Dodaj do ulubionych

Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie?

25.07.10, 14:32
A, zaszaleję i znowu skopiuję jakiś swój wcześniejszy wątek. Zadałam
podobne pytanie na forum Uroda, ale tam dosyć niemrawo... Szanowna
moderacja pewnie znowu mi posta wywali, po cichu jednak liczę na jej
zdrowy rozsądek...

A więc zasadnicza część posta, skierowana do mieszkanek Warszawy -
gdzie dać sobie zrobić manicure i pedicure? Preferowany Mokotów.
Jestem totalnym laikiem w tych kwestiach, tak więc gdyby zrobili mi
źle, to nawet nie zauważęsmile Dlatego też pytam - gdzie zrobią dobrze?
I ile to mniej więcej może kosztować?
Obserwuj wątek
    • ahittos Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 26.07.10, 13:07
      podjedź sobie do Arkadii, tam jest Denique, bardzo fajny salon, profesjonalny
      • iminlove Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 26.07.10, 13:53
        A jakie są tam ceny? Byłam na ich stronie www, ale są bardzo lakoniczni
        jeśli chodzi o zakres usług i cennik właśnie...
      • krafcio Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 27.11.11, 01:13
        Pardon my french na Belwederskiej (przy hyatt)
    • st_karolka Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 26.07.10, 14:08
      www.agamona.pl/
      baaardzo polecam wink
    • e_r_i_n Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 26.07.10, 14:09
      www.niuans.pl/
      Mani + pedi z malowaniem będzie Cię kosztował jakieś 170 zł.
    • iminlove Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 26.07.10, 14:28
      Widzę, że ceny potrafią się wahać od 100-120 za komplet (dłonie+stopy)
      do nawet 200 zł. Da się zauważyć różnicę tych 80-100 zł (na palcach,
      nie w portfelusmile)?
      • e_r_i_n Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 26.07.10, 18:00
        Moim zdaniem - dam się. To są różne kosmetyki, a więc chociażby różna
        trwałość zabiegu. Plus np. to, że ja poza pedi i mani mam w cenie
        peeling, parafinę i inne masaże. No i wiem, że jakość usługi jest
        wysoka, równa + chociażby to, że widzę, że kosmetyczka wyjmuje
        sterylizowane narzędzia. A nie wszędzie tak jest.
    • zkarolina-1 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 04.12.10, 09:46
      Manicure i peducure na mokotowie ?? Tylko Idealist Instytut Urody - poroście o Panią Asię - jest niezastąpiona - lakiery OPI - lakier trzyma się 7 dni , minimum 5 . Pedicure 2, 3 tygodnie.
      Zawsze dostaje się rabat 10%, jest sympatycznie i naprawde ekskluzywnie.
      zobacz tutaj pielegnacja dloni i stop manicure mokotow www.idealist.waw.pl/cennik-pielegnacja-dloni-i-stop.html
      • kate-90 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 03.01.11, 16:16
        ja polecam Chanta'l na Karolkowej 50, poniżej link do ich stronki na fb:
        www.facebook.com/pages/Centrum-Zdrowia-i-Urody-Chantal/146201732098691
        • asiulek85 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 25.03.11, 22:53
          ja tez tam byłam i jestem zadowolona, blisko, wygodnie, niedrogo i dokładnie, równiutko, panie miłe, a ofertę maja naprawdę szeroką, może coś jeszcze sobie wypatrzę
    • 2agnieszka_k Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 12.01.11, 19:24
      Ja polecam manicure i pedicure w Szkole stylizacji paznokci - usługa jest bezpłatna i wykonywana prze kursantkę ale naprawdę profesjonalnie razem z masażem i parafiną na donie i stopy. Szkoła mieści się przy metrze stacja "świętokrzyska"
      https://www.new-nails.com/images/cer/stylizacja_paznokci_1.jpg
      --------------------------------------
      Kursy i szkolenia kosmetyczne stylizacji paznokci NEW NAILS,
      ul. Grzybowska 2/1, 00-131 Warszawa tel. 22 7112507,
      kursy kosmetyczne | kursy stylizacji paznokci | kursy depilacji woskiem | kursy przedłużania rzęs | kurs wizaż
    • ordol Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 24.01.11, 12:45
      A ja polecam Panią Joannę w gabinecie kosmetycznym BeBeauty.
      To taki mały salonik na Marszałkowskiej, z super przyjazną atmosferą. Znalazłam go przez przypadek i jestem wierną klientką. Wcześniej łaziłam do sephory, al nie dość, ze drogo, to mnie paniusia zraziła po tym, jak rozmazała mi lakier nakładając utwardzacz i na moją reklamację , była zdziwiona i z wielką łachą poprawiła.
      A w BeBeauty jest miło, delikatnie i co nie bez znaczenia, tanio. I ponieważ jest to gabinet kosmetyczny, ma w ofercie dużo innych rzeczy poza manicure/pedicure i z tego co się zorientowałam, w bardzo dobrych cenach. Także polecam serdecznie.
    • krafcio polecam salon french manicure obok sheratona 31.01.11, 12:04
      Jeśli manicure to polecam salon frenchmanicure przy sheratonie (pracuje tam Tosia która jest naprawdę zdolna i dokładna), może to nie mokotów ale warto podjechać jakby co. Jeśli chodzi o pedicure to ewentualnie mogę polecić na jana pawła róg anielewicza, wykonywany przez lekarza dermatologa a nie kosmetyczke - koszt około 70zł.
    • jonaska Re: polecam salon french manicure 27.03.11, 20:25
      Nie wiem, czy mogę tu zaprosić do siebie? Nie chciałabym łamać regulaminu...
      W każdym razie Bemowosmile
    • jagga46 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 15.10.11, 10:38
      po co ma jechac do Denique do Arkadii jak ma pod nosem na Moktowie?? To jest chyba na Niepodległości ale numery nie pamiętam. Nie musi sie "szlajac" po Warszawie bo u siebie. A manicure i pedicure faktycznie tam robią więc spoko.
      • jedyny.vikus Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 22.10.11, 23:19
        Ja mogę śmiało polecic salon na Woronicza róg Wołoskiej, za pocztą jest tam młoda dziewczyna (nie pamiętam imienia) ale jest tam sama,jest bardzo miła i co ważne bardzo dokładna.A ten peeling na koniec hmmmm,,,cudowny.
    • perfylla Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 28.12.11, 13:17
      na mokotowie ja za manicure i pedicure chodzę od czasu do czasu do denique, są przy al. niepodległości, na ich stronce znajdziesz dokładny adres i dojazd. Moim zdaniem robią super manicure, nigdy nie narzekałam, wiem że niektórzy różnie mówią ale ja zawsze byłam zadowolona i polecam pójść i się samemy przekonac!
    • tereska262 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 25.01.13, 09:40
      Witam, bylam jakis czas temu na manicure w galerii mokotow i nie polecam, Pani ktora pozniej sie okazalo jest kierownikiem w obecnosci kilku klientek krzyczala na pracownika, atmosfera do niczego.
    • nataaasza13 [...] 21.02.13, 19:20
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • kitka116 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 28.02.13, 20:32
        Hej, Ja chodze do Słonecznej Wyspy al. Wilanowska 363 w pawilonach przy Marcpolu. To piechotką 5 min od metra Wilanowska. Ania przemiła kobitka ślicznie robi wszystko na stopy i dłonie. Robi mi paznokcie ale stopy też a juz czas bo po zimie to skóra sucha i brzydka. Anię polecam bardzo. Maja swoją stronkę www. tam jest cały cennik .
        • aniqa1 ja chodze na dolna do euforii 04.03.13, 09:12
          bo tam mam blisko i zawsze jestem zadowolona . Teraz robie sobie u nich hybrydowy w sumie za smieszne pieniadze bo 50 zł i trzyma sie do 3 tygodni moja sasiadka znowu robi sobie u nich japonski tez w jakiejs smiesznej cenie bo podobno wszedzie jest duzo drozej .
          • nina190 Re: ja chodze na dolna do euforii 10.04.13, 10:14
            tez chodze na dolna smile
    • kitka116 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 13.03.13, 16:43
      Na Mokotowie polecam Słoneczna Wyspę w Al. Wilanowskiej www.slonecznawyspa.com/usługi/ . Chodze do nich na różne zabiegi. Ania świetnie zajmuje sie moimi dłońmi. Sympatyczna i bardzo fachowa osoba, naprawde polecam jej zabiegi również pielegnacje stóp i paznokcie u stóp pięknie wypielęgnowane.
    • hardingtestonline Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 20.03.14, 15:18
      A czemu gdzieś pójść ? Jak można zamówić manicurzystkę do domu. Zalet mnóstwo: szlafrok, drink w dłoni itd......
      z czystym sumieniem polecam panią Agatę :
      www.agata-paznokcie.pl

Profesjonalistka w każdym calu. Jest doskonale zorganizowana, a jej przewoźny gabinet robi wrażenie. Acha i jeszcze jedno, zabiegi robi na najwyżej jakości preparatach. Hybryda trzyma się nie trzy dni, ale trzy tygodnie. Polecam!

Marta

• hardingtestonline Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 20.03.14, 15:24
        link do strony:
        Manicure mokotów
    • arturswiderski Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 15.08.14, 18:05
      Polecam Seclusion przy ul.Gotarda 16
    • kontaktowy80 Manicure hybrydowy u Doroty 25.09.15, 19:13
      Poszukiwałam obok swego miejsca zamieszkania specjalistki od akrylu i nic z tego, na wierzbnie w okolicy brak. Pani z mojego osiedlowego sklepu podpowiedziała a w sumie poleciła Panią Dorotkę z Naruszewicza 18, bardzo ładnie wykonuje akryle, manicure Hybrydowy i to w przystępnej cenie bo za hybrydę zapłaciłam 70złotych.
      • danutawaw Re: Manicure hybrydowy u Doroty 22.03.16, 15:10
        Ja polecam Panią Agnieszkę. Robi manicure i pedicure na Mokotowie (Stegny) - hybrydy oraz przeróżne wzorki. Ceny bardzo przestępne (od 35 zł za kolor). Profil na FB to www.facebook.com/Lapromesa-537229653105684/?fref=ts
      • mag_k90 Re: Manicure hybrydowy u Doroty 26.04.17, 16:09
        www.olx.pl/i2/oferta/paznokcie-hybrydowe-zelowe-pedicure-z-dojazdem-do-domu-CID619-IDlPMiY.html#:be9918fcab
        Ta dziewczyna świetnie robi paznokcie i dojeżdża do klientek
    • ania5555555555 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 15.06.16, 20:31
      Zarówno na pedicure jak i manicure mogę polecić Samui-SPA www.samui-spa.pl/ w hotelu Novotel Airport. Pani Natalia robi bardzo starannie, a ceny również są przystępne smile)
    • ania5555555555 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 12.07.16, 20:51
      Zarówno pedix i mani polecam w Samui bardzo blisko mordoru i szybkie terminy w godz. popołudniowych, a zarówno ceny, jaki i jakość usługi bardzo odpowiednie, polecam dziewczyny warto!!!
    • qweasdzxcvb Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 13.07.16, 19:21
      sprawdź na estheticBox.pl maja wyłącznie sprawdzone miejsca - również z Mokotowa - polecam manicure w wersji Ombre smile
    • scaliaaa Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 24.10.16, 12:23
      Polecam Gabinet Bellisana – swoje paznokcie robię właśnie tam. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ utrzymują się długo a i cena nie jest wygórowana smile
    • majamak Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 12.01.17, 18:22
      Blisko Mokotwa jest fajne miejsce, Samui Spa w Novotelu big_grin Mają często fajne promocje, duży wybór kolorów i super panią Kosmetolog, która zna się na tym, co robi wink Polecam!
    • olaola92 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 17.02.17, 17:38
      Dla mnie najlepszym salonem w Wawie (a już kilka sprawdziłem) jest Studio Tamka. Zawsze wychodzę zadowolony, bo serio się na tym znają. Polecam szczególnie Panią Ewę, ma 30 lat doświadczenia i zna się na fryzjerstwie jak mało kto big_grin
    • edziak1780 Re: Manicure i pedicure na Mokotowie - gdzie? 20.02.17, 17:24
      Osobiście polecam salon Biosphere na Ursynowie, a konkretniej pracującą tam kosmetyczkę - Marinę. Nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się wyjść od niej niezadowoloną, a i kawy można się napić i pogadać smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka