dz_joanna 13.02.06, 10:03 Czy możecie mi polecić jakąś fajną restaurację na komunię? Mieszkamy na Ochocie, więc fajnie by było gdzieś niedaleko, ale lokale pod Warszawą też są do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betiab Re: Restauracja na komunię 15.02.06, 08:02 My wyprawialiśmy przyjęcie w parku Szczęśliwickim, w restauracji "West Shite" ul. Usypiskowa - super sceneria(widok na jeziorko i pełno zieleni), super obsługa, właścicielami są Sylwia i Marek Sajkowscy tel. 602-444-899. Ceny normalne, doradzą przy wyborze menu. My mieliśmy swoje wino i tort, bo to akurat drogo liczą. Naprawdę warto, po przyjęciu można pospacerować po parku. Odpowiedz Link Zgłoś
dz_joanna Re: Restauracja na komunię 16.02.06, 13:43 A jakie było menu? Czy restauracja była zamknięta dla innych gości? Myślałam o tej knajpce, bo jest bardzo blisko nas i całkiem sympatyczna, ale miałam wątpliwości głównie co do jedzenia, bo na codzień dają tam raczej rzeczy z grilla i niewiele poza tym. Jeśli możesz, napisz mi coś więcej, może na priwa: dz_joanna@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
july.29 Re: podpowiedź "techniczna" 15.02.06, 08:08 witaj, nie polecę Ci nic konkretnego, ale chciałam Cię zachęcić do pośpiechu. My rezerwowaliśmy 3 miesiące temu i połowa lokalu była już zajęta - właśnie na komunię (Bielany). j. Odpowiedz Link Zgłoś
magggi4 Re: Restauracja na komunię 27.02.19, 22:18 Od siebie dodam restaurację Ursus, organizują tam imprezki okolicznościowe i tam właśnie mieliśmy pokomunijny obiad dla rodziny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś