoś
rysioo_tak Re: ta 21.11.08, 11:35 Słuchaj nie jestem złośliwy ani nie mam takiego nastawienia. Po prostu nie lubię hałasu, wrzasku i drących się dzieci. Mieszkamy na osiedlu i musimy szukać consensusu. Nie dorosłeś do tego, że można się różnić i mieć inne zdanie. Potrafisz wyłącznie obrażać i oceniać ludzi negatywnie tylko dla tego, że nie zgadzają się z Tobą. Ponadto nie rysiooooooo tylko rysioo_tak. To też jest jakiś rodzaj kultury, że się nie przekręca nicka użytkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 Re: ta 21.11.08, 13:44 rysiooooo, rysioo...gdybys byl troche rozgarniety, to bys moze doczytal co jest zaproponowane w petycji, jakos tam nie widzialem, ze pomyslem jest poszerzenie placu zabaw, tylko znalezienie miejsca na NOWY PLAC, ktory ma byc gdzies za atenami czy amsterdamem, wiec po jakiego grzyba zakladasz jakis debilny watek a potem masz pretensje, ze cie obrazam i silisz sie na wyszukiwanie slow, aby jeszcze ciagnac te nudna, bezproduktywna klikanine... Odpowiedz Link Zgłoś
paika Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 21.11.08, 11:08 to jakiś ma być rozbudowany czy ma powstać nowy??? tzn. czy jest ludzenie się, że powstanie nowy? i jeśli pomysł rozbudowy ma mi się nie podobać, to chciałbym wiedzieć dlaczego? jest jakiś powód tej petycji czy to prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
rysioo_tak Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 21.11.08, 11:21 tu masz linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40966&w=86892757 co do osiedla każdy ma swoje oczekiwania. Skoro są zwolennicy dodatkowego miejsca są i przeciwnicy do których ja należę - ze względu chociażby na hałas. Nie widzę w tym żadnej prowokacji, że mam nieco inne zdanie niż młodzi rodzice. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
paika Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 22.11.08, 16:12 wydaje mi się, że ten plac zmniejszyłby hałas w kwartałach, no chyba że miałby być pod twoim oknem, to rozumiem. co do twojej dziwnej petycji, wydaje mi się kompletnie zbędnym mieszaniem w temacie, bo po pierwsze nikt tego nie poprze, po drugie nie wiem ile osób poparło już budowe dodatkowego placu i od ilu podpisów novomaar zacznie przynajmniej udawać, że zajmie się tematem ale cienko widzę te sprawę nawet bez kontrpetycji. Odpowiedz Link Zgłoś
proskr Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 05.12.08, 00:03 podpisuje sie za nie powstawaniem placu dla dzieci. nie chodzi tylko o halas, a bardziej o wykorzystanie tego miejsca w inny sposób. parking zróbcie. wtedy matki z wozkami beda mogly bez przeszkod smigac z gówniarstwem na łąki. moze część z tego towarystwa sie zgubi i nie wróci. serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
the.y Re: PLAC ZABAW - Petycja nieposzerzania placu 05.12.08, 12:49 na prawde ty to jesteś kozak, ale pamietaj wyzej h... nie podskoczysz! Odpowiedz Link Zgłoś