kkarla 22.02.07, 17:14 Czy mogłybyście mi polecić jakiś basen, na który bez problemu można udać się z 9 miesięcznym dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaps Re: Basen 24.02.07, 07:16 My chodzimy na zajęcia: www.mamatataija.pl/ na Kasprzaka. Przychodzą tam nawet z dziećmi 3-miesięcznymi. Ale nie wiem, czy poza zorganizowanymi zajęciami też z dzieckiem można przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
kkarla Re: Basen 24.02.07, 21:38 A zajęcia odbywają się raz w tygodniu? Bo mnie tak w sumie interesuje głównie niedziela. I ile kosztuje taka przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Basen 25.02.07, 02:17 Tak jak napisano na stronie, zajęcia odbywają się raz w tygodniu-30 min. My chodzimy w sobotę, ale w niedzielę też są zajęcia - chyba przez cały dzień. Próbne zajęcia kosztowały 25zł. Jeśli ktoś decyduje się na cały cykl 12 zajęć to płaci coś koło 260zł. Podobne zajęcia prowadzi też pokrewna firma: sportgames.pl/?strona=harmonogram Polecam wujka Daniela Bardzo fajny. Moja córka miała z nim zajęcia w zeszłym roku, ale jak podrosła, woli panią Swietłanę... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: Basen 24.02.07, 07:33 zalezy gdzie mieszkasz - w jakiej dzielnicy W-wy trudno polecac osobie z Ursynowa basen na Targowku poza tym polecam google wpisujesz "basen Warszawa" znajdziesz wszystkie i na stronie kazdego ktory jest blisko Ciebie zobaczysz gdzie jest chlorowana gdzie ozonowana woda, gdzie sa zajecia dla maluszkow gdzie nie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagarcia Re: Basen 25.02.07, 15:13 Fajne zajęcia dla dzieci są w OSiRze na Potockiej - więcej na stronie www.aquamaster.met.pl przy czym na weekendowe zajęcia trudno się zapisać bo są najbardziej oblegane. Po za tym na basen można też chodzić z małym dzieckiem indywidualnie - woda w basenie rekreacyjnym i brodziku zawsze ma około 32 stopni a w przebieralni stoi leżanka która robi za pzewijak. K Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Basen 28.02.07, 21:20 Ja z synkiem chodze na basen do "Aqua-master" juz trzeci kurs i goraco wszystkim polecam wspaniala atmosfera, super zajecia, fajny czas z dzieciaczkiem. Teraz trwaja zapisy na nastepny kurs, ktory rozpoczyna sie 19 marca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś