Gość: xaniax IP: *.* 27.03.02, 21:37 czy są jakieś mamy z bemowa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goga Re: mamy z bemowa IP: *.* 28.03.02, 09:18 Jestem z Bemowa. Mieszkam niedaleko skrzyzowania Gorczewskie z Lazurowa!.Jestem mama 18 miesiecznego Piotrusia!Pa PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia25 Re: mamy z bemowa IP: *.* 28.03.02, 10:01 Witajcie !!!Ja co prawda juz nie mieszkam na Bemowie , ale mieszkaja tam moi rodzice i bywam u nich . Kiedys mieszkalismy na Secemińskiej , ale jakies 2 tyg. temu rodzice przeprowadzili sie na Rosy Bailly i tam to juz nikogo kompletnia nie znam . Wiec chetnie bym powychodzila na spacerki , moja Sarcia ma 7 miesiecy .POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaniax Re: mamy z bemowa IP: *.* 10.04.02, 23:44 Chętnie się z wami spodkamy na spacerku. daj znać kiedy będziesz na Bemowie. ja mieszkam bliżej Carrefura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaa Re: mamy z bemowa IP: *.* 11.04.02, 13:15 Chętnie spotkam sie na spacerze, mieszkamy na Bemowie. Mam córeczke 19 miesięcy.Monika Odpowiedz Link Zgłoś