darima_ka 24.11.11, 21:08 Moja babcia mawiała, że gdy się pojawia to znak, że jest się przez kogoś obgadywanym... A tak poważniej....to ratunku - strasznie boli. Skąd to się bierze - te krostki na jęzorze? Czy są jakieś domowe porady, by się ich pozbyć? ałaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka-02 Re: Pypeć 24.11.11, 21:23 Poleciało w kosmos Pisałam,że nie wiem jak się ich pozbyć, ale ponoć coś oznaczają zależnie po której stronie języka się pojawią Odpowiedz Link
ryszq Re: Pypeć 25.11.11, 07:02 Być może, że Aftin, płukanie Tantum Verde lub podobny lek - w aptece poradzą a może lepiej jak temu co Cię obgaduje - skopiesz mu tyłek? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pypeć 25.11.11, 13:43 ryszq napisał: "a może lepiej jak temu co Cię obgaduje - skopiesz mu tyłek? " Zgadzam się z taką propozycją , godna wypróbowania Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie nie, zaraz.... 25.11.11, 20:32 ryszq napisał: > ... może lepiej jak temu co Cię obgaduje - skopiesz mu tyłek? -------------- Ryszard, ja Cię proszę, Ty się odczep od mojego tyłka! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie nie, zaraz.... 25.11.11, 20:37 tadeusz_ski.51 napisał: > ryszq napisał: > > ... może lepiej jak temu co Cię obgaduje - skopiesz mu tyłek? > -------------- > Ryszard, ja Cię proszę, Ty się odczep od mojego tyłka! O! Mam Cię ty draniu obgadywaczu jeden ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pypeć 25.11.11, 18:55 Ja go mam na końcu języka od wczoraj , i jest sobie ,chociaż rumiankiem dzisiaj płukałam Odpowiedz Link
mariusz_lobuz Re: Pypeć 26.11.11, 11:34 Nie miałem nigdy takiego pryszcza, chyba mnie nikt nie obgaduje? Odpowiedz Link
evikon Re: Pypeć 26.11.11, 13:07 Wodny roztwór pyoctaniny - kupujeszz w aptece. Będziesz tylko fioletowa....powiesz że jagody jadłaś (dobrzez działa na różne problemy w jamie ustnej od niemowlaka do dziadka). Odpowiedz Link
zak-1 Re: Pypeć 26.11.11, 14:14 Skoczyć 15 razy na jednej nodze ( najskuteczniejsze na prawej)potem zawyć do księzyca i splunąć przez ramię , które jest po tej samej stronie co skacząca noga . Na koniec pocałować żabę w dupę i po pypciu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pypeć 26.11.11, 15:02 Jeeeszcze czego , czy ja wilkołak żebym do księżyca wyła ? Cholera jasna, jeszcze całowanie w dupę żaby ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pypeć 26.11.11, 14:59 Dzisiaj nareszcie zniknął sam od siebie , tak jak pojawił sie sam od siebie ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pypeć 27.11.11, 09:43 Ja zaś słyszałam ,że pypcia się dostaje na języku kiedy masz na coś wielką ochotę, np. na tort Jak zaspokoisz tę zachciankę to mija pypeć Odpowiedz Link