Dodaj do ulubionych

niekłańska/ortopeda

27.03.06, 23:36
mam pytanie do osób które były u ortopedy tam- mam być miedzy 11.30 a 12.30-
jak to tam wyglkąda czy są numerki, czy sie długo czeka, czy warto przyjść
wcześniej , co zabrac ze sobą, czy ktoś czekał długo i zdecydował się wykupić
prywatną wizytę ile tam to kosztuje? Dzięki bardzo
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: niekłańska/ortopeda 27.03.06, 23:41
      Ortopeda nazywa sie Niekłański?
      W Wałbrzychu? Sopocie? Pcimiu?
    • izabela1976 Re: niekłańska/ortopeda 28.03.06, 08:52
      Pewnie chodzi Ci o przychodnię na Niekłańskiej w W-wie, tak? Jesli tak, to
      musisz być wcześniej i załozyć kartę w rejestracji a to czasami długo trwa, bo
      są kolejki.

Ja z synkiem byłam umówiona na 17 i obyło się bez stania i czekania na wizytę.
      Ale za to spędzilismy ponad dwie godziny by zrobić rtg stawów biodrowych. Jeśli
      chodzi o samą wizytę, to się bardzo nią rozczarowałam.
      • malta20 Re: niekłańska/ortopeda 28.03.06, 09:34
        na bylam jakied 3-4 mies temu. Wcale kolejki nie bylo. Lekarz tylko obejrzal
        Daniela, nie robil zadnego USG bioderek i stwierdzil ze wszystko ok. Wydaje mi
        sie ze powinien zrobic wiecej?
        Ale Synek ma teraz 7 mies. i wszystko jest w najlepszym porządku.
    • misiek12311 Re: niekłańska/ortopeda 29.03.06, 00:52
      Nie mam dobrych wiadomości. Najpierw nie mogłam się dodzwonić, jak mi się to
      udało to okazało się, ze trzeba czekać na wizytę prawie 2 miesiące. Po
      przybyciu na miejsce kolejka do rejestracji,potem kolejka do ortopedy. Tłum
      ludzi z malutkimi dzieciaczkami. Ruch jAk na dworcu, hałas. Na szczęście
      szybko ,,szło" - No a nasza długo wyczekana wizyta trwała łącznie ok 4 min.
      Pani doktor ,,rozkraczyła "córci nogi pomacała ciemiączko, powiedziała żeby
      szeroko pieluchować i do widzenia. Jak ubierałam małą zbierała już wywiad od
      następnego pacjenta.
      O prywatnych wizytach nic nie wiem. Ze skierowaniem i dokumentem ubezpieczenia
      jest za darmo - z resztą gdybym miała zapłacic tobym się mocno wkurzyła.

• kwiatek1980 Re: niekłańska/ortopeda 22.04.06, 15:56
        PORAŻKA, starsza Pani doktor ( na oko okolo 70) obejrzala stawy dziecka tzn.
        rozchylila je maksymalnie, powiedziala ze ok i zeby szeroko pielchowac. I to
        cala wizyta, nic nie obejrzala ani ciemiaczka, ani karku, ani jak dziecko sobie
        radzi na brzuszku... zero. Wizyta trwala moze 5min, na USG nie chciala dac
        skierowania. Sama nie wiem czy pieluchowac czy nie..., chce sie wybrac
        prywatnie na konsultacje.
        • dexon Re: niekłańska/ortopeda 22.04.06, 16:11
          tam jest taki standard.Pierwsza wizyta trzeba stać pół godz.do rejstracji i
          potem róznie albo nikt, albo jak ja ostatnio 20 osób.Jeśli możesz, to albo idż
          gdzieś indziej państwowo, albo prywatnie.Zasadniczo powinno się zobić usg stawów
          biodrowych, a tam w życiu nie dostaniesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka