ligia76 12.10.04, 12:46 Mieszkam na Jelonkach (okolice MarcPolu). Ciekawa jestem, ile mam z edziecka również mieszka na Jelonkach. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyna Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 12.10.04, 14:54 Ja mieszkam Na ulicy Rozłogi, a pracuję nad Marcpolem na Powstańców Śląskich (jeśli o ten Marcpol chodzi - chyba że o ten drugi na Wyki). Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 14.10.04, 10:11 Chodziło mi właśnie o ten przy Powstańców Może czasami Cię widuję Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 14.10.04, 10:41 Bardzo możliwe, że się czasem mijamy Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 12.10.04, 20:14 Mieszkam w okolicach rogu Człuchowskiej i Lazurowej, a pracuję na Kabatach Dobrze Ci, Grażynka, masz blisko do pracy... Pozdrawiam e-mamy z Jelonek. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 12.10.04, 21:40 Cześć Madziu, tak nam się przeciągało to nasze spotkanie, że w końcu i na mnie przyszedł czas powrotu do pracy. Teraz to już całkiem na nic nie mam czasu A jak tam Krzyś (mam nadzieję że nie pomyliłam imienia)? Poszedł do przedszkola? Jak tak to do którego? Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 14.10.04, 12:57 Cześć. Ja tez mieszkam na Jelonkach a dokładnie na Borowej Góry. Pewnie się znamy z widzenia. Kaśka mama Jasia(2 lata) i Natalki(miesiąc). Odpowiedz Link Zgłoś
ewablabla Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 15.10.04, 17:24 Witam Serdecznie Ale super tez mieszkam na Jelonkach na ul .Czumy tj blizej Górczewskiej i Tesco a zajrzałam tu przypadkiem bo szukam forum gdzie mogłabym zapytać o dobrego pediatre z madicower dla mojej Julci co w sobote bedzie miała 3 tyg. A moze koleżanki korzystaja z medicower???i moga polecic?? Pozdrawiam Ewa & Julcia Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 18.10.04, 12:38 ja jestem z Lazurowej (róg Człuchowskie) - mamusia 8- cznego Mikołajka. od końca września już w pracy, na razie tylko pół etatu pozdrawiam! ola Odpowiedz Link Zgłoś
milorzab Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 28.10.04, 19:42 My mieszkamy na Jelonkach. Koło Tesco. O rety, punkty charakterystyczne na naszych Jelonkach - to sklepy(( Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 29.10.04, 08:40 Oj, nie tylko sklepy - jest jeszcze "róg Człuchowskiej i Lazurowej" Odpowiedz Link Zgłoś
zmarta Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 07.11.04, 00:16 Witam wszystkie sąsiadki. Obecnie mieszkam koło TESCO, ale całe moje dotychczasowe życie spędziłam na Synów Pułku. Ligia jeśli 76 to rocznik twojego urodzenia to jesteśmy w tym samym wieku, być może chodziłyśmy do równoległych klas a może do tej samej..... Odpowiedz Link Zgłoś
milorzab Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 09.11.04, 22:14 Ja też jestem rocznik 76 Też chodziłam tu do podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 10.11.04, 09:54 A ja mieszkam na Bemowie, obok stacji Statoil. Mam dwójkę dzieci: trzyletniego Michałka i 15-miesięcznę Weronikę. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zarra Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 11.11.04, 23:29 Hej, dosć często poszukują sie Jelonkowskie e-mamy.To już któryś wątek. My mieszkamy na Czumy od roku (wcześniej na Wyki). Mam 20 m-czną Gabrysię i 10 letnią Zuzię. A mój rocznik to....76 oczywiscie No to do których szkół chodziłyscie ? Ja chodziłam 3,4 klasa na Czumy, potem 5-8 na Anieli Krzywoń. Teraz tam już nie ma podstawówek Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
milorzab Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 25.11.04, 01:39 Wpisujemy się często, ale bez efektu. Nikt nie ma ochoty na spotkanie np. w Kamelocie w Parku Wola? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 25.11.04, 11:50 A co to jest Kamelot? Bywam w Wola Parku, ale wpadam tylko do Auchan i wypadam z pełnym wózkiem. Czasem pelatuję też przez butiki, ale na Kamelot sie nie natknęłam. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 25.11.04, 14:35 Ja też nie wiem co to jest Kamelot Z chęcią się spotkam w Auchan np. w Coffee Heaven, tylko, że mi pasuje tylko co drugi piątek, bo wtedy nie pracuję. Serdecznie Was pozdrawiam, a szczególnie Asię (Milorzab) i Magdę (micz73) Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 25.11.04, 16:32 Już wiem co to jest Kamelot ) To sala zabaw dla dzieci. Chętnie się tam spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Kamelot 25.11.04, 19:20 Ja też już wiem , gdzie jest Kamelot - Krzysiek dostał dziś w przedszkolu kupon do Kolorado Dziś pytanie, dziś odpowiedź Tylko, że ja jestem mama pracująca... A może planujecie spotkanko weekendowe? Grażka - pozdrawiam również, napisałam Ci dziś elaborat na priva Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
milorzab Re: Kamelot 27.11.04, 23:45 JA mogę tak: dzień powszedni - po 13, bo do 13 jestem w pracy weekend - w zasadzie dowolnie Wydaje mi się, że w tym Kamelocie podczas weekendu jest tłoczno, ale nie wiem. A poza tym jak wolicie z dziećmi czy bez? Mi jest w zasadzie wszystko jedno. Co myślicie o przyszłej sobocie? Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Re: Kamelot 28.11.04, 12:26 Ja niestety w przyszłą sobotę szykuję Krzyśkową imprezę urodzinową. 3 lata kończy mój facet we wtorek, no ale goście zaproszeni na niedzielę. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Kamelot 28.11.04, 20:34 U mnie też niestety sobota odpada, bo jestem w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
milorzab Re: Kamelot 29.11.04, 21:32 Ok, teraz Wasza kolej w wyznaczaniu terminu Odpowiedz Link Zgłoś
aja4 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 07.12.04, 15:55 a miałam napisac i ja z bliźniakami mieszkam przy Tesco na Górczewskieja raczej za Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 08.12.04, 15:16 Zgłaszam się i ja. Mama również bliźniąt. Mieszkam na Pełczyńskiego koło tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
a_dobrowolska Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 08.12.04, 16:32 czesc, ja mieszkam na osiedlu Gorce przy ul. Ziębickiej, mama 3-miesięcznej Natalki. Odpowiedz Link Zgłoś
aja4 lili!!!!!!!!!!!!!!!1 11.12.04, 14:54 ej kobieto ja też na pełczyńskiego to ciekawe bo nie widziałam tu innych bliżniąt poza naszymi ile maja twoje? nasze właśnie kończa 7 mieś Odpowiedz Link Zgłoś
e-rybka Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 10.12.04, 12:16 No to i ja się wpiszę już po raz enty Mieszkam na Lazurowej.Jestem mamą 2 dziewczynek.Natalka 2 latka i emilka 15 miesięcy.Mój rocznik to 83 Odpowiedz Link Zgłoś
karolineg Górce - do a_dobrowolska 21.12.04, 14:34 Ja mieszkam tez na Górcach a dokładniej na ul. Dębickiej i mam 4 miesiecznego synka Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 spotkanko między świętami a Sylwestrem? 21.12.04, 23:12 Co Wy na to? Ja mam urlop, więc pasuje mi każdy dzień i godzina Magda Odpowiedz Link Zgłoś
pieprz6 Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 28.12.04, 23:03 Witajcie! Ja przez bardzo długi czas mieszkalam na Górcach przy ulicy Budy i mam nadzieję, że tam wrócę bo dobrze się mieszka na tym osiedlu . Teraz mieszkam nie daleko (vis a vis Wola Park), więc się dopisuję. Pozdrawiam Karolina z 4,5 miesięczną Ireną Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Do Aja4 29.12.04, 09:08 Aja mam parke mają już 2 latka i 3 mies. Mieszkamy na tym nowym osiedlu TBSu są tam jeszcze jedne bliźniąta chłpcy mają 1,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
milorzab Re: spotkanie 29.12.04, 20:32 Ja też mam urlop Mogę. Też dowolnie. Jutro (czwartek) po 14. Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Re: spotkanie 29.12.04, 20:50 To fajnie, może być jutro po 14, tylko gdzie? Masz jakiś pomysł? Nie przychodzi mi do głowy nic poza salą zabaw, a mój Krzysiek ostatnio wszedł, a za minutę wyszedł ze Smykolandii i za nic nie chciał się tam bawić Czekam na propozycje Magda Odpowiedz Link Zgłoś
milorzab Re: spotkanie 29.12.04, 20:52 Ja mogę bez dzieci, bo dzieci chore i zostaną z nianią. Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Re: spotkanie 29.12.04, 21:04 Całkiem niezły pomysł, moja starsza córa powiedziała, że mogę iść czytaj: zajmie się Krzyśkiem. Możemy więc wyskoczyć na kawę Czy któraś jeszcze?? Jeśli nikt się nie dopisze, to przejdźmy na priva, żeby się szczegółowo umówić Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: spotkanie 29.12.04, 22:24 Ja też bym chętnie się z Wami spotkała, ale u mnie w domu ospa (((((((((((( więc znów nie mogę. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ale życzę Wam udanego spotkanka i pyszniutkiej kawki Odpowiedz Link Zgłoś
micz73 Zdrówka dzieciom :-) 30.12.04, 11:25 życzę, a Ty też złapałaś ospę od nich? Czy Ciebie już nie rusza? Ja ospę przechorowałam jako stara baba, bo właśnie złapałam od córki. Pozdrawiam i życzę, żeby jak najmniej swędziało Magda Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Zdrówka dzieciom :-) 30.12.04, 11:40 Ja ospę przechodziłam w dzieciństwie więc mam nadzieje że jej nie złapię. O ile pamiętam to nie było to nic przyjemnego. Pozdrawiam i życzę szałowego Sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
aja4 lilii:) 02.01.05, 00:19 chłopców kiedyś spotkaliśmy no no my blisko bo na zielonym stawie może sie kiedyś gdzieś zauważymy nas wciaz łatwo poznać po bliźniaczym peg -perego a wkrótce po joggerze pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: lilii:) 02.01.05, 09:32 Aja a może umówimy się na spacer. pisz na lili11@op.pl, lub gg 4076821. Odpowiedz Link Zgłoś
czarrrna poszukuje opiekunki na godziny z Jelonek 18.01.05, 11:46 Dziewczyny, może któraś z Was ma namiary na uczciwą panią z Bemowa (Jelonek)-potrzebuję niani na czas choroby Małej (jest 4-letnim przedszkolakiem i często choruje), wieczorne wyjscia, odbieranie z przedszkola od czasu do czasu czyli po prostu na tzw."awarie".Prosze o kontakt :66-44-717 (po 20.00) Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: Bemowo -JELONKI. Wpsujcie się :-) 19.01.05, 11:22 też mieszkam na Jelonkach, też w okolicy MarcPolu, a dokładnie na Borowej Góry jestem mamą 14-miesięcznej Zosi Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś