Dodaj do ulubionych

MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluchów

04.05.04, 20:43
Serdecznie zapraszam na zajęcia muzyczno-ruchowe po angielsku dla dzieci w
wieku od 6 miesięcy do 3 lat wraz z opiekunem. Rymowanki, piosenki, ruch i
wybijanie rytmu na prostych instrumentach muzycznych wchodzą w skład 40-
minutowych zajęć, łączących naukę i zabawę. Po zajęciach dzieci bawią się
przy muzyce klasycznej.
Zajęcia odbywają się w Warszawie-Natolin, lecz wkrótce w innych dzielnicach.
Kontakt: Anna Rattenbury 0501 101 911

Obserwuj wątek
    • edytkus Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku 05.05.04, 05:46
      Chodzimy na podobne zajecia (Kindermusik) juz osiem m-cy (mala wlasnie skonczyla 20 m-cy) i
      bardzo je sobie chwale. Rattenbury nie znam wink ale sadzac po opisie programu zabawa moze byc niezla
      (gdyby nie odleglosc pewnie zdecydowalabym sie smile) wiec troche na wyrost polecam smile
      • skrzatka Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku 05.05.04, 15:19
        Edytkus, a gdzie prowadzasz swoje dziecko? Mogłabyś coś o tym napisać?
        • edytkus Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku 06.05.04, 01:27
          skrzatka napisała:

> Edytkus, a gdzie prowadzasz swoje dziecko? Mogłabyś coś o tym napisać?

Nie mieszkam w Polsce wiec nie wiem czy moje wrazenia Cie zaineresuja? My chodzimy na zajecia z
          tego programu: www.kindermusik.com/
    • skrzatka Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 06.05.04, 10:37
      Edytkus, dziękuję. Z tego co przeczytałam, to chyba chodzicie na takie same
      zajęcia jak proponowane tutaj. Rzeczywiście może być interesująco. Tylko
      ciekawe ile to kosztuje...?
      • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 07.05.04, 20:01
        Jako osoba prowadząca pozwolę się dołączyć. Otóż zajęcia kosztują 12 zł (płatne
        za miesiąc z góry, czyli 48 zł)i trwają 40 min, lecz wszyscy razem jesteśmy ze
        sobą przez godzinę; po zajęciach dzieci bawią się przy muzyce klasycznej a mamy
        mają okazję do porozmawiania z innymi mamami. Każda zapisana mama (opiekun)
        otrzymuje bezpłatną książeczkę z wszystkimi użytymi piosenkami i rymowankami.
        Zajęcia próbne są bezpłatne. Zapraszam - najlepiej samej zobaczyć jak to
        wszystko wygląda i czy taka forma zajęć nam i, co ważniejsze samemu dziecku
        odpowiada.

Anna Rattenbury
        • joala Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 07.05.04, 21:41
          Ja bardzo chętnie bym chodziła z moją córeczką ale w Krakowie.
          • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 08.05.04, 16:06
            Jak na razie moje zajęcia nie są jeszcze prowadzone w Krakowie, lecz planuję je
            rozpocząć od września.
            Byłabym wdzięczna za podanie nazwy dzielnicy, w której Pani mieszka,co będzie
            dla mnie cenną wskazówką co do miejsca prowadzenia zajęć.

Pozdrawiam,
            Anna Rattenbury: anianick@poczta.onet.pl
            • basia-bma Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 12.05.04, 20:19
              A ja żałuję, że zajęcia są tylko dla najmłodszych maluszków - do 3 lat -
              dlaczego ? Dla starszych nic nie jest planowane ? Może jakiś podział na grupy ?

Pozdrawiam
              Basia
              • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 14.05.04, 10:05
                Dla starszych dzieci od września będzie dostępny pilotażowy program dla
                starszych dzieci, z większym naciskiem na angielski. Przedział wiekowy będzie
                obejmował dzieci 3-4 lat, 4-5.

Pozdrwaiam,
                Anna Rattenbury
    • ccleo Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 15.05.04, 16:22
      To bardzo mceikawa informacja, wlasnie chcialam zacac chodzic z moja dwuletnia
      coreczka na jakas rytmikę... a tu nawet przystępna cena smile(zajecia w Zielomnym
      Domu (Zielona Ciuchcia) kosztują prawie 40 zl za 2 godziny...)
      Z tym , ze trochę daleko... O ktorej zaczynaja sie takie zajęcia? czy są co
      tydzien? czy moge prosic o mejla na:klaara@poczta.fm
      pozdrawiam
      cleo
      i
    • martucha1 Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 17.05.04, 10:27
      poproszę o więcej informacji: jakie dni, godziny itp. Czy jest to jakiś stały
      blok zajęciowy czy można dołączyć za 2 miesiące (córeczka ma skończone 4, jaki
      jest program i w którym to jest miejscu na Natolinie
      Marta
      wierzbola@poczta.onet.pl
      • asiaap Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 17.05.04, 23:10
        ja tez poprosze o info , jakie dni i godziny i czy sa zajecia w soboty
        pozdrawiam
        asia mama stasia (20 mcy)
        • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 19.05.04, 21:27
          Witam,
          Zajęcia odbywają się w dni powszednie:
          Wtorki/Czwartki: 10-11, 11-12
          Środy: 10-11,17-18
          *nowe grupy tworzone są sukcesywnie wraz z zapotrzebowaniem, lecz zajęcia będą
          się odbywały po raz ostatni w pierwszym tygodniu lipca, a ponownie dopiero we
          wrześniu.
          Zajęcia póbne są bezpłatne, lecz bardzo proszę o wsześniejszą informację co do
          dnia i godziny zajęć próbnych (grupy nie mogą przekroczyć 10 mam z dziećmi)
          Pozdrawiam,
          Anna Rattenbury
          anianick@poczta.onet.pl
    • ejanisze Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 08.06.04, 16:15
      Byłabym bardzo zainteresowana, ale bardziej gdyby zajęcia były na Bemowie.
      • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 16.06.04, 20:23
        Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Aktualnie zbieram informacje na temat
        zainteresowania zajęciami Musical Babies w różnych dzielnicach Warszawy, aby
        następnie znaleźć tamże sale do wynajęcia. Byłabym bardzo wdzięczna za
        informację jaka część Bemowa odpowiadałaby Pani najbardziej.
        Jeśli nie sprawiłoby to kłopotu proszę o kontakt na adres:
        anianick@poczta.onet.pl
        • kasia.s75 Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 02.07.04, 12:00
          Witam,
          Chcialam zapytac czy planuje Pani prowadzic takie zajecia na ochocie?
          pozdrawiam
          Kasia
          • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 06.07.04, 20:29
            Witam,
            Cieszę się ,że jest Pani zainteresowana zajęciami Musical Babies.
            Planuję prowadzenie zajęć na Ochocie od września.Aktualnie jestem w trakcie
            poszukiwania sali tamże (jutro zresztą oglądam następny możliwy lokal). Moje
            kryteria są dosyć wymagające stąd potrzeba wybrania jak najlepszego miejsca.
            Będę z Panią w kontakcie, aby zaproponować zajęcia próbne po wakacjach.

Serdecznie pozdrawiam,
            Anna Rattenbury
            • asiaasia1 Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 06.07.04, 20:34
              Ja tez jestem zainteresowana .
              Napisałam Pani maila na pocztę .onet .
              Mieszkam na Pradze Płd . ale najprawdopodobniej sie przeprowadzam po wakacjach .
              A na Ochocie , to może w OKU na Grójeckiej ?
              Pozdrawiam .
              • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 08.07.04, 09:16
                Dziękuję za wiadomość.
                Właśnie wczoraj znalazłam bardzo dobre miejsce w MDK na ul Białobrzeskiej 19.
                Zapraszam od września!
                (w OKU się nie uadało)
                POzdrawiam,
                Anna Rattenbury
            • eli8 Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 08.07.04, 16:36
              Witam,

ja rowniez bylabym zainteresowana, mieszkam na nowodworach gdzie jest moza
              powiedziec enklawa mlodych mam z dziecmi,

pozdrawiam
              • rattenbury Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 27.07.04, 09:27
                Dziękuję za wiadomość. Będę pamiętać o Pani; muszę najpierw rozejrzeć się za
                salą do wynajęcia.
                Pozdrawiam,
                Anna Rattenbury
                • mkrzatala Re: Czy Pani prowadząca ma wykształcenie muzyczne? 31.08.04, 09:47
                  Myślę, że aby prowadzic zajęcia umuzyklniające dla dzieci trzeba mieć
                  wykształcenie muzyczne, bo znajomość języka angielskiego na najwyższym poziomie
                  w przypadku takich maleństw nie jest niezbedna.
                  Proszę napisać coś o swoim wykształceniu i czy korzysta Pani z jakiegoś
                  sprawdzonego na świecie programu, czy jest to Pani autorski program.
    • nutkaa Re: Do Ani Rattenbury - MUSICAL BABIES 15.07.04, 21:13
      Witaj Aniu,
      odpisałam Ci na adres gazetowy.
      Jeżeli jednak nie doszło - bardzo proszę o kontakt na bgmail@acn.waw.pl

Pozdrawiam serdecznie
      Beata Gałecka
    • monidob Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 30.08.04, 10:17
      nawiazujac do poprzednich postów
      ja tez bym chciała!(a Gonia lat 2 jeszcze bardziej) na Bemowie - Jelonki,
      okolice hali Wola?
      • waldus5 Re: MUSICAL BABIES-rytmika po angielsku dla maluc 23.09.04, 11:04
        Znów rusza...więcej na www.musicalbabies.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka