Dodaj do ulubionych

mamy z Gocławia

IP: *.* 30.09.02, 19:10
Cześć dziewczyny!Szukam chętnych na wspólne spacerki po Gocławiu.Mąż stale w pracy, a ja ciągle sama. Czy znacie ten problem?Na Gocławiu mieszkam od roku i nikogo tu nie znam.Czekam na Wasze posty!Beata (25), mama 3-miesięcznej Natalii.
Obserwuj wątek
    • Gość: lisa Re: mamy z Gocławia IP: *.* 01.10.02, 14:23
      Witaj BeatoJa już do ciebie odezwałam się w sprawie wodnika.Jestem z Gocławka to okolice Geanta PozdrawiamAgnieszka mama 15 miesięcznej Julki
    • Gość: Yazon Re: mamy z Gocławia IP: *.* 05.10.02, 18:30
      Witaj Jestem mamą 8 miesięcznego synka Mateuszka i zapisuję się na wspólne spacery a także pogaduchy na liście. Czekam na wyznaczenie daty przez ciebie. Pozdrawiam Monika żona Jazona
    • Gość: Be@ta Re: mamy z Gocławia IP: *.* 21.10.02, 22:41
      Witajcie Agnieszko i Moniko!Nie odpisywałam tak długo, bo myślałam, że więcej jest mam z okolic Gocławia, a później jakoś zapomniałam.Jeśli nadal macie ochotę się spotkać, to czekam na propozycje. Może nad jeziorkiem na Gocławiu? Inne emamy: włączcie się do dyskusji i spotkajcie się z nami.Pozdr. Beata.
    • Gość: skubana Re: mamy z Gocławia IP: *.* 21.01.03, 16:24
      Czesc Beatko na jakiej ulicy mieszkasz i kiedy chcialabys sie wybrac na spacerek z Natalka?? Dorota
      • Gość: Be@ta Re: mamy z Gocławia IP: *.* 21.01.03, 23:37
        Mieszkam na Rogalskiego (przy Abrahama, przy daw. Robercie).Mogłybysmy się spotkać np. w czwartek, ale wolałabym umówić się telefonicznie, bo Natalka niestety mi choruje.Dzisiaj byłam z nią na spacerku i nadal zamierzam wychodzić, ale nigdy nie wiadomo, jak to z nią będzie.Gdyby na to spotkanie były chętne jeszcze inne mamy, to może umówmy się w czwartek nad jeziorkiem np. o godz. 13.00.Pasuje???Gdyby Natalce się pogorszyło (tfu, tfu, tfu), to po prostu napiszę w czw. rano, że mnie nie będzie.Skubana, a Ty przy jakiej ul. mieszkasz?Pozdrawiam, Beata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka