dytko77 08.07.04, 18:55 witam dziewczyny, wiem że o basenie było dużo, jestem już zdecydowana, lecz poradźcie gdzie w Warszawie lub okolicach jest dobry dla niemowląt (oprócz Potockiej - nie ma miejsc oraz Warszawianki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamonika1 Re: basen 08.07.04, 22:59 Cześć, Może nie rezygnuj z Potockiej, bo zapisy będą dopiero we wrześniu, więc nie wiem, skąd pewność, że nie ma miejsc. My tam chodzimy od marca, teraz jest przerwa wakacyjna, ale rozmawiałam z instruktorką w sprawie swojej koleżanki i wiem, że nowe osoby oczywiście nie są bez szans. Przecież 100 procent tych osób, które chodziły do czerwca br., nie wróci po wakacjach na zajęcia. Spróbuj - ja nie żałuję i na pewno będziemy chodzić od września dalej. pozdr. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
givona Re: basen 11.07.04, 15:07 hej! ja tez będę próbowała sie dostac od września na Potocką. Słyszałam dużo dobrych opinii o nich. Przed wakacjami poszliśmy na krótki kurs na basen przy Łabiszyńskiej - ale to miejsce zdecydowanie odradzam. Nie ma tam żadnych stolików w sztni do przewijania dzieciaczkow. Masz do wyboru , albo mokrą podłogę albo musisz to robić na kolanach. Gdy sama musisz się przebrać i dziecko... akrobacje są nieziemskie. pozdrawiam, Ivona Odpowiedz Link Zgłoś
patee1 Re: basen 11.07.04, 22:25 Witam Mam zamiar chodzic na basen jak mloda skonczy 3 miesiace, bo chyba wczesniej nie mozna...? Czy znacie jakies opinie na temat basenu WODNIK na Goclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
monjar6 Re: basen 24.07.04, 10:08 Witajcie jest basen dla dzieci od 2-giego miesiąca gdzie ja chodzę na ul.Kasprzaka zajęcia różnie ja chodzę w soboty.Teraz jest przerwa wakacyjna i zaczynamy od sierpnia jest tam ok!Oto adres strony : www.mamatataija.pl Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś