rzepkaz 27.10.05, 15:17 Mam dwuletnią córkę, wybieram się z nią do dentysty. Dlatego jeśli mógłby mi ktoś polecic dobrego stomatologa na Żoliborzu bądż w okolicy to będę wdzięczna. Podajcie namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzelec-29 Re: dentysta 27.10.05, 19:05 Z synem (5 lat) jeżdże na ul.Dziką 19/23 przy rondzie Radosława. Wcześniej próbowałam w kilku różnych gabinetach, kończyło się na konsultacji.Już byliśmy zdecydowani na leczenie pod narkozą. W programie "Pytanie na śniadanie" była pani dyrektor z tej kliniki zadzwoniłam ,powiedziałam jaki mam problem. Na pierwszej wizycie tylko płakał, już teraz chodzi chętnie. 4 plomby już ma. Polecam p.dr Cieślikowską. htttp://www.anam.pl (troche drogo większe wypełnienie 120 zł, mniejsze 95zł ) Odpowiedz Link Zgłoś
jolik2 Re: dentysta 02.11.05, 18:26 Polecam dr.Martę Królik,chodzę tam ze swoją 4 letnia córeczką. Przyjmuje w gabinecie przy ul.Kasprowicza 30 m 30, tel.834 23 11. Codziennie od 12. Jola Odpowiedz Link Zgłoś