polawnek 05.08.03, 09:36 Czy wiecie gdzie w Warszawie mozna kupic ubranko do chrztu? Pola i Amelka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniamr Re: ubranko na chrzest 05.08.03, 11:43 Gyby Twoja Amelka była większa mogłabym zaproponować odkupienie mojej sukienki, którą sama szyłam. My chrzcilismy naszą Amelke jak miała 6 miesiecy i tydzień. Sukienka wykonana jest z białej tafty i ma ręcznie robione koronki przy rękawkach i przy spódnicy oraz z tym samym motuwem czapeczka. Możesz wstepnie zobaczyć na Zobaczcie - Amelka córka Ani. Mam jeszcze inne zdjęcia. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: ubranko na chrzest 05.08.03, 15:40 Sporo sklepów z ubrankami typowymi jest na Jana Pawła. Ja jednak polecam Sukieneczkę niekoniecznie chrzcielną którą kupisz w każdym sklepie i uzupełnienie jej dodatkami chrzcielnymi butki, czapcia itp. Sukienka chrzcielna jest na raz a to strata pieniążków. Jeśli twoja mała jest dużą ok. roku to mogę Ci DAĆ \( NIE SPRZEDAĆ) sukieneczkę po moje corci błękitną w białe kropeczki z białym kołnieżykiem cudną. Odpowiedz Link Zgłoś
27kg Re: ubranko na chrzest 06.08.03, 00:12 ubranka na chrzest w warszawie mozna kupic na bazarze rozyckiego oraz na stadionie.sama kupowałam to wiem,duży wybór ceny normalne Odpowiedz Link Zgłoś