laiso 27.06.05, 17:30 POSZUKUJĘ PREYZWATNIE SUPER DOBREGO LARYNGOLOGA DZIECIĘCEGO. PROSZĘ O INFO NA FORUM LUB NA MAILA LAISO@NOSPAM.GAZETA.PL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulaj1 Re: LARYNGOLOG PRYWATNIE WARSZAWA 28.06.05, 09:05 dr Marek Krajewski przyjmuje w KRAJMEDzie na Wałbrzyskiej (CH LAND). Moim zdaniem jest najlepszym specjalista w tej dziedzinie (jesli chodzi o dzieci). poszukaj w sieci KRAJMEDu. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
wasil_ka Re: LARYNGOLOG PRYWATNIE WARSZAWA 28.06.05, 15:30 Dr Krajewski - najlepszy, profesjonalny, doskonały sprzęt. Na pewno ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
gnpolec Re: LARYNGOLOG PRYWATNIE WARSZAWA 28.06.05, 15:52 tak, b dobry, wiem, doceniam ale zbyt szybko zakwalifikował mojego małego na usunięcie trzeciego migdałka gdy, jak się okazało, nie było takiej potrzeby... migdałka nie usunęliśmy a ja nauczyłam się weryfikować również najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa Re: LARYNGOLOG PRYWATNIE WARSZAWA 28.06.05, 23:14 Hej dr Wrona przyjmuje w CM Lim min. w Marriocie Odpowiedz Link Zgłoś