chimer 24.01.04, 15:20 Proszę pomóżcie mi znaleść dobrego pediatrę na Saskiej Kępie. Mam wrażenie, że to pustynia jeśli chodzi o opiekę zdrowotną. Serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiagleb Re: Saska Kępa-pediatra 27.01.04, 12:21 mieszkałam na tej pustyni przez 30 lat i znam dobrego pediatrę, leczył mnie kiedy byłam mała a teraz prowadzi mojego synka, utrzymujemy kontakt pomimo przeprowadzki na Ursynów przyjmuje w przychodni na Abrahama 16 (to może nie do końca Saska Kępa ale blisko) jeździ też na wizyty prywatne - mieszka na ul. Afrykańskiej nazywa się Tadeusz Lubarski, popytaj mamy na podwórku, większość go zna jeśli jesteś zainteresowana daj znać to podam ci jego telefon domowy i komórkę pozdrawiam Kasia mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
beatka.amri Re: Saska Kępa-pediatra 29.01.14, 00:21 to ja proszę o ten numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
marta190693 Re: Saska Kępa-pediatra 16.04.24, 10:55 Poprosze o namiar szukam od tygodnia leczyl nnie jak bylam mala mkruszewska93@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edytaiola Re: Saska Kępa-pediatra 27.01.04, 14:41 Ja z kolei poleciła bym Panią dr, Jarymowicz leczy w poradni "Zdrowie" na ul. Samolotowej - Gocław Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: Saska Kępa-pediatra 27.01.04, 14:57 W państwowej przychodni na Saskiej 61 (głowy za numer nie dam, ale to jest na skrzyżowaniu Saskiej i Meksykańskiej) przyjmuje dr.Golatowski. Prowadzi mojego synka od urodzenia - jestem bardzo zadowolona z opieki, pan dr jest bardzo kontaktowy, chętnie dzieli się wiedzą i "nie zbywa" żadnych pytań rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
kaalinaa Re: Saska Kępa-pediatra 06.02.04, 17:24 Też polecam dr Golatowskiego. Fachowy, miły, lubi dzieci. Nie robi problemów kiedy dzwonię do niego zaniepokojona zdrowiem córki. Nie przepisuje z byle powodów antybiotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
galunia1 Re: Saska Kępa-pediatra 14.02.04, 19:33 Agnieszka Jarymowicz z przychodni z Samolotowej 9 to doskonały wybór.Konkretna, rzeczowa i do tego przesympatyczna.Ujeło mnie w niej to ,że zna swoje dzieci po imieniu i nie patrząc w kartę wie jakie choroby przebyły.A do tego matka dwojga małych dzieci, więc radzi nie tylko "medycznie"lecz z własnego doświadczenia. Galunia Odpowiedz Link Zgłoś