Dodaj do ulubionych

czy wiecie gdzie przyjmuje dr Albrecht?

IP: *.* 03.12.02, 12:18
Czy wiecie moze gdzie przyjmuje dr Albrecht? Gdzies wyczytalam ze na Mokotowskiej, ale nie moge znalezc ani telefonu ani adresu. Czy przyjezdza takze do domu? Ile taka wizyta kosztuje?dziekuje,Aga z non stop chora magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: czy wiecie gdzie przyjmuje dr Albrecht? IP: *.* 04.12.02, 11:05
      Dr Albrecht pracuje w szpitalu dzieciecym przy ul. Działdowskiej i tam też przyjmuje w poradni przyszpitalnej. Aby się do niego dostać trzeba mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu oraz odczekać swoje, terminy ponad miesięczne. Poradnia oczywiście bezpłatna. Przy szpitalu działa też fundacja i można w niej się umówić na wizytę, ceny od 60 d0 80 zł. Albrecht nie ma stałych dni przyjęć tylko trzeba się umawiać bezpośrednio z nim . Telefo do szpitala 45-23-200, wewnętrzny do dr. Albrechta (o ile się nie zmienił) 281. Przyjmuje także na Mokotowskiej tel. 825-38-80. Nie iwm nic na temat wizyt domowych. Pozdrawiam. Dorota
    • Gość: Gooh Re: czy wiecie gdzie przyjmuje dr Albrecht? IP: *.* 04.12.02, 11:45
      Aga...byłam u dr Albrechta..polecanego zresztą na forum, ale ... szkoda gadać...dopiero na Siennej powiedzieli wreszcie konkrety i zajęli się moim synkiem (jutro idziemyu na kolejną wizyte (i to bezpłatnie)(Albrech niczego nie zauważył - mimo iż wszytsko w ten sam sposób opisywałam - obejrzał Bruna na odległość i ... kazał obserwować i nic... - poszłam prywatnie, bo chciałam szybko...ale wyszłam niespokojna...)jak będzie chciałą do innego lekarza - daj znac - dam cinamiary na przychodnię na Siennej pozdrawiam cieplutkoGoohp.s. KASIEŃKA (wiesz, zę to do Ciebie ;) )- znów musze powiedziec, ze jestem wdzieczna za ten namiar :-) )
      • Gość: MelaBlonda SIENNA IP: *.* 06.12.02, 19:21
        A ja jestem tą Sienną zainteresowana. U jakiego lekarza byłaś? Bez skierowania? Wybieram się na Sienną do neurolog. Termin zabujczy, bo dopiero 23 XII, ale ponoć dobra babka.
      • Gość: MelaBlonda SIENNA IP: *.* 06.12.02, 19:21
        A ja jestem tą Sienną zainteresowana. U jakiego lekarza byłaś? Bez skierowania? Wybieram się na Sienną do neurolog. Termin zabójczy, bo dopiero 23 XII, ale ponoć dobra babka.
    • Gość: Gooh Re: czy wiecie gdzie przyjmuje dr Albrecht? - znów ja...namiary IP: *.* 04.12.02, 11:50
      Aga...to znów ja...nie chciałabym aby mój post był odebrany, jako nagonka na dr Albrechta - po prostu mi (nam ) nie pomógł... choc był nam potrzebny...ale podaję namiary - wiem, ze inne mamy sa zadowolone (skoro polecały)Dr Albrecht: Tel. Mokotowska 6a 627-32-81 (wizyta 70 zł)Działdowska Szpital 632-32-32pozdrowionkaGooh:hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka