Dodaj do ulubionych

Mamy z Bielska-Białej

IP: *.* 26.03.01, 21:14
Cześć!\nChętnie poznam jakieś mamy z Bielska. Mam 11-sto miesięcznego synka Kamila i dużo wolnego czasu.\nDziewczyny, odezwijcie się.\nPozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 26.03.01, 21:53
      hej, hej\nw końcu ktoś z Bielska!\nJa mam 13 miesięcznego Bartusia ( i siedmioletniego Krzysia).\nA z czasem wolnym, to sama wiesz jak to jest....\nczekam na propozycje.\nBeata
    • Gość: guest Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 27.03.01, 22:08
      Witaj Beato! \nDzięki za odzew. Bałam się, że w Bielsku coś takiego jak internet jest nieznane, ha,ha.\nCo do propozycji to miałabym na myśli wspólny spacer ale z tym to jak narazie musimy poczekać aż się trochę ociepli. Zima na całego. Przynajmniej ja wychodzę na spacer z Kamilem tylko na 30-40 minut - niestety nie śpi w wózku i okropnie się kręci, wystawiając co tylko się da na zimne powietrze. Nie chcę przesadzać ze spacerami bo dopiero co miał "trzydniówkę".\nNapisz gdzie mieszkasz, bo może się okaże, że gdzieś blisko mnie - ja na ul. Krakowskie blisko McDonald"sa na Żywieckiej.\nPozdrawiam
    • Gość: guest Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 11.04.01, 09:21
      CześćJa mam 12-miesięcznego Ksawerka i mieszkam niedaleko od Ciebie, koło elektrociepłowni. Wspólne spacery to niezły pomysł. Co prawda nie jestem cały czas w domu, bo pracuję, ale soboty i niektóre popołudnia w tygodniu mam wolne. Może skontaktujemy się telefonicznie ? Bo ja korzystam z Internetu tylko w pracy.Agata
      • Gość: guest Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 06.05.01, 16:20
        Droga Agato!Bardzo przepraszam że nie odpowiadałam na Twój e-mail ale po tych wszystkich zmianach na eDziecko nie dostałam powiadomienia o nowej odpowiedzi. Drugi powód jest taki że mam ograniczony dostęp do komputera. Bardzo chętnie wybiorę się na wspólny spacer. Mój numer telefonu: 821-16-73.Czekam na kontakt. Ania
        • Gość: guest Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 01.06.01, 12:35
          Aniu,dopiero dzisiaj przeczytałam twoją odpowiedź, bo mówiąc szczerze już zwątpiłam, czy jeszcze odwiedziasz eDziecko i przez dłuższy czas nie zaglądałam. Postaram się do ciebie zadzwonić, chociaz pogoda teraz dość koszmarna na spacery, ale może nam się uda. Odezwę się jutro, a jeśli Ty zechcesz do mnie zadzwonić to mój numer 814 11 95. Myślę, że niedługo się usłyszymy.
          • Gość: guest Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 19.06.01, 20:40
            Drogie dziewczyny!Bardzo się cieszę że znalazłam kogoś z Bielska. Jestem mamą 8-mio miesięcznego Kubusia i mieszkam na osiedlu Beskidzkim. Czekam na odzew i pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 28.06.01, 13:04
      Czesc, wlasnie przeprowadzam sie do slaskiego, narazie mieszkam jeszcze we Wiedniu.Bede w Ustroniu, ale przykro mi na mysl, ze tam nikogo nie znam.Moze sie poznamy?Mam 20-mies. coreczke Olivie.Buziaki
      • Gość: iwo1 Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 09.03.02, 09:57
        cZESC NAZYWAM SIE iWONA I MIESZKAM W BIELSKU ALE W USRTONIU MAMY BABCIE U KTOREJ CZASEM BYWAMY WIEC MOZE UDA SIE NAM WYBRAC Z MALUCHAMI NA JAKIS SPACEREK?
      • Gość: EwaM Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 10.03.02, 21:42
        :) Cześć!Mam na imię Ewa. Mieszkam w Ustroniu już kilkanaście lat. Mam trzech wspaniałych synów (13, 8 i prawie 6 lat).Jak masz ochotę to napisz.
    • Gość: iwo1 Re: Mamy z Bielska-Białej IP: *.* 09.03.02, 09:54
      Czesc nazywam sie Iwona i jestem z bielska chetnie poznam mamy -bielszczanki .Ja sama mam 3 letniego synka ,czekam na odpowiedz i byc moze propozycje na wspolny spacerek...
    • Gość: SANI Re: Mamy z Bielska-Białej- do Iwo IP: *.* 09.03.02, 10:21
      O iwona jak sprawdzisz to ja ide na czata Sani.......jest 10.40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka