Dodaj do ulubionych

Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!!

IP: *.* 30.10.02, 19:41
Czy jest tu jakaś mama albo przyszła mama z Koszalina?Oprócz mnie, oczywiście!!!Chętnie pogadałabym sobie na forum z kimś stąd! Mogłybyśmy powymieniać bezcenne informacje o ginekologach, naszym szpitalu (zamierzam w nim rodzić), a potem o pediatrach.Jestem teraz w końcu 16-go tygodnia. Moja dzidzia dwa tygodnie temu miała już 7 centymetrów i śliczne, ruchliwe ciałeczko! Czuję się świetnie, ubolewam tylko, że jeszcze nie widać mi brzuszka...Odezwijcie się dziewczyny, będzie nam raźniej!Czekam na odzew,Justyna z Koszalina!youst@hot.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: MonikaM Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 01.11.02, 10:20
      Justynko, czy Ty masz moze 27 lat i starsza siostre Asie?Pozdrowionka do KoszalinaMoni
      • Gość: youst Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 02.11.02, 19:22
        Cześć Moni!Nie mam 27 lat, na razie dopiero 26!!! No i nie mam starszej siostry Asi, tylko starszego brata Jarka!Ale dzięki za pozdrowionka!Justynayoust@hot.pl
        • Gość: MonikaM Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 21.11.02, 13:09
          Hej!Myslalam, ze Cie moge znac, stad to pytanie o siostre - ale nie szkodzi.Pozdrawiam Cie i inne Koszalinianki, bo sama pochodze z tego miasta, a od kilku lat mieszkam na stale w NiemczechMoni
    • Gość: korol Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 06.11.02, 09:33
      Heloł.Jestem z Koszalina. Mam 7 - miesięcznego Michała i urodziłam go w naszym szpitalu. Polecam szkołę rodzenia prowadzoną przez położną z "porodówki" p. Hanię Walo. Naprawdę warto poświęcić swój czas na te zajęcia. Poznasz dziewczyny, z którymi będziesz utrzymywać kontakt nawet po porodzie. A tematów do rozmów będzie napewno sporo. Dzidzia przede wszystkim Pozdrawiam i życzę zdrówka.Ela
      • Gość: yen Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 08.11.02, 18:10
        Ja też jestem z Koszalina. Rodziłam 27.04. w naszym szpitalu. Chodziłam również do szkoły rodzenia. Polecam.Szpitala za bardzo nie polecam (patologii ciąży), ale jakoś to z Majką przeżyłyśmy.Chętnie sobie z kimś porozmawiam, bo tak prawdę mówiąc nie mam koleżanek z tak małymi dziećmi a inne o dzieciach już nie dają rady mnie słuchać.pozdrawiamYen i Majka
        • Gość: kasia75 Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 14.12.02, 08:52
          Witam. Mam na imię Kasia. Ciekawa jestem, czy urodziłaś dzidziusia 27,04,2001 roku? Boja urodziłam swoją córcię Oliwkę 30,04,2001 roku.Może nawet spotkałyśmy się w szpitalu?
    • Gość: AgaPB Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 13.12.02, 17:14
      Nazywam się Agnieszka i też mieszkam w Koszalinie. W sierpniu urodziłam synka, w naszym szpitalu na porodówce rodzinnej razem z położną Panią Hanią Walo. Gorąco polecam. Jest wspaniałą kobietą i bardzo, bardzo mądrą położną. Wie więcej niż nie jeden lekarz. Jeżeli chcesz kontakt do wspaniałego ginekologa, zapraszam na prywatny adres. Pozdrawiam i życzę pięknego oczekiwania.
    • Gość: kasia75 Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 14.12.02, 08:47
      Witam Cię Justyno!Mam na imię Kasia, mam 27 lat, mieszkam w Koszalinie. Mam 19-miesięczną córcię Oliwię.Rodziłam w naszym szpitalu, 30.04.2001 przy pomocy położnej Aliny Kot.To wspaniała, młoda dziewczyna, z którą świetnie sie dogadywałam.Rodziłam niecałą godzinkę, więc wspominam to jako wspaniałe doświadczenie.Mam nadzieję, że i dla Ciebie poród będzie pięknym przeżyciem.Pozdrowienia dla Ciebie i dzidzi.Kasia.
    • Gość: vaana Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 13.02.03, 21:23
      youst napisała/ł:> Mogłybyśmy powymieniać bezcenne informacje o ginekologach, naszym szpitalu < No wlasnie :) A ja wlasnie sie dowiedzialam!!! Moja jedyna szwagierka jest w ciazy :bounce: Bardzo sie ucieszylam, po pierwsze bo nasze dzieci beda niemalze w rownym wieku (ok 1 rok roznicy), zas po drugie, bo to wyjatkowa osoba, dzieci ja po prostu uwielbiaja, a ona ma to szczescie, ze pracuje z dziecmi :) Siedze w Warszawie i stukam do Was - Koszalinianek z nastepujaca prosba: poradzcie, ktory lekarz jest godny polecenia, czy w Koszalinie dziala akcja "Mama zdrowie i ja", jak urodzic w mozliwie najlepszych warunkach? Podpowiedzcie, podzielcie sie ze mna tym, co wazne dla kobiety w upragnionej ciazy. Opowiadalam jej o naszym forum, z przykroscia stwierdzam jednak, ze wyszukiwarka forumowa niewiele mi pokazala na temat warunkow koszalinskich :( Nie chce mi sie wierzyc, ze w Koszalinie tak malo mamus i ciezarowek, chyba ze wszystkie kobietki sa zajete praca nad powstawaniem nastepnego pokolenia :crazy:Z pozdrowieniami,Malgorzata.
      • Gość: kasia75 Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!!-do Vaany IP: *.* 14.02.03, 07:07
        Witam!Mam na imię Kasia, jestem z Koszalina i mam córcię Oliwię, która 30 kwietnia skończy 2 latka.Nie zrozumiałam z Twojego listu, czy Ty jestes z Koszalina,czy Twoja szwagierka.Ja ro dziłam Olisię w Koszalinie przy pomocy prywatnej położnej Aliny Kot.Już pisałam,że byłam z niej bardzo zadowolona,bo to miła, młoda i sprytna kobieta.Kilka moich koleżanek tez wynajęło ja do porodu i żadna nie narzekała.Nie miałam porodu rodzinnego,gdyż do końca nie mogliśmy się z mężem zdecydować,czy tego chcemy.Do szkoły rodzenia też nie chodziłam,gdyż miałam problemy z donoszeniem ciąży i od 5 m-ca musiałam leżeć w domciu.A jeśli chodzi o dobrego lekarza, to wiadomo ,że opinii jest tyle ile pacjentek.Ja w swoim życiu chodziłam do trzech lekarzy(byłam trzy razy w ciąży, z tego dopiero teraz udało mi się ją donosić).Dopiero ostatni lekarz odpowiadał mi pod każdym względem, a zwłaszcza pod względem fachowości.Tamci dwaj poprzedni to jedna wielka pomyłka.Nie chcę tu rzucać nazwiskami,jeśli chcesz to zapraszam Cię na prywatny adres i tam wszystko Ci mogę opowiedzieć.O akcji "Mama zdrowie i ja" niestety nie słyszałam,gdy rodziłam małą. Może to dopiero nowość w Koszalinie.Nie mam pojęcia.To narazie tyle.Jak będziesz miała jakieś pytania, to chętnie na nie odpowiem.Zapraszam: kasia750@op.plPa, pa . Kasia
        • Gość: vaana Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!!-do Kasi IP: *.* 14.02.03, 11:52
          Witaj Kasiu :)Przede wszystkim dziekuje za szybka odpowiedz. Juz wyjasniam, ja mieszkam w Warszawie ale cala rodzina mojego meza mieszka w Koszalinie, w tym takze Jego siostra, o ktorej pisalam. Ona nie ma dostepu do netu, i tak troche za moim posrednictwem chcialaby poznac opinie koszalinskich Mam. Oczywiscie przeczytalam Twoje poprzednie posty dotyczace porodu i poloznej ale jak widzisz mam niedosyt :) W kwestii nazwisk lekarzy napisze do Ciebie na priva. Przed szwagierka stoi decyzja wyboru lekarza, wiadomosc o ciazy jest bardzo swieza, stwierdzona tylko testem i intuicja. Dobrze byloby gdyby od razu trafila pod opieke sprawdzonego, sumiennego i doswiadczonego lekarza.:hello:Malgorzata.
          • Gość: MODZIARA Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!!-do Kasi IP: *.* 25.03.03, 19:54
            Cześć.Moim zdaniem doktor Melnyczuk jest najlepszy. Przyjmuje na ul. Szymanowskiego.Pozdrawiam
    • Gość: MODZIARA Re: Mamy i przyszłe mamy z KOSZALINA !!! IP: *.* 25.03.03, 19:59
      Witaj.Jestem mamą 15 miesięcznego Krzysia. Rodziłam w koszalińskim szpitalu, niestety na patologii. Mam nadzieję, że ciebie ominie, bądź już ominęła ta przyjemność.Często jestem w Koszalinie u rodziców (nie wykluczone ze tam zamieszkam niebawem), studiuję zaocznie. Daj znać jak urodzisz. Znasz już płeć swojego maleństwa? Mój e-mail: malgosia78@o2.plPozdrawiam Ciebie i Twoje maleństwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka