a-na 16.02.08, 09:32 Fajny komis był na Gocławiu, róg Meissnera i Bora. Niestety w listopadzie się gdzieś przeniósł. Może ktoś z Was wie gdzie? Będę naprawdę wdzięczna )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkonowrocka Re: komis dziecięcy 21.02.08, 13:24 wisiala tam jakiś czas kartka że przenoszą się na wilanowską róg modzelwskiego to chyba jest takie centrum hanlowe w okolicach metra wilanowska. też bardzo lubiłam ten sklep i mam zamiar się wybrać tam mam nadzieje że go odnajdę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a-na Re: komis dziecięcy 22.02.08, 14:02 Dzięki, dzięki , dzięki! W końcu jakiś ślad. Pojadę tam jutro lub w poniedziałek , dam Ci znać jak znajdę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a-na Re: komis dziecięcy 28.02.08, 14:20 Byłam tam wczoraj trafiłam bez problemu. Asortyment ten sam tylko sklepik dużo mniejszy. Dzisiaj na spacerku odkryłam nowy na gocławiu, chyba jeszcze fajniejszy niż tamten. Abrahama 2 , przy fryzjerze. Wpadnij tam wcześniej przed podróżą na Wilanowską. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mkonowrocka Re: komis dziecięcy 29.02.08, 11:51 a dziękuję bardzo, na abrahama już byłam i nawet poczyniłam pewne zakupy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
she1982 Re: komis dziecięcy 25.03.08, 13:51 witam, mozecie polecic mi jakis fajny komis w okolicach bemowa? Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: komis dziecięcy 26.03.08, 19:05 jest na kosshuta (nie jestem pewna pisowni) na przeciwko tesco na gorczewskiej-obsluga niezbyt ... ale zawsze to cos Odpowiedz Link Zgłoś