gosia244 04.01.08, 18:48 Czesc. Termin mam na maj.Ale chcialabym juz wczesniej wiedziec gdzie moge udac sie w warszawie i kupic wszytsko co potrzebne dla maluszka, chodzi o ubranka.Czy moze jest jakas hurtownia, zeby bylo taniej/??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 04.01.08, 21:48 Kupuj teraz na wyprzedażach. Nie wiem, co masz na mysli pisząc o wyprawce, czy tylko ubranka, czy równiez wszystkie pozostałe akcesoria typu łóżeczko, wózek, kocyki, leżaczek, fotelik itd. Z mojego doświadczenia - raczej nie kupisz wszystkiego w jednym miejscu, warto sprawdzać ceny w różnych sklepach, równiez internetowych. Nieraz mozna fajne rzeczy w bdb stanie kupić na Allegro. Jesli chodzi o firmy ubrankowe to u mnie sprawdziły sie pajace Mothercare i body Sofija zapinane kopertowo z takiej lekko jakby dziurkowanej bawełny. dobre sa też body H&M i kappahl - szczególnie jeśli planujesz więcej dzieci, warto zainwestować w dobre marki. Jesli chodzi o większy sprzęt, to warto pytac na Dżwigowej (wózki, foteliki, łóżeczka), w calineczce na Grochowskiej (choc ja osobiście tego sklepu nie polecam), w Tomi na Chojnowskiej (ciasno!) Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 05.01.08, 12:08 Babice koło kościoła od wkąldek laktacyjnych, po wózki, łóżeczka, ciuszki. Wszystko. My tam kupowalismy. W domu zrobiłam liste i wszystko hurtowo tam. Opłaca się płacioć gotówką, bo chyba 5% zniżki. Konkretne namiary znajdziesz w necie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 05.01.08, 13:22 Babice rowniez polecam, ceny faktycznie niskie, choć wózki np. chyba tylko polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 05.01.08, 22:45 Potwierdzam - Babice stare ul.Rynek. Tanio, tona ciuchow, wozki, foteliki, lozeczka, akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 05.01.08, 20:31 Ja swoje zakupy robilam w hurtowni Tomi w Warszawie. Mozna tam dostac wlasciwie wszystko od drobnych akcesoriow i ubranek po lozeczka, wozki, foteliki.. Odpowiedz Link Zgłoś
ano14 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 14.01.08, 15:32 A ja polecam sklep Piotruś Pan. Ja kupiłam tam całą wyprawkę (wózek, łóżeczko, wanienka, ręczniki, pieluszki etc) i dostałam spory rabat. Tyle tylko, że warto się tam wybrać osobiście. Sklep w Babicach także polecam, ale dla mnie w Piotrusiu Panie był większy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kb2 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 17.01.08, 12:08 Kwestie ubranek - załatwiłam w sklepach z tanią odzieżą i dzięki pożyczaniu od znajomych. Z markowych rzeczy dostałam kilka ciuszków z H&M i faktycznie polecam. Kwestie sprzętu - hurtownia Chaber w Grójcu Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 26.01.08, 18:54 a gdzie dokladnie jest ta hurtownia chaber w grojcu.na jakiej ulicy? I co tam mozna kupic? mozesz blizej podac co tam warto kupic? pewnie cenowo tez sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kb2 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 28.01.08, 09:47 W Grójcu warto kupić wózek(znajomi kupili o kilka stówek taniej niż w Warszawie), my załatwiliśmy tam całość wyprawki czyli materac, przewijak, ręczniki, kocyki, smoczki, butelki, wanienka itp. Dla mnie biustonosz, majtki poporodowe, kosmetyki dla dziecka i dla mnie wkładki. Są tam też ubranka w przyzwoitych cenach.Jedyne co to gdzie indziej kupowaliśmy pościel dla malca. www.chaber.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sarna73 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 26.01.08, 19:09 sklep w rynku w Starych Babicach, kupisz wszytsko a na dodatek miło, Pani wyjmie ci z regału 40 ubranek i nie mrugnie okiem jesli wybierzesz jedno ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 03.02.08, 18:45 podaliscie tyle sklepow, ze sama nie wiem gdzie sie wybrac.chce kupic w miare nie przeplacic, dobre jakosciowo i najchetniej wszytsko za jednym zamachem.wybiore sie so sklepu Piotrus Pan.Zobacze. Jelsi chodzi o Stare Babice to troche za daleko, jak na taka podroz, biorac po duwage ze nie mam samochodu. Chyba ze jeszcze mozecie polecic jakis sklepik w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 03.02.08, 18:53 a co myslicie o sklepie swiat dzeicka na towarowej? Czy warto kupic tam ubranka na wyprawke? czy sa tam ciudzko drogie? czy dobrej jakosci? czy lepiej zrezygnowac i wybrac inny sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
kb2 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 09.02.08, 19:10 Z moich obserwacji wynika, że Świat Dziecka jest jedynym z droższych sklepów. Raczej wybieram się tam podpatrzeć niż kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Świat Dziecka 10.02.08, 00:06 Wiele rzeczy jest droższych niz gdzie indziej (przede wszystkim chyba wozki), ale sa tez i takie, ktore wszędzie kosztuja tyle samo, a jesli sie ma karte rabatową do ŚD, to wychodzi taniej. Ja tak kupiłam np. krzesełka do karmienia firmy BabyDan. No i mają duzy wybór, jesli chodzi o niektore rzeczy np. nigdzie nie widzialam w jednym miejscu tylu pluszaków firmy Gund Odpowiedz Link Zgłoś
sarna73 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 09.02.08, 20:58 swiat dziecka jest drogi jak mało ktory Odpowiedz Link Zgłoś
ollas Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 10.02.08, 07:16 Świat dziecka to drogi sklep. Są jeszcze dwa, które polecam: pierwszy to hurtownia BOBAS i MY przy Dw. Wschodnim od strony ul. Lubelskiej, mają wszystko i chyba tanio drugi, nie pamiętam jak się nazywa, jest na Jelonkach, na ul. Powstańców Śląskich przy Czumu (przy przystanku autobusowym). Naprawdę polecam. ollas Odpowiedz Link Zgłoś
mamajasia30 Re: gdzie kupic wyprawke dla noworodka wawa 04.07.08, 15:07 Gosiu a nie myslalas o sklepach internetowych? ja wole tak kupowac, zeby nie biegac po sklepach bo kto ma na to czas..no chyba ze sie lubi ja wyprawke dla mojego smyka kupowalam na allegro i w szipszopie, aha jeszcze www.hindnanka.pl i www.mamitati.pl o ile dobrze pamietam adresy. Jak sklep jest sprawdzony to mozna nawet wozek kupic, chociaz wiem, ze taki nabytek warto przetestowac na miejscu (zlozyc, rozlozyc, pojezdzic, sprawdzic czy miesci sie do samochodu itp) Odpowiedz Link Zgłoś