marcela04 26.09.05, 13:54 Czy moglby mi ktos podac adres sklepu Old Navy w Warszawie? Slyszalam ze sa tam fajne ciuszki dl dzieciaczkow. Bede wdzieczna za namiary. Pozdrawiam. M.W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: old navy - sklep 26.09.05, 13:57 old navy nie ma sklepu w Warszawie z tego co wiem i nie mają w ogóle w Polsce. ich strona internetowa to www.oldnavy.com Odpowiedz Link Zgłoś
olagolab Re: old navy - sklep 30.09.05, 11:08 nie wiem czy maja sklep w polsce, ale ciuchy tej firmy bardzo czesto mozna kupic w dobrych second hand-ach. mam pare w b dobrym stanie, kosztuje ok 8 -10 zl za sztuke (gap-a, levisa, disneya, osh kosh tez) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: old navy - sklep 30.09.05, 11:23 Polecam te ciuszki.Mi sie czasem trafi paczka z Hameryki z ciuszkami tej firmy i są rzeczywiscie super.bawelna rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: old navy - sklep 30.09.05, 12:52 Obejrzalam sobie te stronki - ciuszki naprawdę świetne!! Aż żal sie robi, że nie można kupić, no i ceny - niskie nawet jak na kieszeń Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś