alex05012000 10.01.05, 17:01 pilnie szukam dobrego endokrynologa, nie ginekologa, najlepiej specjalisty od tarczycy, najlepiej na NFZ, ale może być prywatnie, byle by był dobry specjalista - alex/maria poniatowska-bylina@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulaw Re: bardzo pilnie endokrynolog tarczyca - wwa 10.01.05, 17:08 najlepszy w Polsce jest prof Nauman ale nie wiem czy jeszcze przyjmuje (prywatnie chodziłam).PROMED Klinika, Uniwerytecka 5, tel. 822 18 11 Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: bardzo pilnie endokrynolog tarczyca - wwa 11.01.05, 10:34 dzięki, przyjmuje, ale na razie pójdę do innej doktor, a do niego ewentualnie na konsultację, bo wizyta 140zł wiec raczej jako osttania "deska konsultacyjna" (przeróbka z deski ratunku...) pozdrawiam - maria Odpowiedz Link Zgłoś
golabek1 Re: bardzo pilnie endokrynolog tarczyca - wwa 11.01.05, 11:17 polecam endokrynologa w CZD na Kasprzaka. My chodzimy do p. dr komar - Szymorskiej. jest OK. jest tam jeszcze jedna pani dr ale nie pamiętam nazwiska. Możesz zapytac w rejestracji. U tej drugiej pani byliśmy raz i jest bardzo OK, ale podobno zajmuje sie głownie dziećmi troche starszymi a nasza miała kilka dni jak byliśmy pierwsszy raz. ale widziałam że do niej też są zapisywane maluszki. Zadzwoń na rejestrację i poproś o zapisanie na wizytę trzeba czekać ok. m-ca,ale jaks ie powie że to naprawdę pilne i takiej jest zalecenie lekarza to zapisza tak jak nas za kilka dni. Musisz mieć tylko skierowanie od lekarza z przychodni. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: bardzo pilnie endokrynolog tarczyca - wwa 11.01.05, 12:20 Fakt, prof. Nauman to świetny specjalista, ale przede wszystkim wspaniały lekarz (podejście i zainteresowanie pacjentem) i człowiek. Warto, naprawdę warto wydać te pieniądze, tym bardziej, że on nie wyciąga pieniędzy od pacjentów, ja lecząc się u niego zapłaciłam tylko za wizytę, potem położył mnie u siebie na oddziale na 1 dzień i zlecił wszystkie badania. Szybko i sprawnie, sam mi przypomniał abym wzięła zaświadczenie o ubezpieczeniu i nie musiała płacić. Szczerze polecam bo większość lekarzy tak pokieruje leczeniem, że, mimo mniejszej opłaty za wizytę, suma sumarum wydasz więcej na niezbędne badania u "niezastąpionych" kolegów po fachu. Pozdrawiam .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: do golabka i bojany 11.01.05, 13:43 dziękuję za rady! to po pierwsze, po drugie golabku1 - to chodzi o mnie a nie o dziecko! bojano - najpierw pójdę do tej dr co przyjmuje prywatnie ale też na bielanach w szpitalu i jest kimś ważnym i kompetentnym... też z polecenia jednej e-mamy, też jej robiła badania w szpitalu żeby było za darmo..., już się wypytałam, hormony robi po 20 zł, a u nas w klinice po 32, a biopsję w szpitalu... wizyta 17-ego stycznia, a u prof Naumana mam wizytę i tak 3 lutego dopiero, więc zawsze można i tu i tu spróbować... może to nic bardzo powaznego, ale na USG wyszło kilkanascie guzów w tym 1 spory... a guzy jak wiadomo różne bywają... tak czy siak nic przełknąć nie mogę, a przy mojej anemii wskazane abym się dobrze odżywiała.. dziękuję wam kobitki i trzymajcie kciuki! - maria mama Oleńki czyli alex Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: do golabka i bojany 11.01.05, 14:18 Życzę dużo zdrowia Gdybyś chciała spróbować umówić się wcześniej w drugim miejscu gdzie przyjmuje (przynajmniej przyjmował) prof. Nauman to zadzwoń pod numer 825-70-97. Pozdrawiam i życzę pomyślnych rozstrzygnieć .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
mamaczarusia Re: do alex05012000 11.01.05, 23:53 Polecam dr n.med. W. Grzesiuka.Jest zdaje sie ordynatorem endokrynologii na Banacha, poza tym przyjmuje w Lux medzie na Racławickiej.Świetny specjalista.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
golabek1 Re: bardzo pilnie endokrynolog tarczyca - wwa 11.01.05, 15:45 nigdzie nie napisałaś że chodzi o Ciebie a nie dziecko. Chciałam tylko pomóc, a to jest w końcu formum e-dziecko Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: do golabka 12.01.05, 11:09 gołąbku-Kasiu, ależ ja bez pretencji, po pierwsze jest to najczęściej oglądane forum, i dlatego na nim piszę bo zależy mi na czasie... a po drugie nie przyszło mi do głowy, że dzieci churują na tarczyce... pozdrawiam i dziękuję za chęć pomocy - maria Odpowiedz Link Zgłoś