mamazuczka 07.05.03, 14:12 Witam, czy wiecie gdzie w Warszawie można wynająć/wypożyczyć fotelik samochodowy dla 2-latka? A może ktoś z Was mógłby - nawet odpłatnie - pożyczyć mi fotelik samochodowy na miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamazuczka Re: fotelik samochodowy dla 2-latka 07.05.03, 14:13 coś sknociłam i nie zdążyłam napisać 'dziękuję za pomoc' mamazuczka Odpowiedz Link Zgłoś
natti-mama Re: fotelik samochodowy dla 2-latka 08.05.03, 12:10 Cześć, ja mogę Ci pożyczyć bez problemu (i oczywiście bezpłatnie) fotelik Renolux do 18 kg, jeśli taki by Ci odpowiadał, jest używany (przez jedno dziecko), ale niezniszczony i chwilowo niepotrzebny. Czasem jestem zmotoryzowana (np. dziś), więc mogę Ci go gdzieś podrzucić. Daj znać. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuczka Re: fotelik samochodowy dla 2-latka 08.05.03, 19:57 Natalia, bardzo chętnie. Dziękuję. Pozwoliłam sobie napisac do Ciebie na priva. Jak chcesz,to mogłabym jutro jakoś do Ciebie podjechać, albo jeśli wolisz, to możesz przyjechać do mnie dzisiaj... Wyjdę do Ciebie z Żuczkiem do samochodu... dzięki Brygida mama Żuczka Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuczka Re: fotelik samochodowy dla 2-latka 08.05.03, 22:16 Witaj Natalia, czy mogłabyś skontaktować się ze mną w sprawie fotelika? Wyjeżdżam w sobotę z rana, co prawda jedna mama zaoferowała się z fotelikiem i się niestety nie odezwała już więcej, więc pozostajesz mi Ty. Albo wypożyczalnia, ale takowych nie ma w Warszawie... (nawet nie jestem jeszcze spakowana). pozdrawiam mama Żuczka ps. wysłałam Ci mój tel. kom. na priva. Odpowiedz Link Zgłoś