Dodaj do ulubionych

PRZEPROWADZKA

09.08.05, 20:01
Cześć Dziewczyny. Ja po poradę. Planuję się przeprowadzić i prosiłabym o
pomoc w znalezieniu sprawdzonej firmy organizującej takie przedsięwzięcia na
terenie Warszawy. Będę wdzięczna za jakieś namiary. Dzięki. Pozdrawiam
serdecznie.
Obserwuj wątek
    • jaque Re: PRZEPROWADZKA 09.08.05, 21:20
      Nie piszesz o jaki zakres działań Ci chodzi - czy tylko o przewiezienie rzeczy,
      czy o znoszenie/wnoszenie, czy zależy Ci również na dostarczeniu opakowań itd...
      Jeśli interesują Cię kompleksowe usługi, to zerknij na www.besto.pl -
      przeprowadzali ostatnio naszych sąsiadów i wszystko wyglądało ok.
      Jeśli natomiast chodzi o moje własne doświadczenia - ZDECYDOWANIE ODRADZAM firmę
      Maxi-Taxi. Zamówiliśmy u nich samochód i dwóch ludzi do noszenia... Jeden z nich
      okazał się takim chuderlakiem, że nie był w stanie znieść sam kilku półek z
      regału! Po kilku kursach był już tak zmęczony, że upuścił szafę, potem regał -
      nie było nawet czego sklejać... Już pomijam to, że spóźnili się ponad godzinę,
      nie mieli ani wózka, ani podnośnika, ani pasów do noszenia. Kompletna porażka!
      • superkachna Re: PRZEPROWADZKA 09.08.05, 21:42
        To była już jakaś informacja! Będę się wystrzegać tej drugiej firmy. Jeśli
        chodzi o zakres to pewnie wolałabym raczej szerszy niż węższy ale też bez
        przesady; mogę sama popakować i zdobyć kartony. Dzięki. Może ktoś jeszcze coś
        poradzi? Kasia
        • wyga5 Re: przeprowadzka 28.04.13, 17:18
          Ja mogę z pewnością doradzić firmę transportowo-przeprowadzkową Japa. Są kapitalni! Bardzo uprzejmi, pomocni i kompetentni. Na stronce internetowej mają wiele cennych rad, sami są błyskawicznie w tym co robią i od początku wiadomo ile się zapłaci za ich usługi.
    • michomarko Re: Przeprowadzka 01.02.16, 14:00
      Hejka ja mogę polecić firmę bagazowka-waw.pl Wiem, że są z Warszawy i przeprowadzają mieszkania i też biura. Solidna firma, młode chłopaki i widać, że znają się na rzeczy. Robią przeprowadzki w Warszawie tanio i profesjonalnie, dlatego mogę ci ich polecić. Jak chcesz, żeby zabezpieczyli meble foliami streczowymi to trzeba im też to powiedzieć przez telefon. Ogólnie wszystko spoko tylko trzeba się wcześniej umówić, tutaj masz do nich adres bagazowka-waw.pl/przeprowadzki-warszawa-tanio.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka