asinek68 08.02.08, 10:13 Tylko proszę o nieodsyłanie mnie na Dwukropek, bo tam ogłaszajš się tylko nasze Panie Polki, które chcš kosmiczne pienišdze za godzinę sprzštania. Może wiecie gdzie ogłaszajš się Ukrainki (w Wyborczej Praca była tylko 1) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asinek68 Re: Gdzie znajdę Pani? do sprz?tania z Ukrainy ?? 08.02.08, 10:14 Ooo! Co? się stało z polskimi znakami ? Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Gdzie znajdę Pani? do sprz?tania z Ukrainy ?? 18.02.08, 12:47 Znalazłaś kogoś? Jeśli tak, to czy możesz podzielić się tą wiadomością i dać namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Gdzie znajdę Pani? do sprz?tania z Ukrainy ?? 18.02.08, 18:53 niestety nie znalazłam, może dlatego, że wystraszyły mnie ceny. Ja płaciłam 10 zł/h a teraz biorą już 15 zł. U mnie jest sprzątania na 3-3,5 godziny i nikt nie chce na tyle przyjść Tzn. chcą ale za 60- 70 zł za sprzątanie. Dla mnie to przegięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Re: Gdzie znajdę Pani? do sprz?tania z Ukrainy ?? 24.02.08, 23:37 Skoro dla ciebie 60-70zł za poświęcenie na sprzatanie 3-4 godzin + dojazd to zbyt duża kwota to może sama złap się za szmatę i ogarnij mieszkanie... Czy ty przyszłabyś do kogoś za 45zł? Po prostu ręce opadają gdy czyta się takie bzdety. Wielkopańskie maniery i szukanie palacza na kajak... Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Gdzie znajdę Pani? do sprz?tania z Ukrainy ?? 25.02.08, 10:23 Następnym razem zrób najpierw ćwiczenie wdech-wydech x10, bo się trochę zapowietrzasz. Za dojazd do pracy nikomu raczej nie płacą. I bez przesady ale 17-18 zł za godzinę sprzątania to trochę przegięcie. Za szmatę również się łapię jak jest brudno ale wolę jak raz w tygodniu ktoś posprząta od A do Z. Moje znajome za godzinę płacą 10-12 zł, więc proponowane kwoty wydały mi się przesadzone. Ja teraz płacę 40 zł, Pani jest 3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
monoxa do grodek75 28.02.08, 13:16 a co zazdroscisz ze ktos ma pania do sprzatania? do sprzatania mieszkania lub domu nie sa potrzebne wyzsze studia wiec placa nie moze byc wysoka bo to prosta praca. nie oburzaj sie bo sama bys pewnie chciala kogos do sprzatania ale cie widocznie nie stac! a innym zazdroscisz Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: Gdzie znajdę Pani? do sprz?tania z Ukrainy ?? 28.02.08, 21:24 znam kogos, kto za 50zł mogłby przysc do ciebie na te trzy godz. nie jest to ukrainka, tylko mloda dziewczyna, ktora dorabia, zeby oplacic studia. jak bys byla zainteresowana to pisz na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś