joolanta 10.03.05, 17:08 Czy mozecie mi polecic ortopede, ktory przyjmuje prywatnie, najchetniej na Ochocie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadnao Re: Ortopeda-Warszawa 10.03.05, 17:57 Witam, Ja chodzę z 3 miesięczną córeczką do dr Wassermanna. Prywatnie przyjmuje w Medicoverze w Atrium, "państwowo" w szpitalu na Niekłańskiej. Polecam, człowiek miły i rzeczowy. Zleca dużo badań - usg i rentgen, jak trzeba. Poza tym zajmuje się wyłącznie dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadnao Re: Ortopeda-Warszawa 10.03.05, 18:48 Pewnie ok 100PLN, nie jestem pewna bo mam abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadnao Re: Ortopeda-Warszawa 11.03.05, 15:58 Atrium jest na Jana Pawła, koło ronda ONZ, następny bydynek za sklepem Royal Collection. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o Re: Ortopeda-Warszawa 15.03.05, 13:17 ja też chodzę do dr Wassermann, ale żony tego lekarza, też ortopedy, świetni ludzie i bardzo dobrzy specjaliści, polecam za każdą cenę Odpowiedz Link Zgłoś
maewula Re: Ortopeda-Warszawa 15.03.05, 23:36 Prof. nadzw. dr hab. nauk . med. Marek Napiontek specjalność specjalista ortopeda, specjalista ortopeda dziecięcy, specjalista chirurgia stopy i stawu skokowo goleniowego cena 140,00 zł przyjmuje w CM LIM w Marriocie, polecam zobacz co o sobie pisze www.ortop.com.pl przyjmuje raz w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś