Dodaj do ulubionych

dr Nieżurawska

09.11.05, 11:44
czy ktoś wie czy przyjmuje gdzieś oprócz luxmedu?
Obserwuj wątek
    • martucha1 Re: dr Nieżurawska 09.11.05, 16:47
      Chodziłam do doktora Nieżurawskiego (ginekologa) i wiem, ze jego żona jest
      alergologiem (lub dermatologiem) dziecięcym. Jeżeli to ta sama osoba to
      przyjmuje również prywatnie na Mandarynki.
      Marta
      • martucha1 oczywiście Migdałowa a nie Mandarynki 14.11.05, 12:32

• kaktus22 Re: dr Nieżurawska 10.11.05, 15:14
      W Centrum Medycznym Arka na Kasprzaka, wbij w wyszukiwarkę mają swoją stronę
      www. Ja chodziłam do niej do Lux Medu z synkiem - bardzo polecam, ale przy
      okazji jak byliśmy u innego lekarza w CM Arka dowiedziałam się, że ona tam też
      przyjmuje!
      • na4 Re: dr Nieżurawska 11.11.05, 10:27
        a ja znalazłam
        www.niszczpryszcz.pl/lekarz,365.html
        • jo_asia Re: dr Nieżurawska 13.11.05, 21:17
          dr Nieżurawska jest dermatologiem dziecięcym i przyjmuje prywatnie na ul.
          Migdałowej
          • ajedr514 Re: dr Nieżurawska 19.11.05, 21:54
            Hey dziewczyny,
            Jak oceiacie dr.Nieżurawską?? Byłam u niej z moją córką (6 miesięcy), mamy
            spore problemy ze skórą. Czy jej leczenie pomaga??
            Pozdrawiam,
            Aga
            • karawara Re: dr Nieżurawska 23.11.05, 14:58
              chodziłyśmy do dr Nieżurawskiej, ale zmieniłyśmy ją na lekarza z Centrum
              Alergologii na ul. Jasnej, nie dość że efekt leczenia u tej drugiej dr był
              pozytywniejszy, to jeszcze centrum ma podpisaną umowę z NFZ(miało przynajmniej)
              i trochę odciążyło nasz budżet.
              • karawara nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę poszukać 23.11.05, 14:59

• ajedr514 Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 23.11.05, 19:12
                  Jak byś mogła to byłabym wdzięczna. Też miałyście AZS??
                  • karawara Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 23.11.05, 23:11
                    tak, tak ale już szczęśliwie dawno za nami. Dr Lisiecka, Polsko-francuskie
                    Centrum Alergologii ul. Jasna 10 tel. 826-90-80, mam nadzieję że pomoże,
                    pozdrawiam.
                    • ajedr514 Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 25.11.05, 09:34
                      Wielkie Dzięki. Spróbujemy.
                      A w jakim wieku wyszłyście a AZS-u?
                      • karawara Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 27.11.05, 11:32
                        moja córa wyszła z AZS mając niespełna roczek. Znalazłam twoje pytanie o SVR,
                        dr Lisiecka nam poleciła Xerialin 500, jako balsam i rzeczywiście super w
                        przypadku mojej córeczki. Pozdrawiam i dużo zdrowia dla dzieciaczka.
                        • ajedr514 Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 27.11.05, 23:13
                          No to super uporać się z tym świństwem przed pierwszymi urodzinami!!!
                          Dzięki. Jutro polece i kupię ten balsam, bo próbujemy już wszystkiego. Pytałam,
                          też na forum o dr.Ceregra, bo dużo mam pisało, że też jest dobra ale jakoś
                          Wasza pani dr Lisiecka bardziej mi sie podoba.
                          Wielkie Pozdrowienia i jeszcze raz dziękuję.
                          Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka