Dodaj do ulubionych

zabawka - Przybijanka

IP: *.* 05.12.02, 10:27
Poszukuję miejsca w w-wie (najchetniej centrum lub zoliborz)gdzie można kupić zabawkę jak w temacie.dla niewtajemniczonych w nazwę chodzi o zabawkę składajacą sie z małych (drewnianych lub plastikowych ) elementów (w różnym kształcie)z dziurką, w którą wkładamy gwoździk i przybijamy na specjalna tablicę młoteczkiem tworząc obrazek.wczoraj byłam w 5 sklepach i wszyscy na pytanie przybijaknka robili wielkie oczy!!! a sprawa jest PILNA!agarad
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoanka Re: zabawka - Przybijanka IP: *.* 10.12.02, 00:21
      Hej Agarad,nie wiem czy sprawa jest nadal aktualna. Może już udało Ci sie kupić tą przybijankę. Ale jeśli nie, to mozesz przejechac sie do Leclerca na Ursynowie. Wprawdzie nie jest to centrum ani Żoliborz, ale dojazd jest prosty. Najlepiej chyba dojechać metrem, ten sklep znajduje w połowie pomiędzy stacją Stokłosy a Imielin. Byłam tam dzisiaj, ale oczywiscie nie pamiętam ceny. Wydaje mi sie, że coś około 15-20 złotych.Nawet się zastanawiałam czy nie kupić takiego cuda mojemu Mateuszkowi, ale wydaje mi się, że on jest na coś takiego jeszcze za mały (ma 2 latka). Twój Marcinek jest zdaje się troszkę starszy?Pozdrawiam,Joanka :hello:
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: zabawka - Przybijanka IP: *.* 13.12.02, 00:04
      Hej, właśnie napisaliśmy list do Mikołaja z prośbą o przybijankę :) Patryś nie chce słyszeć o żadnym innym prezencie. Jeśli nadal szukasz sklepu, mogę podać Ci telefon do firmy produkującej te cudeńka :) W Smyku taki komplet kosztuje 45 zł, w/w firma dostarczyła mi przybijankę /w ciągu paru godzin od mojego telefonu/ do domu, w cenie 24 zł.Pozdrawiam :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka