Dodaj do ulubionych

mamy z Sadyby

IP: *.* 22.01.03, 19:58
CześćMam pytanie czy sa na forum jakieś mamy z okolic Nałeczowskiej,Gubinowskiej które mają dzidzie ok. roku lub troszke starsze i samotnie spaceruja po tych okolicach, bardzo chętnie nawiążę kontakt aby pogadać na temat zupek, kupek itp.Moja dzidzia ma na imię Ania ma prawie 11 miesięcy i też chetnie pozna jakąś koleżankę lub kolegę aby pogadać "agu, tata, dada, itp."Pozdrawiam Renata.
Obserwuj wątek
    • Gość: alekiczarek Re: mamy z Sadyby IP: *.* 25.01.03, 22:26
      cześć Renata, ja mieszkam w Wilanowie, na Biedronki ale czasem chodzę (jak jest trochę cieplej) na plac zabaw koło przedszkola na Gubinowskiej. A gdy jest taka paskudna pogoda, to zaliczam krótki spacer z Panem Wiercipiętą (Czarek ma 1,5 roku) po okolicznych ulicach i ewentualnie szybki skok do sklepów(np. RedBlacka). Mój starszy syn chodzi do przedszkola, chociaż właśnie wczoraj się rozchorował. Jak tylko wyzdrowieje, to chętnie się spotkam z Tobą i Twoją córcią na spacerku, jeśli oczywiście będziesz miala ochotę. Pozdr aniaP.S. Na priva podam Ci mój telefon.
    • Gość: Kasiakuu Re: mamy z Sadyby IP: *.* 28.01.03, 16:27
      ja jestem z Konstancińskiej a moj Wojt 4 lutego konczy rok. Jak na ironie wlasnie wrocilam do pracy, a jak chodzilam na spacerki to nie bylo nikogo w naszym wieku Kasia
      • Gość: magdasko Re: mamy z Sadyby IP: *.* 11.03.03, 13:19
        Czesc Kasiu z KonstancinskiejCzy Ty przypadkiem nie jestes mama Wojtusia ? Jezeli tak to odpisz co u Was slychac.PozdrawiamMagda i Kuba ( tez z Konstancinskiej )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka