05.05.04, 08:27
Drogie Mamy,
gdzie w W-wie (lub okolicy) można kupić ładną sukieneczkę do chrztu (chrzest
w czerwcu). Chciałabym znaleźć coś prostego, bez tiulów, perełek itp.
Pomocy.
Asia
Obserwuj wątek
    • beatak Re: chrzest 05.05.04, 11:31
      hej, na Zabkowskiej jest fajny sklep, ale to zalezy kto co lubi. Ja kupilam w
      normalnym sklepie z ciuszkami, nie do chrztu, biała sliczna sukieneczkę, z
      materiału mięciutkiego, a nie tiul czy inne koronki, do tego była czapoeczka
      ażurkowa, spokojnie taką można kupić tez w dziecinnych sklepach i białe
      rajstopki i buciki. Proponuję Ci pooglądać sukienki w zwykłych dziecinnych
      sklepikach, tym bardziej, że to już będzie praktycznie lato, więc musisz mieć
      cos wygodnego.
      • saba76 Re: chrzest 05.05.04, 11:38
        ja też kupowalam zwykła sukienusie(tylko że rok temu) na zwykłym rynku i
        sklepie z odzieża dzieciecą
        zobacz 2 post nieznam dokladnego linku więc musisz sama go otworzyć
        Ja chrzcilam w lipcu na początku w zeszłym roku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11737437
        jak już to kup ccienkie rajstopki już sa dostepne w sklepach dala niemowlaków
        • madamek1 Re: chrzest 05.05.04, 12:47
          Zerknij na tę stronę www.mininiebo.pl/

Ja kupiłam tam piękną, super gatunkowo sukienusię i kapelusik do kompletu.
          Rzeczy, które niepotrzebnie zamówiłam odesłałam im z powrotem i w tym samym
          tygodniu miałam zwrot pieniążków na koncie.
          Ich ciuszki można kupić w detalicznych sklepach ale kosztują conajmniej 50%
          więcej(sprawdzałam).
          Przed zakupami planowałam odsprzedać ciuchy chrzestne koleżance ale po zakupie
          stwierdziliśmy z mężem, że są tak słodkie, że zostawimy je na pamiątkę.

Zerknij może coś Ci wpadnie w oko.
          • saba76 Re: chrzest 05.05.04, 15:13
            Byłam dziś w dziecinnej hurtowni i widzialam piękne sukienki bawełniane z
            kapelusikami , ktore moga poslużyć zarowno do chrztu jak i potem na niedzielne
            spacerki. Koszt wachal sie od 36 do 68 zł w zależności os dodatków były slodki.
            • bashya Re: chrzest 07.05.04, 00:37
              A czy można prosic o namiar na tę hurtownię?
              • asiulek7 Re: chrzest 07.05.04, 08:29
                Ja też bylabym wdzięczna za namiar na hurtownię.
                Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
                • konkubinka Re: chrzest 07.05.04, 10:38
                  na ulicy Leszno , przy przystanku autobusowym w strone centrum jest sklep chyba
                  o nazwie DZIECIECE MARZENIA czy SWIAT DZIECKA, widzialam ze maja super
                  ciuszki .Ja tez nie jestem zwolenniczka tych wyfiokowanych strojow.
            • saba76 Re: chrzest 08.05.04, 11:51
              Nie jestem z w-wy tylko Gdynismile
              a hurtowania jest na Grabówku kolo kościola ul. Zakręt do oksywia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka