jo_asia 13.11.05, 21:25 proszę, pomóżcie!!! napiszcie, gdzie w WARSZAWIE są sklepy ze zdrową żywnością podobno tam można kupić pieczywo bezglutenowe, bezmleczne i bezjajeczne - mam córeczkę uczuloną na te produkty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami7 Re: sklepy ze zdrową żywnością - WAWA 13.11.05, 23:08 Jesli szukasz na Ursynowie, sadząc po watku o alergologu, to napisz jaki rejon dokładniej Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
july.29 Re: sklepy ze zdrową żywnością - WAWA 14.11.05, 09:23 skopiowane z netu. Nie wiem tylko, czy wszystkie są aktualne. „Ekosklep” ul. Walcownicza 14, bazar (paw. 66) Hurtownia „Provita” Janusz Miodoński ul. Racjonalizacji 7 tel. 0-22 843 72 51 Pawilon 11 ul. Zwycięzców 58 (bazar) Pawilon 62 Bazar przy ul. Wołoskiej Sklep „Bios” ul. Foksal 8 Sklep „Biosan” ul. Poznańska 26 Sklep „Biosmak” Rondo Waszyngtona (podziemia) Sklep „Eko” ul. Klaudyny 26 Sklep ekologiczny ul. Resorowa 14 Sklep „Eko Market” Al. Wyzwolenia 3/5 Sklep „Eko Zdrowie” ul. Zamieniecka 90 Sklep „Gassio” ul. Moliera 2 Sklep-hurtownia „Futuro” ul. Wasilkowskiego 1a; tel. 0-90 385 768 Sklep „Naturales” ul. Lwowska 9 Sklep „Natura Med” ul. Koncertowa 6/28 Sklep „Natura Świat” ul. Kondratowicza 4 (paw. 165) Sklep „Natura Vita” Plac Mirowski 1 Sklep „Oaza Zdrowia” ul. Codzienna 2 Sklep „Pożywienie Darem Serca” ul. Długa 9 Sklep „Renata” ul. Filtrowa 91 Sklep „Sante” ul. Egipska 8 Sklep „Sante” ul. Wałbrzyska (róg Puławskiej) Sklep „Zdrowie & Natura” ul. Słowackiego 45 Hala Marymoncka - paw. 28 Sklep „Ziarenko” ul. Broniewskiego 61 A Targ "Arina" - paw. 98 Sklep zielarsko-medyczny „ZIÓŁKO” ul. Kasprowicza 48 Sklep „Zielone Oko” ul. Grójecka 75 Sklep „Żółty Cesarz” Al. Jerozolimskie 51 ------ j. Odpowiedz Link Zgłoś
elizas2 Re: sklepy ze zdrową żywnością - WAWA 14.11.05, 09:52 Są jeszcze ze trzy na Tarchominie Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: sklepy ze zdrową żywnością - WAWA 14.11.05, 23:34 wejdz na forum Montignac, tam dziewczyny polecaja.Napewno sklepy ORGANICS sa w Auchan ale i BOMI ma spora oferte Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia Organic - NIE 15.11.05, 13:36 Dzwoniłam dziś do sklepu Organic, miewają pieczywo bezglutenowe, ale nie bezmleczne Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Organic - NIE 15.11.05, 13:47 Duzy sklep jest na Kabatach. Podam Ci namiar, sa dość elastyczni, może Ci coś sprowadzą, jak nie mają. Smak Natury, al KEN 19, tel. 446 09 51. Dobry jest Żólty Cesarz, na Bruna. www.wegetarianski.pl Ale to juz Mokotów chyba. W Śródmieściu jest cos takiego jak: greenplanet.pl/conditions.php Pan zapewniał mnie kiedyś, że mogą sprowadzić jakieś żarło dla alergika. Ale oni są bardzo wege, podobnie jak ŻÓŁty Cesarz, więc jakies mięso nie wchodzi w grę. Byłam też w fajnym sklepiku na Ursynowie, w okolicach Stokłosy, końcówka KEN-u. Nie pamietam adresu. Niedawno było otwracie, też są dość otwarci na sugestie klientów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia dzięki 15.11.05, 23:07 mami7, dzięki jutro zadzwonię do Smaku Natury pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia Re: dzięki 15.11.05, 23:08 bardzo by mi pasował sklep przy Stokłosy, jak znajdziesz/przypomnisz sobie jakiś adres, to proszę o kontakt na jo_asia@gazeta.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: sklepy ze zdrową żywnością - WAWA 17.11.05, 16:15 jest nowy mały sklepik na Al. Niepodległości między RAkowiecką a Narbutta. Poniewa ż dopiero się otworzył, moze będą chętni sprowadzić cos na zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia Re: sklepy ze zdrową żywnością - WAWA 17.11.05, 22:42 podobno na Ursynowie, gdzieś przy Stokłosy jest nowy sklep ze zdrową żywnością czy ktoś zna dokladne namiary? będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: sklepy ze zdrową żywnością - WAWA 18.11.05, 09:42 Nie wiem jaki tam jest adres. To jest końcówka KEN-u. Nazywa się chyba Green-Green. Jadąc w kierunku Mokotowa po lewej stronie. Jakos tak za piekarnią Dragon. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia dzięki :-) 19.11.05, 23:31 śliczne dzięki, mami7 poszukam, mieszkam niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś