guniaaaa 29.06.06, 09:43 gdzie godne polecenia miejsce z ćwiczeniami dla ciążówek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodkowska Re: gimnastyka? 29.06.06, 10:29 ja bym ci radziła isc do szkoły rodzenia tam sa cwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
malgosialka Re: gimnastyka? 29.06.06, 22:40 również miałam ten problem- na forum znalazłam inf. na temat ćwiczeń dla kobiet w ciąży w studio zdrowia- jest ok- tak więć polecam-www.studiozdrowia.hbz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: gimnastyka? 29.06.06, 23:11 Na Strumykowej w szkole rodzenia ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beattkkaa Re: gimnastyka? 01.07.06, 10:46 również się gimnastykuje , ale na okres tych nieeszczęsnych upałow zrobiłam sobie przerwę ale od pon. zaczynam z powrotem-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: gimnastyka? 02.07.06, 17:01 mila kolezanko ja tez chodze na prymasa - we wtorki moze chodzimy razem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolunia1 Re: gimnastyka? 01.07.06, 12:08 Także polecam szkołę rodzenia, w Wawie na Ursynowie na Romera jest bezpłatna szkoła rodzenia - www.natalia.szkola.pl - warunek musisz w Wawie mieszkać,mieć stałe zatrudnienie tutaj,albo być studentką, są i wykłady i ćwiczenia raz w tygodniu i zupełna rewelacja.Nas nauczyli bardzo wiele,a kobiety które ją prowadzą są przekochane! Jak coś zapraszam na priva! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosialka Re: gimnastyka? 02.07.06, 15:31 szkoa rodzenia trwa 2 msc. -ćwiczenia mozna rozplanować praktycznie na cały czs ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
malgosialka Re: gimnastyka? 04.07.06, 08:19 zastanawiam sie tylko w jakim stopniu gimnastyka pomoże mi w porodzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
beattkkaa Re: gimnastyka? 04.07.06, 21:56 ja ma nadzieje ,że ćwiczenia pomoga mi w duzym stopniu w porodzie a jesli chodzi o czas po porodzie to nawet się nie obejrzę i będę poiękna laseczką. Odpowiedz Link Zgłoś
haanka Re: gimnastyka? 06.07.06, 08:35 jestem już w drugiej ciąży i uważam że ćwiczenia w ciąży są szalenie ważną rzeczą- urodziłam w standartowym czasie -13 godzin- ale bardzo aktywnie i świadomie- byłam doskonale przygotowana jeśli chodzi o wiedzę dot. ciała-po porodzie szybko wstałam i nie rozumiałam dlaczego inne dziewczyny maja jakieś problemy-dziecko wg. pediatry rónież zyskało -jest bardzo aktywne-szybko osiąga kolejne etapy ruchomości-jest to ponoć również zasługa systematycznych ćwiczeń w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
zonajulka Re: gimnastyka? 08.07.06, 11:15 a jak tu sie gimnastykować w taki upał???? Odpowiedz Link Zgłoś
agutek77 Re: gimnastyka? 10.07.06, 08:48 upał jest nieziemski-ale ja chodzę na ćwiczenia -jakoś można Odpowiedz Link Zgłoś
paytiicja Re: gimnastyka? 12.07.06, 17:41 mi zabronił chodzenia na basen mój gino. Odpowiedz Link Zgłoś
hekate_mw Re: gimnastyka? 12.07.06, 17:56 Moja gin pozwoliła mi kąpać się w basenie i w jeziorze albo rzece. Już nie chodzę na fitness dla brzuchatek tylko moczę tyłek bądź na basenie bądź nad Świdrem - w te upały rewelka [38tc] Odpowiedz Link Zgłoś
malgosialka Re: gimnastyka? 13.07.06, 10:13 najwazniejsze żeby robić to co przynosi przyjemność- ja niestety też mam zakaz wchodzenia gł. na basen( mam pred. do grzybków) Odpowiedz Link Zgłoś
agutek77 Re: gimnastyka? 14.07.06, 07:25 do niczego nie mozna sie zmuszać -tylko dla tego ,że tak trzeba-mam wrażenie że dużo dziewczyn w ciąży kieruje się tylko modą. (że tak trzeba lub nie). Odpowiedz Link Zgłoś
maewcia Re: gimnastyka? 17.07.06, 13:04 a znasz coś w okolicy Otwocka, jakis klub dla ciezarowek ? Odpowiedz Link Zgłoś
sempkas Re: aqua na upał 14.07.06, 19:37 w upaly polecam cwiczenia w wodzie dla kobiet w ciazy odbywaja sie na basenie w klubie fitness w siedzibie Gazety Wyborczej sa naprawde ekstra tel 22 5555841 Odpowiedz Link Zgłoś
izulka000 Re: aqua na upał 17.07.06, 22:17 wiele z nas niestety nie może korzystać z basenów publicznych-szkoda ,że nie ma basenu tylko dla ciężarnych -przecież tyle nas jest Odpowiedz Link Zgłoś
hekate_mw Re: z piłką 17.07.06, 23:07 w wawie w "puelli" ma kabatach część ćwiczeń a czasem całe są prowadzone właśnie na piłkach Odpowiedz Link Zgłoś
dariiia4 Re: z piłką 18.07.06, 07:51 mi się podobaja zajęcia w studio zdrowia na Prymasa - byłam dla porównania w innym miejscu i nie ma porównanaia. Odpowiedz Link Zgłoś
awa225 Ćwiczenia 18.07.06, 14:42 Czy na tym forum są same dziewczyny z Warszawy? Gdyby kogoś to interesowało to w Poznaniu ciężarne mogą ćwiczyć w Centrum Motywacji Cooltura przy ul. Głogowskiej (www.cooltura.edu.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
ked.adr Re: gimnastyka? 24.04.16, 15:25 Ja jestem ciężarówką w 5-tym miesiącu i chodzę do Artis Wellnes na Wilanowie, na zajęcia fit mama. Delikatne i bezpieczne ćwiczenia, które fajnie wzmacniają. Poród po takich zajęciach na pewno będzie łatwiejszy. Moja koleżanka ćwiczyła całą ciążę i mówi że gdyby nie to, to by nie dała rady urodzić naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś