Dodaj do ulubionych

BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ

IP: *.* 15.02.02, 10:42
Tu Monika mama 2 letniej Małgosi. Niedawno na forum kilka mam z Bielan deklarowało chęć spotkań na spacerach w soboty albo w niedziele. I temat upadł. Może jednak warto - słoneczko wyszło zza chmurki.... No, nie skusi się nikt?:bic:Czekamy :bounce:
Obserwuj wątek
    • Gość: Morud Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 15.02.02, 11:43
      No i co? Nikt nie chce iśc z nzami na spacer?
      • Gość: agarad Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 15.02.02, 12:39
        My chcemy! czyli Marcinek (20 m-cy) z mamą!A gdzie Wy dokładniej mieszkacie?
        • Gość: Morud Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 15.02.02, 13:29
          Odezwałam się do ciebie na privaMonika
    • Gość: NAB Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 16.02.02, 16:38
      Cześć Dołączam się do spacerku. Madzia ma 22 m-ce. Gdzie i kiedy???Pozdrawiam Sylwia
    • Gość: ewasoko Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 16.02.02, 17:55
      JAk sie ciesze, ze sa tu mamy z Bielan! JA mieszkam na POdlesnej,i chetnie wybralabym sie na spacerek do jednego z bielanskich parkow.Jestem mama prawie dwu-miesiecznego Adasia.( ale juz wychodzimy na spacerki, kiedy tylko aura sprzyja)Czekam na odpowiedz (na priva)-Ewa
      • Gość: Zuzanna Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 27.02.02, 21:13
        Mieszkamy na bemowie, ale Bielany niedaleko :)Jestem mamą 2,5 miesięcznego Michałka. Może spacer po awfie?Zuzanna
    • Gość: gosik200 Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 27.02.02, 21:42
      Chętnie się dołączę.Mieszkam na ul.Sokratesa,ale AWF jest blisko.Mam 5-miesięczną córeczkę i bardzo często chodzimy na spacery, niestety jak na razie same.
      • Gość: Iskra Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 05.03.02, 14:18
        My jesteśmy z Bemowa, ale wszystko zależy od tego, gdzie mieszkacie (my blisko Centrum Bemowo i Carrefour). Michał wkrótce skończy 2 lata wiec spokojny spacerek raczej odpada. Czy są tu mamy dwulatków?
        • Gość: goga Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 05.03.02, 14:44
          Hej Iza !Ja jestem mama 1,5 rocznego Pitrusia !Mieszkamy na Bemowie , na osiedlu Lazurowa - to jest skrzyzowanie Lazurowej i Gorczewskiej!moze sie spotkamy!
          • Gość: Iskra Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 05.03.02, 23:23
            Cześć! My mieszkamy przy skrzyżowaniu Powstańców Śląskich z Wrocławską. Nie spojrzałam jeszcze na plan, gdzie dokładnie jest Lazurowa ( nie poznałam jeszcze dobrze Bemowa, wcześniej mieszkałam po drugiej stronie Wisły) ale to chyba żaden problem dojechać. Chętnie się gdzieś umówimy - chciałabym, żeby Michał jak najwięcej przebywał wśród dzieci, a mnie również brakuje towarzystwa. Iza
        • Gość: Zuzanna Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 05.03.02, 17:16
          My również mieszkamy niedaleko centrum Bemowo, dokładnie na Blatona. Mój Michaś ma dopiero niecałe 3 miesiące, alemoże spotkać się warto?Pozdrawiamy - Zuzanna i Misio :hap:
    • Gość: lubka Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 08.03.02, 20:12
      Dziewczyny, proponuję spacer - jutro [czyli w sobotę} w godzinach okołopołudniowych w okolicy Lasku Bielańskiego. Moja Marysia ma 17 miesięcy. Czekam na sygnał, pozdrawiam.
      • Gość: Zuzanna Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 09.03.02, 01:30
        ja jutro nie mogę............buuuuuuu...mój małżon wyjechał i nie mam jak...ale może za tydzień?Pozdrawiam Zuzanna i Misio
    • Gość: Przygoda. Re: BIELANY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 22.03.02, 19:48
      Dziewczyny, i co, spotykacie się? Chtnie bym się przyłączyła i moja 2 letnia MadziaPozdrawiam Sylwia :bic:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka