tm2 25.10.04, 13:29 Gdzie w Warszawie na basen z 6miesięcznym szkrabem? Czy ktoś organizuje zajęcia dla takich brzdąców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga.krolikowska Re: BASEN 25.10.04, 13:41 witaj ja tez jestem na etapie wybierania basenu. moje rozeznanie jest takie: na 90% basenow warszawie jest kurs dla niemowlakow. np.: Wodnik na Gocławiu, basen na Potockiej, basen na kasprzeka, polonez na targowku itd. Zanim sie zapiszecie, proponuje zrobic rekonesans - idzcie na kazdy z tych basenow i zobaczcie jak sie wam podoba. my zaczelismy w ten weekend i pierwsze wnioski: bylismy na wodniku na goclawiu i juz wiecej tam nie pojdziemy. nie ma tam przewijakow dla niemowlat!!!! a uwiez mi ze to jest trudne przewijanie dziecka na laweczzce szerokosci 30cm. A niestety tam chcialam chodzic !!!! tu masz linki: www.mtij.pl/corobimy.php?menu=102&row=14 www.aquamaster.met.pl/ .Proponuje szukac basenow z woda ozonowana)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tm2 Re: BASEN 25.10.04, 13:55 Dzięki za informacje. Podobno jest jeszcze na Kabatach....ul. Wilczy Dół (chyba jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.krolikowska Re: BASEN 25.10.04, 13:58 wiesz co ja to nie znam tamtej strony warszawy)) chyba sie skusze na basen na kasprzaka) Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: BASEN 27.10.04, 11:14 Zajęcia dla maluchów są również na basenie SGGW na Ciszewskiego. Chodzimy tam z naszym półtoraroczniakiem. W tamtym roku jak Bartus mial pol roku chodzilismy na KAsprzaka. Teraz mam porownanie i zdecydownie bardziej podoba mi sie na SGGW i mojemu synkowi rowniez.... Na Kasprzaka zawsze bylo strasznie duzo ludzi i mialam wrazenie ze przez ten caly szum i duzo dzieci w wodzie maluchy czuly sie po prostu niepewnie. Na SGGW jest wiekszy basen i mniej dzieci zapisuja do grupy i przede wszystkim osoby towarzyszace nie moga wchodzic na basen (mozna popatrzec z tarasu widokowego). No i ze wzgledow sanitarnych chyba tez jest lepiej na SGGW, a przede wszytskim na SGGW woda jest cieplejsza. Na KAsprzaka czasmi byla taka zimna, ze doroslemu bylo chlodno.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: BASEN 27.10.04, 23:57 A ja chodze z córką na Kasprzaka juz od wielu miesięcy i mam zdecydowanie inne zdanie Mnie sie na SGGW nie podobało Najlepiej sama sprawdź i porównaj bo jak widać gusta są różne Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulii2 Re: BASEN 08.11.04, 11:01 Chodzimy na Potocka i jestesmy bardzo zadowoleni www.aquamaster.met.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś