Dodaj do ulubionych

gastroenterolog

07.09.12, 13:03
Witam wszystkie mamy! Dziewczyny moja 6-miesięczna córeczka dostała skierowanie do gastroenterologa (śluz w kupie, małe przyrosty). Nie jestem z Warszawy i nie mam pojęcia gdzie ruszyć. Obdzwoniłam większe Poradnie i terminy są na grudzień albo brak zapisów na ten rok. Może podpowiecie jakiegoś gastroenterologa, może być prywatnie. Będę wdzięczna za informacje, jestem załamana.
Obserwuj wątek
    • ma_niusia Re: gastroenterolog 11.09.12, 12:48
      Ja chodziłam państwowo w Instytucie Matki i Dziecka. Fakt, na pierwszą wizytę czekałam 3 miesiące (niestety mnie nie było stac na prywatne wizyty) ale potem poszło z górki, po 4 wizytach dziecko zdrowe! Kompleksowe badania na miejscu a wywiad tak szczegółowy, że byłam pod wrażeniem, bardzo dokłądna pani doktor. Może warto zaczekać?
    • ewa05j Re: gastroenterolog 11.09.12, 15:01
      Mogę polecić dr. Albrehta. Na Ursynowie przyjeżdza do domu. Prywatna wizyta kosztowala 150 zł + badania. Ja nie chciałąm czekać, bo u mojej córeczki było podejrzenie celiaki. Dr. przyjmuje też w poradnii przy Marszalkowskiej . Ja mam umówioną wizytę chyba na 20 grudnia ( umawialam ją w marcu). Jak chcesz czekać mogę Ci ten termin odstąpić - nam już nie jest potrzebny ( nie wiem czy się da). Jak chcesz numer prywatny podaj swojego emaila to Ci prześlę.
    • irma1983 Re: gastroenterolog 12.09.12, 13:29
      Dzięki dziewczyny. Zapisałam się prywatnie do doktora Klemarczyka. Pracuje w Instytucie Matki i Dziecka. Ciekawa jestem czy da się odstąpić komuś termin wizyty w poradni? Raczej mało prawdopodobne.
      • mamuskanaetat Re: gastroenterolog 02.09.13, 11:22
        Mogę polecić dr Łyszkowską. Pani doktor jest naprawdę dobrym gastrologiem.
        Jesteśmy jej pacjentami w Mediparku.
        Polecam panią doktor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka