sialalka 17.05.11, 12:00 Chciałabym wybrać sie z dzieckiem do takiej sali zabaw.Córka ma 2 lata ale chciałabym zabrac jeszcze półtoraroczniaka.Gdzie w Wawie sa jakies takie fajne sale zabaw,najchetniej po prawej stronie Wisły lub cos blisko Centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cmielak_2 Re: sala zabaw w Warszawie 17.05.11, 12:16 Bardzo fajna (szczególnie ze mogą się tam bawić zupełne maluchy jak również starsze dzieci) jest Hulakula w podziemiach Biblioteki UW na Dobrej 56/66. Odpowiedz Link Zgłoś
sialalka Re: sala zabaw w Warszawie 17.05.11, 14:03 W Hulakula bywałam kiedys czesto...nawet nie wiedziałam,że są tam jakies place zabaw dla dzieci Weszłam sobie na stronke,wygląda ciekawie.Własnie szukam czegos dla takich maluchów,a tam jest podział dla mniejszych i większych dzieciaków z tego co widziałam. A moze ktos jeszcze cos poleci Odpowiedz Link Zgłoś
yena1 Re: sala zabaw w Warszawie 17.05.11, 12:30 po prawej stronie to kojarze tylko "Psotka" na Kinowej. My najczęsciej w Złotych Tarasach albo w "Chacia Małolata" w Centrum Bemowo lądujemy, te dwie moja córa lubi najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia w markach w domotece 17.05.11, 14:57 jest edukado - pierwsza godzina za darmo na woli jest tamika Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: w markach w domotece 17.05.11, 15:32 w Reducie jest bardzo fajny, kameralny plac zabaw- nigdy nie jest przeładowany, panie to studentki pedagogiki z fajnym podejściem do dzieci (bawią się z nimi, pomagają) można zostawić dziecko na czas zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
jul-kaa Re: sala zabaw w Warszawie 17.05.11, 16:59 Byłam jak dotąd w takiej sali tylko raz (w Sadyba Best Mall), siedzieliśmy w częściach z piłkami (moje dziecko ma rok) i muszę przyznać, ze strasznie śmierdziało tam moczem, im bliżej podłogi, tym bardziej. Czy we wszystkich salach tak jest...? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: sala zabaw w Warszawie 17.05.11, 19:22 Ja dla takich maluchów bardzo polecam Psotka: www.psotek.pl/ Zresztą już pisałam o nim w innym wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,611,124264497,125223211,Re_Urodziny_dwulatka_w_Warszawie_.html Moim dzieciakom bardzo się tam podobało, zwłaszcza młodszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
doddi3 Re: sala zabaw w Warszawie 21.05.11, 09:09 - "Inca Play" w Blue City - "Tęcza" na Skoroszach Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: sala zabaw w Warszawie 24.05.11, 08:31 Inca play jest ok, wydzielony mały placyk dla małych dzieci, na skoroszach powiem - bardzo średnio Odpowiedz Link Zgłoś
malgosieczek Re: sala zabaw w Warszawie 21.09.14, 09:48 ja byłam ostatnio w Inca Play w Blue City, dawno tam nie byłam i szczęka mi opadła - zrobili remont i w tej chwili jest tam genialnie po prostu. Przede wszystkim nie ma takiej kiczowatej kanonady kolorów, jaka jest na wszystkich salach zabaw, jakie znam, nie wiem, czemu ich właściciele sądzą, że dzieci to lubią, potem są tak zmęczone nadmiarem bodźców, że wyją po drodze do domu. Oglądałam nowe korytarze i sale urodzinowe, bo się tak zachwyciłam, że może tam urodziny młodego zrobię, no po prostu przepiękne, takie nowoczesne są, kolorowe ale bez kiczu, wszędzie leśne motywy, dzieci mogą się wyciszyć. Mają powiększoną tę wielką konstrukcję z siatkami i zjeżdzalniami, jest tak duża, że dzieciaka można wpuścić tam i zobaczyć ponownie za 2 godziny i można wszędzie wejść z dzieckiem, bo pytałam, mówili, że wszystko tam jest dostosowane do ciężaru dorosłych. Dla maluchów jest osobna strefa z dala od hałasu. Nawet kibelki mają dostosowane do wzrostu dzieci i urządzone jak pałace , w szoku byłam Odpowiedz Link Zgłoś