Dodaj do ulubionych

Żłobek w Warszawie

IP: *.* 15.05.02, 13:37
Poszukuje dobrego i sprawdzonego Żlobka w Warszawie , najlepiej w okolicach Żoliborza lub Bemowa . Juz niedlugo planuje poslac Sarcie do zlobka tzn. jak bedzie miala ok. roczku . Co o tym sadzicie ? Niestety nie stac mnie na opiekunke a babcie i dziadkowie odpadaja bo tez pracuja . Co opiekunki robia z tak malymi dziecmi , jak sie nimi zajmuja i czy maluszki tam wiecznie nie placza . Jestem niedoswiadczona i nikt z moich znajomych nie oddawal dziecka do zlobka . Prosze o jakies rady i opinie .POZDRAWIAM Dorota z Sarcia (24.08.2001)
Obserwuj wątek
    • Gość: irminap Re: Żłobek w Warszawie IP: *.* 16.05.02, 21:40
      Cześć!Ja z podobną sprawą, może któraś z mam zna jakiś niepubliczny żłobek na Bielanach lub w okolicach (ewentualnie przedszkole dla dzieci od 2-go roku życia),do którego przyjmują dzieci wcześniej niż we wrześniu, np. od czerwca?Pozdrawiam i czekam na jakieś informacje?Irmina mama Ani.
      • Gość: szwedka Re: Żłobek w Warszawie IP: *.* 17.05.02, 10:03
        Przedszkole prywatne "słoneczna Rodzina" na ul. Popiełuszki.Przyjmują dzieci od dwóch lat, czesne - ok. 900 zł miesięcznie.Jest możliwość pryjęcia wcześniej (jeśli tylko są miejsca, ale na ogól są).nie mam przy sbie numeru ulicy, jak będziesz zainteresowana, daj znać.Jest też predszkole na Hynka (no, tu trzeba dojeżdząć) dla dzieci dwuletnich również.Było już o tym kiedyś, napisz w szukaczu "żłobek".Pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka