Dodaj do ulubionych

TENIS w Warszawie

24.06.06, 23:07
Czy możecie polecić sprawdzoną szkółkę tenisa ziemnego dla 8 -leniego dziecka?
Obserwuj wątek
    • kalinka2000 Re: TENIS w Warszawie 26.06.06, 15:13
      Nie wiem, jaka część Warszawy CIę interesuje.
      Moje dziecko 5-letnie chodzi tu www.tenismtc.pl/oferta.htm
      Jest super. Starsze dzieciaki jadą na obóz tenisowy. Moje dziecko za rok się
      wybiera.
      • karo11lina Re: TENIS w Warszawie 26.06.06, 15:28
        Dzięki. Wygląda super! Ale dla nas za daleko.
        • milka72 Re: TENIS w Warszawie 26.06.06, 15:38
          Tie Break na Ursynowie.
          www.szkola.tiebreak.pl/
          A jeśli chodzi o pierwsze kontakty w tenisem, zabawę i kontakt z rówieśnikami,
          to www.mtn.com.pl/

Więcej szczegółów na priv.
          • kasiao6 Mam pytanie o trenera w TIE breaku 27.06.06, 14:08
            Czy mogłabyś mi polecić trenera z właściwym podejściem do dzieci? Przymierzam
            się do wykupienia po wakacjach regularnych lekcji dla moich dwóch synów (4 i 6
            klasa szk. podst.). Jeśli Twoje dziecko uczęszcza tam na zajęcia to proszę o
            sugestię.
            • milka72 Re: Mam pytanie o trenera w TIE breaku 28.06.06, 14:16
              Ten, u któego uczył się mój syn, to Krzysztof Walter (tzw. Mazzi). Ale nie
              wiem, czy mogę go polecać. To były zajęcia w grupie (mini tenis, mój syn był w
              I klasie podstawówki) nie indywidualne. W Tie Breaku wszyscy trenerzy są godni
              polecenia. My chodziliśmy tam ponad 2 lata temu i byliśmy zadowoleni.
              • arko1 Re: Mam pytanie o trenera w TIE breaku 29.06.06, 09:49
                Akurat tego Pana, tj. K.Waltera (vel "Fazzi"), to ja zupełnie nie polecam. Niby
                kumpel, ale autorytet żaden! Moje dziecko przestało uczęszczać na zajęcia
                właśnie przez tego Pana, bo osobnik ten pozwalał sobie na rękoczyny (to jest
                wcale nie lekkie szturchanie po głowie, popychanie mojego dziecka), a na moje
                pytanie czy jest jakiś problem (gdyż z daleka byłam świadkiem tych zachowań)ów
                Pan zachował się bardzo po chamsku. Nie wypowiadam się na temat umiejętności
                jego jako trenera, ale do zwłaszcza małych dzieci, potrzebny jest nie tylko
                trener, ale i pedagog, a tego nijak nie da się do niego przypisać.
                • karo11lina Re: Mam pytanie o trenera w TIE breaku 29.06.06, 11:22
                  arko1 napisał:

> ale do zwłaszcza małych dzieci, potrzebny jest nie tylko
                  > trener, ale i pedagog

zgadzam się z Tobą arko1. Właśnie szukam takiej osoby - z odpowiednim
                  podejsciem do dzieci. Osoby, która nie tylko nauczy trzymać rakietę w ręku ale
                  również nauczy, że sport to zarówno sukcesy, jak i porażki, która nauczy
                  pokonywać własne słabosci, która zauważy w dziecku "mocne" strony i będzie
                  umiała je wspierać. Mówię oczywiście o gruncie sportowym smile
    • agus8 szkoły 14.02.14, 13:33
      www.szkola-tenisa-ginter.pl/strona-glowna/ chodzilismy kiedys tutaj

www.sporteum.pl/ a teraz tutaj

obie szkoły ok...
      • jolas75 Re: szkoły 15.02.14, 09:39
        Lech Kort Bemowo, trener Marek, ma podejście do dzieci i jest konsekwentny, nie odpuszcza. Moja córka wychodzi bardzo zmęczona i zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka