karo11lina 24.06.06, 23:07 Czy możecie polecić sprawdzoną szkółkę tenisa ziemnego dla 8 -leniego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka2000 Re: TENIS w Warszawie 26.06.06, 15:13 Nie wiem, jaka część Warszawy CIę interesuje. Moje dziecko 5-letnie chodzi tu www.tenismtc.pl/oferta.htm Jest super. Starsze dzieciaki jadą na obóz tenisowy. Moje dziecko za rok się wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
karo11lina Re: TENIS w Warszawie 26.06.06, 15:28 Dzięki. Wygląda super! Ale dla nas za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
milka72 Re: TENIS w Warszawie 26.06.06, 15:38 Tie Break na Ursynowie. www.szkola.tiebreak.pl/ A jeśli chodzi o pierwsze kontakty w tenisem, zabawę i kontakt z rówieśnikami, to www.mtn.com.pl/ Więcej szczegółów na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiao6 Mam pytanie o trenera w TIE breaku 27.06.06, 14:08 Czy mogłabyś mi polecić trenera z właściwym podejściem do dzieci? Przymierzam się do wykupienia po wakacjach regularnych lekcji dla moich dwóch synów (4 i 6 klasa szk. podst.). Jeśli Twoje dziecko uczęszcza tam na zajęcia to proszę o sugestię. Odpowiedz Link Zgłoś
milka72 Re: Mam pytanie o trenera w TIE breaku 28.06.06, 14:16 Ten, u któego uczył się mój syn, to Krzysztof Walter (tzw. Mazzi). Ale nie wiem, czy mogę go polecać. To były zajęcia w grupie (mini tenis, mój syn był w I klasie podstawówki) nie indywidualne. W Tie Breaku wszyscy trenerzy są godni polecenia. My chodziliśmy tam ponad 2 lata temu i byliśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
arko1 Re: Mam pytanie o trenera w TIE breaku 29.06.06, 09:49 Akurat tego Pana, tj. K.Waltera (vel "Fazzi"), to ja zupełnie nie polecam. Niby kumpel, ale autorytet żaden! Moje dziecko przestało uczęszczać na zajęcia właśnie przez tego Pana, bo osobnik ten pozwalał sobie na rękoczyny (to jest wcale nie lekkie szturchanie po głowie, popychanie mojego dziecka), a na moje pytanie czy jest jakiś problem (gdyż z daleka byłam świadkiem tych zachowań)ów Pan zachował się bardzo po chamsku. Nie wypowiadam się na temat umiejętności jego jako trenera, ale do zwłaszcza małych dzieci, potrzebny jest nie tylko trener, ale i pedagog, a tego nijak nie da się do niego przypisać. Odpowiedz Link Zgłoś
karo11lina Re: Mam pytanie o trenera w TIE breaku 29.06.06, 11:22 arko1 napisał: > ale do zwłaszcza małych dzieci, potrzebny jest nie tylko > trener, ale i pedagog zgadzam się z Tobą arko1. Właśnie szukam takiej osoby - z odpowiednim podejsciem do dzieci. Osoby, która nie tylko nauczy trzymać rakietę w ręku ale również nauczy, że sport to zarówno sukcesy, jak i porażki, która nauczy pokonywać własne słabosci, która zauważy w dziecku "mocne" strony i będzie umiała je wspierać. Mówię oczywiście o gruncie sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 szkoły 14.02.14, 13:33 www.szkola-tenisa-ginter.pl/strona-glowna/ chodzilismy kiedys tutaj www.sporteum.pl/ a teraz tutaj obie szkoły ok... Odpowiedz Link Zgłoś
jolas75 Re: szkoły 15.02.14, 09:39 Lech Kort Bemowo, trener Marek, ma podejście do dzieci i jest konsekwentny, nie odpuszcza. Moja córka wychodzi bardzo zmęczona i zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś