aga.bob 25.04.05, 12:49 gdzie w Warszawie można kupić tanio rower dla 2 latka chodzi mi o jakąś hurtownie bądz sklep dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allaxx2 kaufland 25.04.05, 13:27 w kauflandzie jest promocja na świetne rowrerki dla 2-3 latków. Są 4 kołowe bardzo tanie ( po 129 zł),pózniej odkręcisz kółka i będzie słuzył do dalszej jazdy.3 kółkowy to zakup bez sensu bo po wakacjach bedziesz musiała kupić większy rowerek--własnie 4 kołowy. Sa w ładnych niebieskich i żółtych kolorach.Ja kupiłam 2 latkowi żółty pod choinkę i teraz mi jezdzi po dworze bez kijka Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli rowerki 26.04.05, 10:49 Możesz kupić rowerki w hurtowni na Górczewskiej 189. Tam jest sporo hurtowni pod tym adresem i nie wiem w któej z nich. Często sprzedają na allegro stąd znalazłam ich adres. Mają rowerki dla 2-latków po ok 100 zł. Ja bym nie kupowała czterokołowca dla 2 latka, bo niewiele skorzysta z niego w te wakacje. Hurtownia czynna w dni powsz do 18.00 a w sob 10-14. Odpowiedz Link Zgłoś