adi1311 10.03.08, 18:54 dziewczyny mam pytanko do emam z warszawy lub do tych które mają namiar na jakiś w miare tani nocleg w warszawie , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariken tani czyli za ile 11.03.08, 08:08 mniej więcej? z dzieckiem? bo są schroniska młodzieżowe, są hotele - niezbyt drogie. co do schronisk - polecam oki-doki hotele - atos, aramis na sobieskiego są cenowo ok a. Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Re: tani czyli za ile 11.03.08, 10:24 oki doki to hostel- zwany przez moja kuzynkę "pod grzybkiem"- ma to nawet na zdjeciu, nie polacam małe pokoje, ale w sam raz dla niewymagajacej młodziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
adi1311 Re: tani czyli za ile 11.03.08, 19:12 np do 150 pln ale cena moze być do 200 pln tyle żeby było bezpiecznie jade na kurs bez dziecka kurs mam na ul moniuszki , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anita.sz Re: tani czyli za ile 11.03.08, 23:16 jeżeli nie ma być to dlugi pobyt, ale na 1-2 noce, to polecam hotel sieci Etap. Mieści się w dobrym miejscu (obok Wisłostrady) i kosztuje poniżej 200 zł. Ja korzystałam z tej sieci zwiedzając Europę. Czysto, bezpiecznie i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś